Glory 80: Ben Saddik vs. Rigters - datum, fight card a stream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Už tuto sobotu je na programu jubilejní kickboxerský galavečer Glory 80. V hlavním zápase se představí Jamal Ben Saddik a Levi Rigters. Dojde také na odvetu mezi legendou Badrem Harim a Arkadiuszem Wrzoskem. Kompletní informace, návod na livestream a sázkovou inspiraci najdete v tomto článku.

sipka AKTUALIZOVÁNO: Turnaj Glory 80 poznamenal obrovský skandál a musel být zrušen v průběhu jlavního předzápasu Wrzosek vs. Hari pro opakované rvačky v hledišti.

PREVIEWKURZY A TIPKARTASTREAM

Badr Hari a Arkadiusz Wrzosek během prvního vzájemného souboje Foto: Profimedia

Hodnocení turnaje GLORY 80: 9,3/10

  • Datum a místo konání: 19. března, od 20:00, Trixxo Arena, Hasselt, Belgie
  • Nabídka sázek: Na zápasy si můžete vsadit u Sázkové kanceláře Fortuna

Glory 80 kickboxing: Jamal Ben Saddik vs. Levi Rigters - informace, preview

Fanoušci toho nejlepšího světového kickboxu si v sobotu přijdou na své. Turnaj Glory 80 nabídne fantastickou podívanou, včetně extrémně zajímavé odvety mezi Badrem Harim a Arkem Wrzoskem. Polský bijec dokázal neuvěřitelným higkickem z říše snů v zářijovém měření sil knokautovat legendu postoje a postaral se tak o naprostou senzaci. Přijde nyní odplata? Vsaďte si na Glory 80 s bonusem za registraci ZDE

Box - sleduj průběh zápasu zde

Arkadiusz Wrzosek vs. Badr Hari kurzy a sázkový tip

Ve světě K1 nenajdete mezi aktivními fightery slavnější jméno. Fenomenální zápasník Badr Hari patří i v 37 letech mezi TOP 10 nejlepší kickboxerské organizace Glory. The Golden Boy ale čeká na výhru už neuvěřitelných 9 let, z posledních 6 zápasů 4x prohrál a 2x remizoval, včetně dvou porážek od krále těžké váhy Rico Verhoevena.

V září 2021 měl Hari Wrzoska na lopatě. Během úvodního kola šel polský borec dvakrát k zemi po přesně mířených úderech na játra. Když se směrem k podlaze poroučel ve druhém kole potřetí, zdálo se, že o vítězství Hariho není sebemenších pochyb. Jenže pak se odehrálo něco, co vešlo do dějin K1.

Arkadiusz Wrzosek pod drtivým tlakem soupeře vytáhl u provazů dechberoucí levý highkick, kterým nachytal Hariho a ten se bezvládně poroučel k zemi. Polský zápasník si připsal zdaleka nejcennější skalp kariéry, navíc v zápase, ve kterém byl po celou dobu v hluboké defenzívě.

Teď je tu odveta a málokdo si dokáže představit, že by se podobný scénář opakoval. Hari byl i v prvním vzájemném zápase daleko pohyblivější a každý jeho úder měl potenciál KO. Tentokrát to legendární striker dotáhne do vítězného konce.

TIP: Badr Hari zvítězí, v kurzu 1,32 sipka Vsadit u Fortuny

Sázkové kurzy na zápasy turnaje Glory 80

O zvýšenou pozornost si rozhodně říká i hlavní zápas večera. Jamal Ben Saddik naposledy v jednom z nejlepších zápasů historie Glory utrpěl druhou porážku v kariéře od šampiona Verhoevena. Nyní ho čeká nebezpečný Levi Rigters, který v posledním zápase před rokem doslova rozkopal nohy Tomáši Možnému, jenž následně zamířil do nové domácí organizace RFA.

Glory 80 program: fight card - zápasy, výsledky

Výsledky všech zápasů Glory 80 najdete po jejich skončení na tomto místě.

KICKBOX GLORY 80 (PROGRAM + VÝSLEDKY)
Heavyweight Jamal Ben Saddik vs. Levi Rigters
Heavyweight
Badr Hari vs. Arkadiusz Wrzosek
Catchweight 55 kg Tiffany Van Soest vs. Manazo Kobayashi
Lightweight Guerric Billet vs. Nordin Ben Moh
Middleweight Ertuğrul Bayrak vs. Serkan Ozcaglayan
PRELIMS
Welterweight Jos Van Belzen vs. Jay Overmeer

Jak a kde sledovat Glory 80 živě online? Online livestream

Na Fortuna TV sice běží mnoho sportovních livestreamů, jako jsou například turnaje UFC, zápasy Glory ale v nabídce přímý přenosů nenajdeme. Jedinou možností pro sledování live streamu online je nákup placeného PPV streamu, jehož cena je 19,99 EUR. Podívejte se v tomto videu na celý průběh úvodního zápasu Hari vs. Wrzosek na Glory 78.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Kdy a kde se uskuteční Wrzosek vs. Hari odveta?

Odveta mezi legendou Badrem Harim a Arkadiuszem Wrzoskem je naplánována na turnaj Glory 80. Ten se uskuteční v sobotu 19. 3. 2022. Preview a analýzu zápasu najdete zde

2️⃣ Je turnaj Glory 80 přímý přenos v televizi?

V České republice pravděpodobně nepoběží galavečer Glory 80 na žádné televizní stanici. Jakým způsobem sledovat turnaj živě online se dozvíte uvnitř článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Rico Verhoeven během lednové pyramidy

Glory Collision 3: Rico Verhoeven vs. Jamal Ben Saddik preview

Jedna z největších trilogií v historii kickboxu se blíží!⚔️ V sobotu dojde na dlouho očekávaný třetí duel mezi Rico Verhoevenem a Jamalem...

Arkadiusz Wrzosek vs. Badr Hari na staredownu před Glory 78

Glory 78: Badr Hari vs. Arkadiusz Wrzosek datum a karta

Legendární kickboxer Badr Hari se vrací do akce. V sobotu 4. září ⏳ jej na galavečeru Glory 78 vyzve Polák Wrzosek. Tip na tento duel a...

Aspinall bude bojovat s Volkovem na UFC v Londýně

UFC Londýn 2022: Volkov vs. Aspinall - info, kurzy a datum

Už tuto sobotu 19. března ⚡️ se koná UFC turnaj v Londýně. ▶️ Podívejte se na kompletní informace, program zápasů a návod ke sledování...