Clash of the Stars 3: xHolakys vs. Havlíková kurzy a tip

Jedním z největších taháků nadcházejícího galavečeru Clash of the Stars 3 je souboj křehkých dívek Valérie Holákové a Veroniky Havlíkové. Na co si v tomto utkání vsadit? Tady je náš tip!

sipka AKTUALIZOVÁNO: xHolakysx bohužel musela kvůli zdravotním problémům ze zápasu odstoupit. Kompletní program a informace najdete zde.

Nevšední staredown v podání xHolakys a Veroniky Havlíkové Foto: Facebook/Clash of the Stars

Clash of the Stars 3: Holáková vs. Havlíková datum, info a kurzy

V nelítostném ženském zápase mezi xHolakys a Veronikou Havlíkovou se bude rozhodně na co dívat. Obě vyhledávají spíše blesky fotoaparátů a záře reflektorů, už v sobotu 29. října si ale plánují navzájem vjet do vlasů uvnitř klece. Která z modelek se bude po utkání radovat? Vsaďte si na Clash of the Stars s bonusem za registraci ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Valérie Holáková vystupuje na internetu a sociálních sítí pod přezdívkou xHolakys a její primární tvorbou je obsah pro mužské publikum. K bojovému umění má od malička blízko. V minulosti docházela na tréninky taekwonda, k čemuž se podle vlastních slov hodlá zanedlouho vrátit.

Holáková zápasila na turnaji Clash of the Stars 1 s pornoherečkou Silvii Dellai, kterou k překvapení sázkařů dokázala porazit. V utkání předvedla solidní fyzickou kondici a odolnost vůči úderům soupeřky. Z tohoto důvodu jde tentokrát do zápasu v kickboxu s MMA rukavicemi proti Havlíkové v pozici kurzové favoritky. Její nevýhodou je labilní psychický stav, s čímž ji ale pravidelné tréninky mohou paradoxně pomoci.

Veronika Havlíková se do povědomí fanoušků dostala díky televiznímu projektu Zlatá mládež a angažmá v časopisu Playboy. Stejně jako xHolakys ale nejvíce těží ze své popularity na sociálních sítích.

Pro Havlíkovou bude zápas na Clash of the Stars 3 první větší zkušeností s bojovými sporty, což bude v tomto souboji obrovská nevýhoda. Z jejích příspěvků na Instagramu se navíc dá vypozorovat, že o svůj zevnějšek enormně pečuje, a tak se nedá příliš čekat, že by byla ochotna snášet v zápase větší rány.

TIP: V. Holáková zvítězí, v kurzu 1,25 sipka Vsadit u Fortuny ZDE

xHolakys je v zápase obrovskou kurzovou favoritkou

Kde sledovat Havlíková vs. xHolakys živě online? PPV stream

Turnaj Clash of the stars půjde sledovat skrze placené PPV na clashofthestars.tv za 199 Kč. Všechny sázkové kurzy najdete u Fortuny, kde si za jednoduchou online registraci ZDE přijdete na skvělý bonus zdarma. Clash of the Stars v TV ani jinde na internetu oficiálně v přímém přenosu nenajdete.

Na výživný trashtalk obou dívek na oficiální tiskové konferenci se podívejte ve videu níže v čase 01:27:00.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...