Box Rizin: Mayweather vs. Asakura datum, kurzy a livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Legendární Floyd Mayweather stále nemá dost. V Exhibičním utkání ho tentokrát vyzve japonská MMA hvězda Mikuru Asakura. Kde zápas sledovat? Čtěte dále.

Floyd Mayweather - Zdroj A.RICARDO, Shutterstock.com Foto: A.RICARDO/Shutterstock.com

Box exhibice: Floyd Mayweather vs. Mikuru Asakura (3x3min) - informace

Neporažený Floyd Mayweather si užívá sportovní důchod plnými doušky. Stále je však početná fronta těch, kteří si to s ním za astronomické peníze hodlají rozdat. V neděli 25. září okolo 6:00 ráno našeho času to vyzkouší japonský MMA bojovník Mikuru Asakura. Dokáže slavnému boxerovi znepříjemnit cestu za tučnou provizí? Vsaďte si na box s bonusem za dokončení online registrace ZDE

Box - sleduj průběh zápasu zde

I když je Floyd Mayweather už 4 roky mimo profesionální ring, stále boxem vydělává neuvěřitelné peníze. Tentokrát se představí v oblíbeném Japonsku. V rámci turnaje RIZIN 38 bude jeho boxerská exhibice hlavním highlightem večera. Naposledy si Mayweather nasadil boxerské rukavice začátkem června 2021, kdy v ostře sledované exhibici na body porazil Logana Paula. Jeho poslední profi zápas se datuje do roku 2015, kdy v památném souboji ukončil Conora McGregora TKO v 10. kole.

Jednoho z nejbohatších sportovců planety vyzve místní superstar Mikuru Asakura. 30letý fighter zápasí v MMA, kde si dosud připsal 16 výher, 3 porážky a jeden zápas bez výsledku. I když patří k tomu nejlepšímu, co japonské smíšené bojové umění aktuálně nabízí, střet s 45letým Floydem (50-0), bude něco, čemu dosud ani zdaleka nečelil.

TIP: Floyd Mayweather vyhraje, v kurzu 1,06 sipka Vsadit u Betana ZDE

Floyd Mayweather je v této exhibici obrovským kurzovým favoritem

Nedá se čekat, že by Asakura jasného favorita jakkoliv ohrozil, třebaže se jedná o exhibici. Podle dechberoucího pohybu, boxerského oka a nezaměnitelného krytu Floyda Mayweathera se dodnes píšou učebnice boxu a svůj odkaz „Money“ v tomto souboji určitě nehodlá pošlapat.

Rizin 38 fight card (MMA turnaj + Super RIZIN boxerská exhibice) program, výsledky

Zde najdete kompletní zápasový program. V Japonsku je díky tomuto galavečeru obrovský pozdvižení a díky účasti Mayweathera sbírá organizace Rizin kladné body i v celosvětovém měřítku. V Česku je tato organizace fanouškům dobře známá díky Jiřímu Procházkovi, který zde vybojoval titul před svým příchodem do UFC.

RIZIN 8: PROGRAM, VÝSLEDKY
Bantamweight Kyoji Horiguchi vs. Yuto Hokamura
Bantamweight
Seika Izawo vs. Anastasiya Svetkivska
Atomweight Ayaka Hamasaki vs. Si Woo Park
Atomweight
Soo Chul Chim vs. Hiromasa Ougikubo
Heavyweight Shoma Shibisai vs. C. Gibrainn de Oliveira
Featherweight Kyohei Hagiwara vs. Chihiro Suzuki
Lightweight Juri Ohara vs. Luiz Gustavo
BOX
Box, exhibice
Floyd Mayweather vs. Mikuru Asakura
Box
Koji Tanaka vs. Ray Sadeghi
Box
Nadaka Yoshinari vs. Bandasak
Box Kota Miura vs. Bunchuai Phonsungnoen

Kdy a kde sledovat Asakura vs. Mayweather živě box dnes? PPV, livestream, přímý přenos v TV

Na zápas Floyda Mayweathera si můžete vsadit s bonusem 300 Kč za dokončení registrace u Betana. Online livestream nabídne platforma fite.tv by Triller za $19,99. V rámci tuzemských televizních stanic přímý přenos pravděpodobně k dispozici nebude. Oficiální stream je možné pořídil v rámci RIZIN Fight Pass.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

1️⃣ Kdy a kde bude boxovat Floyd Mayweather?

Floyd Mayweather nastoupí do boxerské exhibice v Japonsku (Saitama) 25. září okolo 6:00 ráno. Kdo je jeho soupeř a jaké jsou kurzy se dozvíte v článku

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Matouš Kohout bude zápasit na turnaji Noc Bojovníků v Dobříši

Noc Bojovníků Dobříš 5: datum, informace, fight card a výsledky

Po takřka 3 letech se uskuteční tradiční galavečer bojových sportů v Dobříši ✔️. Do boje jdou i známé tváře tuzemské scény. Více informací...