Clash of the Stars 3: Benda vs. Kotlár kurzy, tip a livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Synot Tip

Ke vkladu až 10 000 Kč + 300,- zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Bitka těžkých vah Kotlára s Bendou bude jednou z hlavních ozdob vyprodaného turnaje Clash of the Stars 3. Zajímavé informace a radu, kde sledovat utkání živě, najdete v článku.

sipka AKTUALIZOVÁNO: Karlos Benda v samém závěru kola knockoutoval Jaroslava Kotlára a bere cennou výhru. Více se dočtete tady.

Zápas mezi Bendou a Kotlárem bude patřit k tomu nejlepšímu na turnaji Clash of the Stars 3 Foto: Facebook/Clash of the Stars

Clash of the Stars 3: Jaroslav Kotlár vs. Karel Benda datum, aktuální info

V tomto zápase rozhodně nezmeškejte začátek. V sobotu 29. října okolo 20:00 bude mít vyhrocený duel těžkotonážníků Benda vs. Kotlár pravděpodobně krátký průběh. KO úder obrovitých siláků bude viset ve vzduchu od první vteřiny zápasu, což si oba slíbili na předzápasových tiskovkách. Vystřelí člen ochranky Kotlár Karlose Bendu z bot? Vsaďte si na Clash of the Stars 3 s bonusem ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

MMA zápas: Benda vs. Kotlár sázky, tip, analýza

Jaroslav Kotlár dal o sobě poprvé vědět před několika měsíci na sociálních sítích neortodoxní výzvou na adresu Filipa Grznára. Napřed se ale na sobotním turnaji Clash of the Stars 3 popasuje s Karlosem Bendou a nebude to mít vůbec jednoduché. Zakládající člen Security Kotlár ovšem přípravu rozhodně nepodceňuje, a navzdory váze okolo 130 kilogramů, vypadá poměrně solidně technicky i pohybově.

Kotlár dokonce trénoval i se šampionem Oktagonu Davidem Kozmou, jehož cenné rady celoživotní bojovník určitě v zápase využije. Problém však může být fyzická kondice, protože udýchat takovou hordu svalů rozhodně nebude nic jednoduchého a s přibývajícím časem poletí Kotlárovy šance na výhru strmě dolů.

Karlos Benda je známý fitness trenér a závodník v kulturistice. Pod Clash of the Stars už jednou zápasil, duel s kickboxerem Filipem Roubíčkem ale nemá příliš velkou vypovídající hodnotu, neboť byl mezi oběma borci velký váhový rozdíl. Tentokrát jsou karty rozdány jinak.

Benda bude v tomto zápase zřejmě lehčí, vadit mu to ale nemusí. Technicky by na tom měl být o poznání lépe, a to zejména na zemi, kam se bude snažit zápas strhnout. Pro Bendu hovoří i zápasová zkušenost, protože něco jiného je rvát se na ulici a něco jiného v kleci. Benda je navíc o několik centimetrů vyšší, což bude hrát důležitou roli hned v několika aspektech. Jarda Kotlár je obstojný řečník a trashtalker, v zápase ale na Bendu stačit nebude.

TIP: K. Benda vyhraje, v kurzu 1,70 sipka Vsadit a sledovat u Fortuny ZDE

Karlos Benda je v utkání mírným favoritem

Kde Clash of the Stars sledovat živě online? PPV live stream, video, přímý přenos

U Fortuny získáte parádní vstupní bonus za jednoduchou online registraci. Přímý přenos Clash of the Stars 3 poběží pouze skrze placený PPV stream, jehož cena je 199 Kč. Clash of the Stars v TV nenajdete a spoléhat se nelze ani na volně dostupné online livestreamy na internetu. Na to, co si oba kohouti řekli před samotným zápasem, se podívejte ve videu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hodnocení turnaje CLASH OF THE STARS 3: 9,5/10

  • Datum a místo konání: Sobota 29. 10. od 18:00, Hala Královka, Praha
  • Nabídka sázek: Na zápasy si můžete vsadit u Fortuny

*️⃣ Půjde sledovat MMA Kotlár vs. Benda zdarma živě na mobilu?

Vyprodaný turnaj Clash of The Stars Room 3 můžete sledovat živě online na internetu díky pay-per-view (PPV). Konkrétní informace i zajímavý sázkový tip najdete uvnitř článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...

Front kick Michaela Chandlera

Sázení na MMA - strategie, druhy sázek a nejlepší tikety

Smíšené bojové umění je velkým lákadlem také pro sázkaře ✏️. V tomto sportu existuje celá řada důležitých indicií☝. Čemu tedy věnovat...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...