Zvučná jména v Red Face! V nové organizaci se představí i nejlepší česká MMA zápasnice

Organizace Red Face napodruhé odšpuntovala své působí na domácí scéně bojových sportů. Jaké šokující pikantnosti se děly na tiskové konferenci?

Tisková konference Red Face Foto: Red Face

Lucie Pudilová v Red Face? Česká hvězda nastoupí v grapplingu

Nově se rozbíhající organizace Red Face představila na dnešní tiskové konferenci první várku zápasů. A není nouze o zajímavá jména. První turnaj se uskuteční v pražské UNYP Areně 24. června.

Velmi ožehavým zápasem je bitva dvou internetových podivínů Koleso vs. Max Green, kteří přeběhli z konkurenční organizace Clash of the Stars. Dvě online celebrity se spolu utkají v telefonní budce o velikosti 1x1m (tzv. peklo fight)

Vůbec poprvé v historii u nás dojde v rámci prvního galavečeru Red Face k fackám přes zadek (Booty slap), kde se představí známá tiktokerka a modelka na OnlyFans, Kafu. Ta mimochodem už na čtvrteční tiskové konferenci neváhala a spolu se soupeřkou ukázala pozadí. Tento koncept se ve světě těší obrovské popularitě a hodně si od něj slibují i promotéři Red Face.

Jednoznačně největší hvězdou turnaje bude ale Lucie Pudilová, jejíž účast překvapila nejednoho fanouška. Zápasnice UFC ovšem záhy vysvětlila, že se v Red Face představí v zápase pod pravidly grapplingu, kterému se v poslední době hodně věnuje, objíždí soutěže po celém světě a sbírá jednu medaili za druhou.

Hlavní zápas obstará kontroverzní duo s hodně výživnou minulostí Robert Rosenberg vs. Tomáš Chlup, kteří si to spolu rozdají v boxu. Mezi další účastníky se řadí známá jména jako například David Hošek, Nebo Vít Mrákota, kteří teprve své soupeře dostanou. Na celou tiskovou konferenci se můžete podívat zde.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Robert Rosenberg je jednou z nových tváří Red Face

Nová organizace Red Face se transformuje na MMA zápasy. Jaká jména ulovila?

Koncept fackované nevyšel, organizace Red Face to ale nevzdává. Po nepovedeném začátku je tu nový termín prvního turnaje a celá řada...

Karlos Benda si s Diegem Kotlárem nic nedarovali

Napětí mezi Karlosem Bendou a Diegem Kotlárem se dalo krájet. Co si řekli z očí do očí?

Aktéři jednoho z nejvyostřenějších zápasů v historii Clash of the Stars, Karlos Benda a Diego Kotlár, se dnes utkali ve slovní přestřelce v...

Originální staredown mezi Datlem a Dynamem

Clash of the Stars 5 zápasy, datum, kurzy a online livestream

Pátý galavečer Clash of the Stars nese přízvisko „The champ is here“.🤴 Nouze opět nebude o vydatnou porci šokujících cringe výroků ☠️. Více...