Galavečer profesionálního boxu a K1 Lucerna: aktuální informace, karta, výsledky, livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Box a K1 v Lucerně, to je v České republice obrovský pojem. Jedná se o nejstarší a nejprestižnější galavečer na domácí scéně, který má letos na programu již svůj 15. ročník. Aktuální informace k velmi sledované sportovní akci přinášíme v tomto článku.

AKTUÁLNÍ NFOPROGRAM, VÝSLEDKY
LIVESTREAMVSTUPENKY

Karta pro Lucernu je na rok 2023 hodně našlapaná Foto: Facebook/Galavečer profesionálního boxu a K1

Hodnocení turnaje box a K1 Lucerna: 9,9/10

  • Datum a místo konání: Sobota 30. prosince 2023, od 19:00, Velký sál, Lucerna, Praha
  • Nabídka sázek: aktuální kurzovou nabídku najdete u sázkových kanceláří

Lucerna box a K1 – aktuální informace a datum

Legendární galavečer boxu a K1 v Lucerně ozdobí i letošní závěr roku. Promotér Matouš Rajmont znovu složil skvělou kartu, které vévodí titulová obhajoba WAKO PRO v podání Vaška Siváka. Fanoušci uvidí největší esa domácí scény a na závěr hned 4 titulové bitvy. Letošní Lucerna bude stát za to! Vsaďte si na box v Lucerně s pěkným bonusem ZDE.

Box - sleduj průběh zápasu zde

Lucerna box 2023: Václav Sivák, Tomáš Hron, Klára Strnadová, Miroslav Slepička a další

Největší hvězdou galavečeru v Lucerně bude Václav Bad boy Sivák, který má před sebou obhajobu světového pásu WAKO PRO. Tento titul má ve světě obrovskou prestiž a Sivák bude chtít jednoznačně natáhnout svou skvostnou bilanci 24–0 a zároveň předvést atraktivní výkon.

Stejná výzva stojí i před legendárním krotitelem hadů, Tomášem Hronem, který se i v pokročilejším věku stále dokáže měřit se světovou elitou. Na kartě se představí i bývalý ligový fotbalista Miroslav Slepička. Někdejší kanonýr Sparty si v minulosti vyzkoušel MMA, teď ovšem nasadí velké rukavice a svoje schopnosti bude chtít ukázat v klasickém boxu.

BOX LUCERNA 2023 (15. ROČNÍK)
🥊Kdy: 30. 12. 2023, 19:00 – slavnostní zahájení
🥊Kde: Lucerna, Velký sál, Praha 1
🥊Karta: Zobrazit
🥊Livestream Informace zde

Pro letošní rok si galavečer v Lucerně vymění role se závěrečným turnajem Oktagon 51, který se uskuteční o den dříve, 29. prosince. Matouš Rajmont se tedy vrací k termínu den před Silvestrem, který mnoho let k Lucerně neodmyslitelně patřil.

K1 a boxerské zápasy v Lucerně jsou každoročně vyhledávanou sportovně-společenskou akcí. Netradiční zážitek z této akce podtrhuje i nevšední boxerská kulisa, skvělá nálada a doporučený dobový dress code ve stylu 30. let minulého století.

Sázkové kanceláře každoročně vypisují pro tuto vrcholnou akci boxerského kalendáře zajímavé kurzy, proto s blížícím se termínem kontrolujte aktuální kurzovou nabídku. Před samotným galavečerem najdete v tomto článku sázkový tip.

Boxing Lucerna 2023: Galavečer profi boxu a K1 kurzy Sivák vs. Ahmidouch (tip a preview)

Václav Sivák v Lucerně zakončí z jeho pohledu úspěšný rok, přestože zraněná ruka mu neumožnila vyšší zápasové tempo. To by ale v nadcházejících měsících rád napravil a výhledově se chce měřit s naprostou světovou špičkou.

