Zúčastněte se ve čtvrtek od 20:00 UFC kvízu u Fortuny

Ve čtvrtek 25. února pořádá sázková kancelář Fortuna vědomostní kvíz na téma UFC. Zúčastněte se zcela zdarma a hrajte o tisíce korun.

Fortuna pořádá kvíz na téma organizace UFC Foto: ČTK/AP/Gregory Payan

Fortuna UFC kvíz: 25. února - zúčastněte se zdarma a hrajte o tisíce Kč

Už ve čtvrtek 25. února od 20:00 se můžete u sázkové kanceláře Fortuna zúčastnit kvízu o tisíce korun. Téma bude všem fanouškům bojových sportů dobře známé. Otázky se totiž budou týkat organizace UFC. Účast je navíc zcela zdarma. Klikněte zde a zúčastněte se UFC kvízu u Fortuny.

FORTUNA UFC KVÍZ
Datum konání: čtvrtek 25. 2.
Čas začátku 20:00

K účasti ve vědomostním kvízu o organizaci UFC u sázkové kanceláře Fortuna se stačí přihlásit pomocí emailu. Přesně ve 20:00 pak soutěž začíná a kromě správných odpovědí rozhoduje i čas. Všichni hráči totiž začínají ve stejnou chvíli. Po zodpovězení osmi otázek se tak ihned dozvíte svůj výsledek. Kompletní podmínky naleznete na webových stránkách Fortuna.

Vítěz, který bude nejrychlejší a zároveň i nejpřesnější v odpovídání na záludné otázky ze světa UFC, obdrží parádní výhru 5000,- na sázení. Hráči, kteří se umístí na 6. až 10. místě se pak mohou pobavit ve Fortuna online casinu s volnými zatočeními na výherním automatu.

  • 1. cena: 5000,-
  • 2. cena: 3000,-
  • 3. cena: 2000,-
  • 4. cena: 1000,-
  • 5. cena: 500,-
  • 6. cena: 100 volných zatočení
  • 7. cena: 60 volných zatočení
  • 8. cena: 40 volných zatočení
  • 9. cena: 20 volných zatočení
  • 10. cena: 10 volných zatočení

Pokud se neumístíte v elitní desítce stále ještě máte šanci na další výhru. Ze všech zúčastněných se totiž losuje ještě jeden výherce. Ten se může těšit na populární videohru UFC 4, kde mezi bojovníky nalezneme i českého Jiřího Procházku.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka a jeho nový bojový sestřih. Zdroj - Jiří Procházka, Radek Úlehla

UFC Fight Night: Reyes vs. Procházka informace a fight card

Jiří Procházka ⭐ bude 1. května bojovat v hlavním zápase UFC s Dominickem Reyesem. 👊Podívejte se na informace, kurzy a návod ke sledování.

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...