Clash of the Stars 3: Luktuma vs. Olchič analýza, kurzy a tip

V zápase Luktumy a Olchiče na Clash of the Stars 3 se dá kromě bizarní show čekat i pěkný sportovní výkon. Analýzu k tomuto utkání najdete uvnitř článku.

Olchič s Luktumou na staredownu Foto: Facebook/ Clash of the Stars

Clash of the Stars 3: Lukáš „Luktuma“ Tůma vs. David „Olchič“ Olchava

V této analýze se zaměříme na jeden z kurzově nejvyrovnanějších zápasů nadcházejícího turnaje Clash of the Stars. Známý pražský TikToker Luktuma vyzve v sobotu 29. října okolo 21:30 Youtubera Olchiče. Oba jsou sportovci a oba si jdou nekompromisně pro vítězství. Právě tady se můžete těšit na solidní úroveň MMA. Vsaďte si na utkání s bonusem za registraci ZDE

ZDE se podívejte na aktuální kurzy

Clash of the Stars 3: Olchič vs. Luktuma kurzy a sázkový tip

Lukáš Tůma, alias Luktuma jde na turnaji Clash of the Stars 3 do svého druhého MMA zápasu. V prvním případě si poradil s nemotorným Tadeášem Veselým už v prvním kole na TKO. Luktuma za svůj velmi dobrý technický výkon sklidil velkou pochvalu a proti Olchičovi bude patrně ještě o něco lepší.

Luktuma bude mít v tomto utkání navrch v postoji a výhodou je určitě i velká výšková převaha. Klíčovou otázkou bude, jak se dokáže popasovat s obranou proti takedownům a hlavně následnému boji na zemi, kde jsme dosud neviděli.

David Olchava, alias Olchič je sportovcem tělem i duší. Kromě fotbalu se v mládí věnoval 12 let judu a právě tato disciplína určuje jeho styl, jakým se bude chtít v zápase prezentovat. Olchič je také poměrně dobře silově vybaven, takže pokud ustojí tlak Luktumy v postoji, má velmi dobré předpoklady přenést zápas na zem a tam soupeře kontrolovat, možná i ukončit před limitem.

V každém případě půjde o velmi zajímavé srovnání různých bojových stylů. David Olchava kromě juda pravidelně dochází na tréninky do známého gymu Gorila MMA. Z předzápasových vyjádření navíc bylo cítit, že ho Luktuma poměrně dost podceňuje, což by se mu v zápase nemuselo vyplatit.

TIP: Olchič vyhraje, v kurzu 1,80 sipka Vsadit u Fortuny s bonusem ZDE

Kurzy na tento duel jsou velmi vyrovnané

Jak sledovat duel Olchič vs. Luktuma dnes živě online? Livestream

U Fortuny si za jednoduchou online registraci přijdete na pěkný sázkový bonus, za který si následně můžete tipnout svoje favority. Přímý přenos online poběží pouze na clashofthestars.tv skrze placené PPV.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tadeáš Veselý a Snejks se do sebe pustili už na tiskovce

Clash of the Stars 3: Veselý vs. Snejks kurzy, tip a livestream

Jedním z nejvíce vyhrocených zápasů na Clash of the Stars 3 ☠️ je souboj Tadeáše Veselého s Pavlem Měsíčkem. ⚡ Sázkovou inspiraci najdete v...

Václav Sivák vs. Alexis Laugeois

RFA 5: Sivák vs. Laugeois analýza, tip a livestream

Vašek Bad Boy Sivák má před sebou další zápas. Na turnaji RFA 5 v Brně ho prověří elitní Francouz Alexis Laugeois. Kde se na utkání...

Zápas mezi Bendou a Kotlárem bude patřit k tomu nejlepšímu na turnaji Clash of the Stars 3

Clash of the Stars 3: Benda vs. Kotlár kurzy, tip a livestream

Bitka těžkých vah Kotlára s Bendou ☠️ bude jednou z hlavních ozdob vyprodaného turnaje Clash of the Stars 3. Zajímavé informace najdete v...