Hvězdný český postojář naposledy zápasil 2. prosince v Košicích, kde porazil na body Němce Hoppa a po dalším dominantním výkonu zapsal 24. výhru v profesionální kariéře. Šampion organizace RFA a WAKO PRO teď vyhlíží svoji první obhajobu světového pásu.

Jeho soupeřem bude kvalitní španělský zápasník s marockými kořeny Anass Ahmidouch. Jeho bilance je momentálně 33–6 a jen na Instagramu ho sleduje bezmála 100 tisíc fanoušků. Tohle bude pro Vaška zajímavá zkouška.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

Po dlouhých letech tentokrát v Lucerně neuvidíme bývalého šampiona, Vladimíra Lengála, který se momentálně plně soustředí na kariéru v MMA. Do akce jde ale jeho kamarád a svěřenec Jan Šindelář, který se po štaci v klasickém boxu opět vrací ke své nejsilnější disciplíně – K1.

Dá se čekat, že na akci bude přítomna celá řada známých tváří tuzemské bojové scény. O hudební doprovod se postará česká zpěvačka Šárka Vaňková. Moderátorem večera bude opět Michal Frabša.

Zatímco před rokem pořádal Matouš Rajmont Lucernu ve spolupráci s Patron Boxing, pro aktuální ročník je situace přesně opačná. V ten samý den se totiž koná galavečer The Ring 9: Ducár vs. Sandro, byť akce proběhne u našich východních sousedů, konkrétně v Bratislavě.

Box v Lucerně 2023 – program, výsledky (Fight card) Lucerna box, výsledky

Na složení jednotlivých zápasů pro galavečer v Lucerně 2023 se podívejte v této tabulce. Po skončení zde najdete také výsledky.

BOX A K1 LUCERNA | 30. 12., PRAHA
HLAVNÍ KARTA
K1 World WAKO PRO title 5x3 Václav Sivák (body) vs. Anass Ahmidouch
K1 World WAKO PRO title 5x3
Tomáš Hron (TKO) vs. Zouhir Benadi
K1 European WAKO PRO title 5x3
Klára Strnadová (body) vs. Innes Correia
K1 3x3 Jan Šindelář (body) vs. Kamil Káninský
Box 4x3 Miroslav Slepička (RSC, 2. kolo) vs. Lukáš Stýblo
K1 3x3
Tereza Dvořáková (vzdání soupeřky) vs. Terezie Garbaczewská
K1 3x3
Jan Mašek (body) vs. Radek Moravec
K1 3x3
Eliška Zemanová (body) vs. Eva Erdélyová
K1 3x3
Josef Vít vs. Radomír Dočekal
K1 3x3 Robert Kurka vs. Leon Karol
PRELIMS
Box 4x2 Johana Rochl vs. Kateřina Lisová
K1 3x3
Filippo Marchesini vs. Matěj Vlasák
K1 3x3
Gabriel Belza vs. Václav Koudelka
K1 3x3
Adrian Kulišťák vs. Jakub Faifr

Harmonogram Lucerna 2023 Foto: Facebook/Galavečer profesionálního boxu a K1

Box Lucerna živě: jak sledovat galavečer boxu online? Live stream, PPV Oktagon.tv. Půjde Lucerna box sledovat živě online a v TV?

Organizátoři se v minulosti na četné žádosti fanoušků rozhodli, že dají k dispozici PPV online stream. Ten bylo možné zakoupit na boxinglucerna.cz v ceně 200 Kč. Pro letošní rok ovšem oficiální online livestream k dispozici není.

  • Přímý přenos Lucerna box dnes běží v TV, konkrétně na stanici O2 TV Sport.

V minulých letech se díky spolupráci s Oktagon MMA mohli diváci spolehnout na PPV na platformě Oktagon.tv, pro letošní ročník to však neplatí a box v Lucerně živě najdete na výše uvedené adrese.

