Glory 77: Martin Pacas vs. Muhammed Balli datum

Slovenský bojovník Martin Pacas bude 30. ledna 2021 v premiéře bojovat na turnaji Glory 77. Jeho první zápas bude možné sledovat živě v Česku i na Slovensku.

Slovák Martin Pacas bude bojovat na Glory 77 Foto: Instagram/martin.pacas

Glory 77: Martin Pacas vs. Muhammed Balli informace, datum a kurzy

Slovenský fighter Martin Pacas má před sebou premiéru v nejprestižnější kickboxerské organizaci světa. Na turnaji Glory 77, který odstartuje v 19:00 v sobotu 30. ledna, změří síly s marockým bojovníkem Muhammedem Ballim. Klikněte zde a vsaďte si na bojové sporty s bonusem zdarma.

Box - sleduj průběh zápasu zde

Martin Pacas je vynikající slovenský kickboxer, který trénuje například s Tomášem Hronem, nebo Matějem Peňázem. Stejně jako jeho soupeř Muhammed Balli se v Glory představí poprvé. V samotném zápase by měl Pacas využít především lepší pohyb a svou rychlost.

sipka (Kurzy na zápas Pacas vs. Balli zatím nebyly vypsány)

Právě díky své dynamice by si mohl připsat úspěšnou premiéru. Původně se měl Martin Pacas utkat s Rumunem Raulem Catinasem. Ten ovšem musel odstoupit z důvodu pozitivního testu na koronavirus.

Na kartě Glory 77 se představí i šampion Rico Verhoeven, který se, oproti původně plánovanému duelu s Jamalem Ben Saddikem, zúčastní čtyřčlenného turnaje těžké váhy.

Glory 77: Martin Pacas vs. Muhammed Balli fight card, program a výsledky

Hlavním zápasem Glory 77 je duel Artema Vakhitova a Alexe Pereiry. Celkem na turnaji uvidíme hned tři titulové fighty. Martin Pacas se podle aktuálních informací představí na Preliminary Card.

GLORY 77 FIGHT CARD, PROGRAM A VÝSLEDKY
Rico Verhoeven vs. Tarik Khbabez
Artem Vakhitov vs. Alex Pereira
Cédric Doumbé vs. Murthel Groenhart
Tiffany Van Soest vs. Aline Pereira
Luis Tavares vs. Donegi Abena
Tarik Khbabez vs. Levi Rigters
Rico Verhoeven vs. Hesdy Gerges
Martin Pacas vs. Muhammed Balli

Glory 77: Pacas vs Balli sledovat livestream online živě a v TV

Livestream turnaje Glory 77, kde uvidíme i bitvu Pacas vs. Balli, bude k dispozici přes oficiální placený PPV kanál na webu organizace Glory. Živý stream je možný vidět v Česku i na Slovensku rovněž prostřednictvím platformy Voyo. Záznam pak odvysílá také sportovní televize Nova Sport.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.