Fackovaná Red Face 1: Novotný vs. Godla datum, kurzy, livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Nová organizace Red Face plánuje posunout laťku bizáru zase o něco výše. Vůbec první organizace ve fackované pořádá svůj první galavečer a veškeré informace se dočtete v tomto článku.

sipka AKTUALIZOVÁNO: První galavečer Red Face se v původním termínu neuskuteční. Podrobnosti si přečtete zde.


AKTUÁLNÍ INFOKURZY A TIP
PROGRAM A ZÁPASYLIVESTREAM
VSTUPENKYPRAVIDLA

Galavečer Red Face 1 Foto: Facebook/Redface.cz

Red Face: Starosta vs. Godla, peklo v telefonní budce i facky tortillami (termín, aktuální info)

Kontroverzní zahraniční disciplína definitivně dorazila do České republiky. Slap fight, či chcete-li fackovaná, se stává primárním zaměřením nové organizace Red Face. K vidění toho ale bude mnohem více. Nová značka, kolem které se hned ze startu motá spoustu celebrit, přitahuje velkou pozornost. Oblíbí si Češi nekompromisní facky? To nám napoví už první turnaj, který se koná 22. dubna v pražském O2 Universum.

Vyzvedněte si bonus na sázení za snadnou online registraci zde. Kromě parádního vstupního bonusu získáte přístup k mnoha sportovním livestreamům a pravidelným soutěžím.

Vsaďte si u Fortuny ZDE

Organizace Red Face spustila v Česku novou vlnu diskuzí. Fackovaná je totiž trend s velkým potenciálem, avšak balancující na hraně. Jakým způsobem bude toto odvětví vnímáno u nás, se teprve uvidí. Už teď je však jasné, že se Red Face postará o pořádnou nálož bizáru a cringe.

RED FACE 1
📆 Kdy: Sobota, 22. 4. 2023, 19:00
🎟️ Kde: O2 Universum, Praha
✅ Program: Zobrazit
🎙️ Moderátor: Michal Kavalčík
⭐ Live show: Kapitán Demo
▶️ Livestream: Info zde

Kurzy Red Face organizace: Pavel Novotný vs. Zdeněk Godla

Neortodoxní výzva oslovila několik vyhlášených bouřliváků českého showbyznysu. Muž s mnoha přívlastky a profesemi Pavel Novotný bude jednou z hlavních hvězd první galavečeru. Starosta Řeporyjí, nespoutaný rebel a vášnivý hráč pokeru výrazným způsobem rozproudil úvodní tiskovou konferenci a jasně naznačil, že od něj můžeme čekat prakticky cokoliv.

Jak je na tom Novotný s bojovými uměními se můžeme jen domnívat. Spekuluje se, že kromě duelu ve fackované, měla být na stole i nabídka na zápas pod pravidlami MMA s někdejším poslancem Lubomírem Volným. Nejprve nás však zkusí ohromit svoji kinetickou silou prostřednictvím fackovacích schopností. V trashtalku a sebeprezentaci na něj naopak nikdo nemá.

Snad i proto jde Pavel Novotný do duelu s hercem Godlou jako kurzový favorit. Jeho neohrabaný pohyb v kombinaci s různými výroky ovšem dávají tušit možné výsledkové překvapení.

„Z YouTube jsem pochopil, že je to o nějakým háku, který samozřejmě vůbec neznám. Bojím se, že mě Godla vypne. Vůbec nevím, jak se to dělá. Navíc musím hubnout a jde to těžce,“ pronesl mimo jiné Pavel Novotný na tiskovce.

Zdeněk Godla je oblíbený herec, který se proslavil zejména rolí popeláře Franty v seriálu Most. Vzhledem ke svému pestrému životopisu i původu, má s fackami na nesoutěžní úrovni poměrně bohaté zkušenosti. Jak sám přiznal, několik jich už v životě schytal, což se ale dá předpokládat i v případě Pavla Novotného.

TIP: Zdeněk Godla vyhraje, v kurzu 1,96 sipka VSADIT U FORTUNY ZDE

Zdeněk Godla je v tomto střetnutí mírným outsiderem

Godla i Novotný mají podobnou skladbu těla, na které se podepisuje láska k pivu. Klíčové tak bude štěstí při losu, kdo bude mít jako první možnost vyslat svůj úder. Tipujeme však, že hrubou silou na tom bude lépe Godla a pokud se nenechá ovlivnit výživným trashtalkem ze strany Novotného, mohl by v tomto utkání zvítězit.

Slap Fight Red Face Freescoot, Kapitán Demo, Michal Kavalčík i Karlos Vémola v Red Face?

Oficiální výzvu do zápasu pod organizací Red Face obdržel i bojovník Karlos Vémola, jehož účast by mu pomohla umořit údajné dluhy. Přesně na ty poukazoval promotér organizace Red Face Patrik „Spiderman“ Pejcha, který českou legendu při představování klece z telefonní budky oficiálně vyzval. V případě přijetí výzvy navíc Karlosovi přiteče do kapsy milion korun. Nutno ale zmínit, že celá výzva působila poněkud podivně.