V roce 2021 se zápasy na poslední chvíli objevily v nabídce livestreamů na Fortuna TV, takže i tuto variantu je vhodné v den konání turnaje zkontrolovat. Pokud se přeci jen objeví další možnosti, jak sledovat Lucernu 2023, budeme o ní informovat v tomto článku. Na hlavní zápas galavečera v Lucerně 2022 mezi Ducárem a Řezníčkem se můžete podívat zde.

Lucerna 2023 box, vstupenky (lístky do Lucerny na box)

Lístky na box do Lucerny se prodávají v síti online prodejen ticketportal zde. Dá se předpokládat, že kapacita Lucerny bude i díky nabité fight card a vyššímu počtu zápasů zaplněna do posledního místa.

Pakliže se vydáte přímo do místa dějiště, nezapomeňte na tradiční dresscode ve stylu 30. let, který k Lucerně již řadu let neodmyslitelně patří. Pro aktuální informace doporučujeme sledovat také náš oficiální Instragram.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny


1️⃣ Kdy se koná box v Lucerně 2023?

Legendární galavečer boxu v pražské Lucerně se letos uskuteční v sobotu 30. prosince 2023. Kompletní informace o celém turnaji přinášíme v tomto článku.

2️⃣ Lucerna zápasy 2023: kdo se letos představí na kartě?

V Lucerně budou letos k vidění hned čtyři titulové zápasy. Největší hvězdou galavečeru je Václav Sivák. Složení fight card v Lucerně najdete uvnitř článku.

3️⃣ Kde se bude vysílat Lucerna v přímém přenosu živě?

Zápasy v Lucerně pravděpodobně bude možné sledovat také v přímém přenosu na internetu, a to díky online PPV streamu. Aktuální informace k možnosti sledování Lucerny živě najdete v článku tady


Box v Lucerně 2022 - program, výsledky (Fight card)

BOX A K1 LUCERNA | 29. 12., PRAHA
HLAVNÍ KARTA
Box, 10x3, WBC CISBB (-90,9kg)
Vasil Ducár (body) vs. Vladimír Řezníček
Box, 10x3, title fight ČUBP (+90,9kg)
Pavel Šour (body) vs. Michal Reissinger
Box, 10x3, title fight ČUBP (72,6kg) Vladimír Lengál (KO, 3. kolo) vs. Patrik Baláž
Box, 6x3, +90,9kg Lukáš Fajk (RSC, 5. kolo) vs. Adam Kolařík
Box, 6x3, -65kg Pavel Polakovič (KO, 2. kolo vs. Bakar Gelenidze
Box, 4x3, 79,4kg David Dvořáček (body) vs. Jiří Kroupa
K1, 3x3, 72kg Josef Vít vs. Jan Šindelář (KO, 2. kolo)
Box, 6x3, -59kg Martin Parlagi vs. Joshua Ocampo
K1, 3x3, 72,5kg Vladimír Říha (body) vs. Robin Gillebaard
Box, 4x3, -91kg Roman Kracík (body) vs. Vilém Farkač
PRELIMS
Box, 4x3, -63,5kg Lukáš Hudler (body) vs. Jiří Jaroš
Box, 4x3, 72,5kg Viktor Agateljan vs. Daniel Bažo
Box, 4x3, -63,5kg Denis Hnídek (TKO, 2. kolo) vs. Stefan Slavcev
Box, 3x3, -42kg Adam Marcin vs. Marcus Martinik

Stejně jako minulý rok, i letos se box v Lucerně uskuteční den před závěrečným turnajem organizace Oktagon. Mezi oběma stranami panují korektní vztahy i přesto, že podle slov Matouše Rajmonta tento rok neproběhlo žádné vyjednávání o termínech obou akcí. V minulosti totiž striktně platilo, že předposlední den v roce patří právě galavečeru v Lucerně.

