Clash of the Stars 3: Veselý vs. Snejks kurzy, tip a livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Jedním z nejvíce vyhrocených zápasů na Clash of the Stars 3 je souboj Tadeáše Veselého s Pavlem Měsíčkem. Sázkovou inspiraci pro tento zajímavý duel najdete v článku.

sipka AKTUALIZOVÁNO: Tadeáš Veselý zvítězil ve 2. kole TKO

Tadeáš Veselý a Snejks se do sebe pustili už na tiskovce Foto: Facebook/ Clash of the Stars

Clash of the Stars 3: Tadeáš Veselý vs. Pavel „Pomalu Snejksi“ Měsíček

Na turnaji Clash of the Stars 3 bude k vidění i atraktivní duel "Davida s Goliášem". Těžká váha Tadeáš Veselý se v sobotu 29. října utká s temperamentním Pavlem Měsíčkem, kterého kromě otevření tajemné komnaty proslavila i hláška „Pomalu Snejksi“. Potvrdí favorizovaný Tadeáš Veselý papírové prognózy a zalehne Snejkse už před časovým limitem? Vsaďte si na zápasy influencerů s bonusem za registraci ZDE

ZDE se podívejte na aktuální kurzy

Sázkový tip: Tadeáš Veselý vs. Snejks Měsíček - kurzy, sázky

Mezi Tadeášem Veselým a Snejksem to už několik týdnů pořádně vře. Až na sobotním turnaji Clash of the Stars 3 se však dozvíme, kdo se dokázal na MMA zápas 3x3 minuty ve váhové kategorii do 120 kilogramů připravit lépe.

Potyčky a slovní útoky na tiskovkách tentokrát nahradí ryzí boj v kleci. 20letý Tadeáš „Gangsta boy“ Veselý je přeborníkem na neřízenou konzumaci výběrového alkoholu. Kromě toho se dokáže také pořádně rozvášnit s mikrofonem v ruce a pro svoje excesy nejrůznějšího druhu se řadí mezi nejproblémovější bojovníky organizace Clash of the Stars.

Tadeáš Veselý Pavel Měsíček
Gangsta Boy Pomalu Snejksi
20 let 31 let
116 kg, 185 cm 90 kg, 181 cm

Youtuber a influencer Tadeáš Veselý na prvním galavečeru CotS zápasil s velmi šikovným Luktumou a byl tvrdě knockoutován už v prvním kole. Zároveň ale ukázal velkou bojovnost a srdce, což z něj v souboji se Snejksem zaslouženě dělá favorita utkání. Kromě zkušeností bude mít výhodu i v hmotnosti. V každém případě by ale mělo jít o rychlou záležitost.

TIP: Zápas skončí v prvním kole, v kurzu 1,45 sipka Vsadit u Fortuny ZDE

Tento zápas skončí už v prvním kole

Snejks Pavel Měsíček je na „scéně sociálních sítí“ teprve krátce, avšak hláška spjatá s jeho osobou „Pomalu Snejksi“ se stala doslova hitem internetu i offline světa teenagerů. Právě fanoušci si na dotaz Tomáše Le Syho Snejkse vyžádali pro turnaj Clash of the Stars 3 a promotér tomuto přání vyhověl.

Na sociálních sítích se objevily dokonce i střípky z přípravy, na kterých ale Snejks působil dost nemotorně. Navíc výrazně ztrácel i v pěstních výměnách během staredownů. V tomto zápase by neměl mít žádnou šanci na úspěch, a tak z jeho strany půjde především o dobře známou šavlovačku a bizarní show.

Kde MMA zápas Tadeáš Vesely vs. Pomalu Snejksi sledovat živě online? PPV livestream

Sázková kancelář Fortuna je oficiálním partnerem Clash of the Stars a za jednoduchou online registraci ZDE si přijdete na pěkný sázkový bonus. Zároveň si můžete vsadit na všechny zápasy v lákavých kurzech.

Pro sledování zápasů Clash of the Stars 3 online je k dispozici placený PPV stream. Naopak v televizi tento galavečer nenajdete.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Zápas mezi Bendou a Kotlárem bude patřit k tomu nejlepšímu na turnaji Clash of the Stars 3

Clash of the Stars 3: Benda vs. Kotlár kurzy, tip a livestream

Bitka těžkých vah Kotlára s Bendou ☠️ bude jednou z hlavních ozdob vyprodaného turnaje Clash of the Stars 3. Zajímavé informace najdete v...