GCF 66: datum, kurzy, karta, výsledky a přímý přenos

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Nejstarší česká MMA organizace pořádá v neděli 9. října druhý turnaj po svém znovuzrození. V Olomouci jdou do boje mladé pušky, o kterých v budoucnu ještě hodně uslyšíme. Vše, co potřebujete vědět k této akci, se dozvíte v článku.

MMA turnaj GCF 66 se koná v neděli v Olomouci Foto: Facebook/GCF MMA

GCF 66 Olomouc: Žďánský, Václavek, Valentík a další

MMA organizace promotéra Vládi Kadlece nezahálí a v neděli 9. října od 18:00 pořádá v Olomouci další turnaj. Větší změny a eventy se sice očekávají až v novém roce, i tentokrát se ale bude na co dívat. Do akce jdou převážně mladé naděje tuzemského MMA. Na koho si vsadit? Čtěte dále a nezapomeňte si vyzvednou pěkný vstupní bonus za registraci u Fortuny ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Na GCF 66 v Olomouci se představí hned několik domácích bojovníků a bojovnic. Už zářijový galavečer GCF 65 v Příbrami sklidil velkou pochvalu, jak organizace, tak úrovní zápasů. Tentokrát se akce koná netradičně v neděli, znovu se ale čeká poměrně velký zájem.

Organizace GCF má tedy solidně nakročeno stát se znovu respektovanou tuzemskou značkou a vytvořit zdravé konkurenční prostředí pro menší organizace typu I Am Fighter a další.

Jedním ze zápasů bude zajímavý souboj stylů v bantamové váze mezi Janem Václavkem a Markem Vysloužilem. Václavek se dlouhodobě připravuje v pražském Penta Gymu a na svém kontě má dosud jednu profesionální výhru na submisi z roku 2018. Ještě před tím stihl posbírat na amatérské úrovni 4 výhry a 2 porážky, nyní se však vrací po delší zápasové pauze.

24letý Marek Vysloužil trenénuje v Jetsaam Gymu pod Martinem Burkotem a Martinem Karaivanovem. Pro šikovného postojáře půjde o premiéru mezi profesionály. Podle jeho týmu je ovšem skvěle připraven na všechny aspekty boje, a proto by v tomto utkání klidně mohlo dojít ke kurzovému překvapení.

TIP: Vysloužil zvítězí, v kurzu 3,63 sipka Vsadit u Fortuny ZDE

Na Marka Vysloužila je vysoký kurz

Karta GCF 66 MMA Cage Fight zápasy a výsledky: fight card

V tabulce se podívejte na jednotlivé zápasy olomouckého eventu. Na všechny souboje si můžete vsadit u generálního partnera organizace, sázkové kanceláře Fortuna. K vidění budou i zápasy v thajském boxu a K1.

KARTA GCF 66 OLOMOUC
N. Kranjčevič vs. J. Šmolc (TKO)
P. Martinec (body) vs. D. Čirič
M. Máša vs. T. Berger (submose)
I. Koubíková (submise) vs. L. Hanková
D. Dědek vs. D. Agyeman (TKO)
J. Valentík vs. E. Šenkeřík
J. Václavek (submise) vs. M. Vysloužil

Kde turnaj GCF 66 sledovat živě online? Přímý přenos nova sport, Voyo, live stream

Turnaj GCF 66 znovu nabídne v přímém přenosu Nova Sport 3 a platforma Voyo. Start je naplánován na 17:30. V den konání nezapomeňte zkontrolovat aktuální nabídků livestreamů na Fortuna TV, čas od času se tam akce podobného typu objeví. Naopak pay-per-view (PPV) k dispozici nebude. Vstupenky přímo do dějiště kongresového sálu hotelu Clarion jsou dostupné online v síti ticketstream.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hodnocení turnaje GCF 66: 7,1/10

  • Datum a místo konání: Neděle 9. 10. 2022, od 18:00, Hotel Clarion, Olomouc
  • Nabídka sázek: Na zápasy si můžete vsadit u sázkové kanceláře Fortuna

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...

Kamil Minda se na turnaji RFA 4 utká s Tomášem Možným

RFA 4 Košice: Minda vs. Možný datum, karta a livestream

Organizace Real Fight Arena má před sebou 4. turnaj. ✨ Kompletní informace, program a výsledky RFA 4 v Košicích, najdete v tomto článku.

PML 4 se uskuteční v sobotu v Praze

PML 4 Praha: datum, informace, fight card a livestream

Lokty, kolena, klinče ✔️. Špičkové Muay Thai bude tentokrát k vidění v sobotu v Praze v rámci turnaje organizace PML. Kompletní info...