K1 a boxerské zápasy v Lucerně jsou každoročně vyhledávanou sportovně-společenskou akcí. Netradiční zážitek z této akce podtrhuje i nevšední boxerská kulisa, skvělá nálada a doporučený dobový dress code ve stylu 30. let minulého století.

Sázkové kanceláře každoročně vypisují pro tuto vrcholnou akci boxerského kalendáře zajímavé kurzy, proto s blížícím se termínem kontrolujte aktuální kurzovou nabídku. Před samotným galavečerem najdete v tomto článku sázkový tip.

O titul WBC CISBB: Vasil Ducár vs. Vladimír Řezníček 2

Největším tahákem večera je souboj o titul WBC CISBB a mistra ČR v křížové váze mezi aktuálním šampionem Vasilem Ducárem a jeho vyzyvatelem Vladimírem Řezníčkem. Oba se spolu utkali už v roce 2018 v Karlových Varech, tehdy utkání skončilo spornou remízou. Po tomto výsledku nyní přichází na řadu dlouho vzývaná odveta.

Obrovským kurzovým favoritem tohoto utkání je Vasil Ducár, který už několikátý rok potvrzuje, že na domácí scéně nemá konkurenci. Svěřenec Michala Vančury má pro tento duel extra motivaci v podobě krásného titulového pásu WBC CISBB. Jeho zisk mu může zase otevřít několik dveří i ve světě.

K1 a box Lucerna 2022 video - oficiální trailer

Pro 14. ročník tohoto oblíbeného boxerského galavečeru dali pořadatelé vzniknout speciálnímu promo videu. V hlavních rolích se objevili aktéři letošního turnaje.

Box v Lucerně 2021 - program, výsledky (Fight card)

Na výsledky Lucerny 2021 se podívejte v této tabulce.

BOX A K1 LUCERNA | 29. 12., PRAHA
Hlavní karta
K1, 3x3 min. Tomáš Hron (body) vs. Gabriel Ojdanič
K1, 3x3 min. (title) Vladimír Idranyi vs. Pavel Šach (body)
Box, 6x3 min. Michal Dufek (body) vs. Attila Kayabasi
K1, 3x3 min. Petr Ondruš (body) vs. Marián Tůma
Box, 6x3 min. Vladimír Říha (KO) vs. Pavel Albrecht
Box, 6x3 min. Štěpán Horváth (KO) vs. Zsolt Mezei
K1, 3x3 min. Michal Reissinger (TKO) vs. Michal Zezulka
Box, 6x3 min. Vladimír Lengál (body) vs. Got Harutjunjan
Box, 6x3 min.
Lucie Sedláčková (body) vs. Karina Kopinská
K1, 3x3 min. Jan Rudolf (body) vs. Tomáš Drábik
Box, 4x3 min. Roman Kracík (body) vs. Milan Javůrek
Box, 4x3 min. David Vinš (KO) vs. Tomáš Pollák
K1, 3x3 min. Antonín Coufal (KO) vs. Ondřej Macek
Box, 4x3 min. Václav Zadák (body) vs. Milan Kratochvíla
Prelims
Box, 3x2 min.
Vojtěch Bernáček vs. David Novák
Box, 3x2 min.
Arman Ananikyan vs. Tomáš Glovčík
K1, 3x2 min.
Patrik Kutil vs. Michal Baďura

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Finále Tipsport Gamechanger Michailidis vs. Veličkovič

OKTAGON 51 Tipsport Gamechanger finále: Veličkovič vs. Michailidis kurzy, analýza, odměny

Tento zápas se nesmazatelně zapíše do historie světového MMA.✏️ Velkolepé finále pyramidy Tipsport Gamechanger svede proti sobě Andrease...

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Vlado Lengál je mimo jiné úspěšný český boxer

Dusno na české boxerské scéně. Vlado Lengál se brání nařčení a posílá jasný vzkaz

Český profesionální box má novou kauzu, která se týká bojovníka Oktagonu Vlado Lengála. O co jde se dozvíte v článku.