Moderátorem Red Face je oblíbený bavič Michal Kavalčík. O hudební live show se na prvním turnaji postará Kapitán Demo. Na co se dále můžeme těšit v rámci prvního galavečeru z pohledu zápasů?

  • Pyramidy ve fackované
  • Tortilla fight
  • Peklo v telefonní budce
  • Show fighty

Dodejme, že absolutní vítězové pyramid získají finanční prémii milion korun. Zajímavostí také je, že se o místo může ucházet naprosto každý prostřednictvím přihlášky na webu Red Face.

Red Face zápasy: program, fight card, výsledky

Na složení jednotlivých duelů, včetně konkrétních disciplín, se podívejte v následující tabulce. V den konání turnaje zde najdete i všechny aktuální výsledky.

RED FACE 1 PROGRAM, VÝSLEDKY
Show fight (fackovaná)
Zdeněk Godla vs. Pavel Novotný
Show fight (fackovaná)
Adam Raiter vs. Freescoot
Show fight (fackovaná)
Evča Plastic Queen vs. TBA
Show fight (fackovaná)
Abé Charvát vs. Tomáš Chlup
Peklo (telefonní budka) Patrik Pejcha vs. TBA
Show fight (box) Jana Duchoňová vs. Kateřina Čavajdová
Tortilla Fight František Mandlík vs. Max Green
Fackovaná nad 90 kg Marek Hančík vs. Golem
Fackované do 90 kg
Žralok vs. Slavomír Suchý
Fackované do 90 kg
Jakub Hošek vs. Jan Bernacký
Fackované do 90 kg Roman Ivanchenko vs. Lukáš Trňan

Kde sledovat Red Face živě online? Livestream, přímý přenos v TV?

Galavečer Red Face 1 nejspíš půjde sledovat v online livestreamu na internetu. Detaily ohledně ceny pay-per-view (PPV) i případné spolupráce se sázkovou kanceláří vám přineseme na tomto místě. Zápasy Red Face v televizi pravděpodobně v rámci přímého přenosu k dispozici nebudou. Na celou tiskovou konferenci Red Face se můžete podívat zde.

Vstupenky Red Face 1 (22. 4. 2023, O2 Universum, Praha)

Prodej lístků na Red Face probíhá v síti online prodejen ticketportal a ticketmaster v různých cenových hladinách. Nejlevnější vstupenky lze pořídit už od 390 Kč. V polovině března organizace oznámila, že 250 % kapacity haly je prodáno.

Red Face si dala za cíl do roka vyprodat největší tuzemskou halu, O2 Arénu. Povede se tento ambiciózní plán splnit?

Pravidla fackovaná (Red Face)

  • 5 kol
  • V každém kole 1 útok a 1 obrana
  • 30 sekund na zotavení po úderu
  • Přesný úder do určené oblasti
  • O vítězi rozhodne hlavní rozhodčí

Podrobnější informace o pravidlech se dočtete také zde. Dá se čekat, že některé formáty a konkrétní podmínky se budou měnit za pochodu v návaznosti na vzájemnou dohodu obou účastníku konkrétního zápasu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Kdy a kde se koná fackovaná Red Face?

První galavečer nové fackovací organizace Red Face se uskuteční v sobotu 22. dubna od 19:00 v pražském O2 Universum. Kompletní informace a program najdete v článku zde

2️⃣ Jak Red Face galavečer Godla vs. Novotný sledovat živě zdarma?

Turnaj Red Face 1 půjde sledovat živě v online livestreamu. Bližší informace se dozvíte po rozkliknutí článku.

3️⃣ Bude v Red Face MMA, nebo pouze facky?

Organizace Red Face naplánovala zápasy v různých bizarních disciplínách. O co se jedná, a co všechno bude v rámci prvního turnaje k vidění, se dočtete v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jaroslav Kotlár je jednou z nejznámnějších postav Clash of the Stars

Organizace Clash of the Stars - aktuální info a program turnajů

Clash of the Stars stále více nabírá na popularitě ✔️. Veškeré informace i pikantní zajímavosti ze zákulisí organizace ⚡ se dočtete v tomto...

Nová organizace Red Face

Na scéně je nová organizace Red Face. Disciplína vás překvapí

Počet tuzemských organizací se zase rozrůstá. Tentokrát jde ale o pořádný bizár. Česko bere útokem Red Face. Tady budou létat facky!...

Tisková konference Red Face

Red Face šokuje: Facky tortillami i bitka v telefonní budce

Zdá se, že pojem "bizár" brzy dostane úplně nový rozměr. Nová fackovací organizace Red Face na první tiskové konferenci odhalila svůj...