Kickbox: Rico Verhoeven na Glory 77 – karta a kurzy

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Světová organizace Glory musela na poslední chvíli vyřešit náhlou absenci titulového vyzyvatele Jamala Ben Saddika, který utrpěl zranění zad. Vedení tak vymyslelo pyramidu, kde se kvarteto fighterů utká o pozici turnajového šampiona těžké váhy.

DATUM A INFORMACESÁZKOVÝ TIPFIGHT CARDLIVESTREAM

Rico Verhoeven Foto: Instagram/glory_nl

Hodnocení turnaje Glory 77/9,9

  • Datum a místo: 30. 1. 2021 od 20:00, Rotterdam, Nizozemsko
  • Kurzové sázky: na všechny zápasy karty si lze vsadit u českých sázkových kanceláří

sipka AKTUALIZOVÁNO: Jamal Saddik pro svůj zdravotní stav do zápasu o titul s Rico Verhoevenem nenastoupí. Holandský šampion Verhoeven se představí ve čtyřčlené pyramidě těžké váhy.

Glory Kickboxing: Rico Verhoeven v pyramidě těžké váhy – datum a informace

Špičkový kickbox se stále těší velkému zájmu fanoušků a nejen ti by měli koncem ledna pořádně zbystřit. Do akce jde totiž 30. 1. 2021 nejlepší kickboxer současnosti, Holanďan Rico Verhoeven. K vidění ale bude mnohem víc! Vsaď si na nejlepší kickbox planety s parádním bonusem za online registraci ZDE

Box - sleduj průběh zápasu zde

Organizace Glory dokáže stále alespoň z části konkurovat obrovské popularitě smíšených bojových umění a díky svým galavečerům přitahuje miliony fanoušků po celém světě. To vše navzdory tomu, že to s tradiční značkou nevypadalo v souvislosti s pandemií koronaviru příliš dobře. Že Glory nehodlá vyklidit pole potvrdil event na konci minulého roku.

sipka Na parádní kartu MMA turnaje Oktagon 21 se podívej ZDE

Doslova šokem byla pro celý sportovní svět porážka legendárního Badra Hariho, jehož éra a aktivní kariéra se pravděpodobně chýlí ke konci. Na nadcházejícím galavečeru s pořadovým číslem 77 měla být k vidění skutečná lahůdka. Glory však na poslední chvíli program nuceně mění. Na Glory 77 uvidíme postupně v akci v jeden večer 6 titulových šampionů a 3 bitvy o pás.

Glory 77: pyramida o titul šampiona turnaje těžké váhy, hlavním zápasem titulový duel Vakhitov vs. Pereira

Už 3. vzájemný souboj nakonec bohužel neobstará šampion a jeden z nejlepších kickboxerů všech dob, Rico Verhoeven a Maročan Jamal Ben Saddik, který je momentálně v žebříčku těžké váhy hned za ním. Na vině jsou nečekané komplikace v oblasti zad na straně marockého vyzyvatele.

Rico Verhoeven se střetne v prvním kole pyramidy těžké váhy s Hesdy Gergesem. V hlavním zápase se o titul polotěžké váhy představí Artem Vakhitov proti Alexi Pereirovi.

V pyramidě těžké váhy nastoupí:

  • Rico Verhoeven
  • Hesdy Gerges
  • Tarik Khbabez
  • Levi Rigters

TIP: Verhoeven porazí Gergese, v kurzu 1,14 sipka Vsadit u Fortuny s bonusem

Rico je jasným favoritem celé pyramidy

Těšit se můžeme zároveň na zápas Martina Pacase proti Muhammedu Ballimu,ve kterém se slovenský zápasník pokusí přidat další cennou výhru ve své kariéře. I jemu se soupeř oproti původnímu plánu změnil. Raul Catinas proti němu nakonec nenastoupí a Pacas tak poměří síly s debutujícím Ballim.

Kickbox Glory 77: fight card, program a výsledky

V tabulce níže najdeš i výsledky dalších zápasů. Čtyřčlenná pyramida se uskuteční systémem semifinále a finále.

GLORY 77: Rotterdam, Nizozemsko, 30. 1. 2021
Polotěžká váha Artem Vakhitov (C) vs. Alex Pereira
Finále pyramidy - těžká váha Rico Verhoeven vs. Tarik Khbabez
Welterová váha Cédric Doumbé (C) vs. Murthel Groenhart
Bantamová váha Tiffany Van Soest (C) vs. Aline Pereira
Polotěžká váha Luis Tavares vs. Donegi Abena
Semifinále pyramidy - těžká váha Rico Verhoeven vs. Hesdy Gerges
Semifinále pyramidy - těžká váha Tarik Khbabez vs. Levi Righters
Těžká váha Muhammed Balli vs. Martin Pacas

Jak a kde sledovat Glory 77: Verhoeven a spol. živě? Online live stream na internetu, přímý přenos v TV

Jedinou možností, jak si pustit galavečerr Glory 77 živě je oficiální a placené PPV prostřednictvím webu Glory. Ostatní streamy i přenosy v televizi nejsou příliš pravděpodobné. Zkusit své štěstí můžeš u volně dostupných, avšak kvalitu postrádajících streamů na internetu.

Glory 77 nabídne fantastickou podívanou, pozvánku si pusť ve videu níže.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Kickbox: heavyweight championship bout: Verhoven – Ben Saddik se neuskuteční

Rico Verhoeven usedl na trůn těžké váhy v roce 2013 a od té doby na něj nikoho nepustil, třeba že musel svůj pás už 7x obhajovat. Král kickboxu, jak se mu ve sportovním světě přezdívá, vyniká hned v několika klíčových aspektech a jeho parádní obranu nedokázali prorazit ani největší esa, jaká lze na žebříčku najít.

Zlí jazykové ovšem namítají, že postrádá „knockout úder“, čemuž „pouhých" 17 ukončení z 56 zápasů skutečně napovídá. Jeho celkový počet zápasů ale vykazuje obrovské zkušenosti a v kombinaci s nimi na své soupeře v ringu vyvíjí neustálý tlak.

Jamal Ben Saddik dokázal v kariéře už jednou Verhoevena porazit, v roce 2011 byla kariéra světového šampiona ale teprve na začátku. Oba borci se pak znovu potkali v roce 2017. V rámci obhajoby titulu Verhoeven svého soupeře tvrdě knockoutoval na začátku 5. kola.

I proto byl Verhoeven v dalším pokračování vzájemného souboje obrovským favoritem. Sázkové kurzy Ben Saddika až příliš podceňovaly, leč ke vzájemnému duelu bohužel nedojde. Marocký zápasník bude kvůli zranění zad několik měsíců mimo a na 3. partii obou borců si musíme počkat.

sipka Nepřehlédni: MMA turnaje Organizace Oktagon přehledně ZDE

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.