Glory 81: Ben Saddik vs. Adegbuyi 2 - datum, tip a kurzy

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Nabitý sobotní program potěší i milovníky světového kickboxu. V německém Düsseldorfu proběhne galavečer Glory 81 s hlavním zápasem Ben Saddik vs. Adegbuyi 2. Sázkový tip najdete uvnitř článku.

Ben Saddik se v Německu utká podruhé v kariéře s Adegbuyiem Foto: Glory

Hodnocení turnaje GLORY 81: 8,5/10

  • Datum a místo: 20. srpna, 19:00, Düsseldorf, Arena Castello, Německo
  • Nabídka sázek: Na hlavní zápas si můžete vsadit u Sázkové kanceláře Fortuna

Kickbox Glory 81 Německo: Jamal Ben Saddik vs. Benjamin Adegbuyi – informace

Nejslavnější kickboxerská organizace míří tentokrát se svým turnajem do Německa. Hlavním tahákem sobotního turnaje Glory 81 je odveta elitních těžkých vah Jamal Ben Saddik vs. Benjamin Adegbuyi. Oba si v posledním zápase připsali porážku a oba jsou nyní extrémně hladoví porvat se o titulovou šanci! Vsaďte si na kickbox s bonusem za rychlou online registraci ZDE

Box - sleduj průběh zápasu zde

Organizace Glory je už nějaký čas na ústupu ze slávy, naposledy dokonce skončil její galavečer obrovským skandálem. Na Glory 80 totiž řádili stoupenci Poláka Arkadiusze Wrzoseka a po vzájemných potyčkách byl dokonce turnaj anulován.

GLORY 81
Jamal Ben Saddik Benjamin Adegbuyi
36-8-1 (29 KO) 35-7-0 (20 KO)
31 let 37 let
117,5 kg 121,3 kg
Maroko Rumunsko

Jamal Ben Saddik naposledy v říjnu padl v neuvěřitelné trilogii s úřadujícím šampionem Rico Verhoevenem, i když ho měl po třech kolech doslova na lopatě. Nakonec mu ale v závěru „došla šťáva“ a hlavně ho ovlivnilo zranění nohy.

Saddik díky své robustní postavě vyznává silový kickbox s minimem pohybu navíc. Za to ale knokautuje jednoho soupeře za druhým (celkově 29 z 36 výher). Aktuálně patří rodákovi z Maroka druhá pozice na žebříčku a do zápasu s Adegbuyiem jde zaslouženě v pozici velkého favorita. V prvním vzájemném zápase mu nedal žádnou šanci a ve finále pyramidy ho v roce 2018 tvrdě ukončil po necelých dvou minutách boje. Také tentokrát by měl díky svým tvrdým úderům dominovat.

TIP: Ben Saddik vyhraje, v kurzu 1,50 sipka Vsadit u Fortuny ZDE

Jamal Ben Saddik je v tomto zápase výrazný kurzový favorit

Benjamin Adegbuyi je aktuální pětka divize a za sebou má poměrně nečekanou porážku od Antonia Plazibata, kterému podlehl KO na začátku druhého kola. Ještě předtím si ale vyšlápl na legendárního Badra Hariho, a tak rozhodně není na místě ho jakkoliv podceňovat. I když se dá tušit mnohem vyrovnanější průběh utkání, než jak tomu napovídají sázkové kurzy, přesto by si měl Jamal Ben Saddik znovu s Adegbuyiem poradit a zvítězit.

Glory 81 fight card – program a výsledky

Podívejte se na seznam všech zápasů turnaje Glory 81. Po skončení galavečeru zde najdete i výsledky jednotlivých soubojů.

GLORY 81 FIGHT CARD
Hlavní karta
Jamal Ben Saddik (KO) vs. Benjamin Adegbuyi
Donovan Wisse (body) vs. Juri de Sousa
Nordine Mahiedinne vs. Cihad Kepenek (KO)
Ahmad Mousa (KO) vs. Rafik Habiat
Stoyan Koprivlenski (body) vs. Guerrric Billet
Denis Wosik (body) vs. Naoki Seki
Prelims
Michael Boapeah (body) vs. Florian Kröger
Chris Wunn (body) vs. Illias Darrazi

Jak a kde sledovat Glory 81 živě online? PPV livestream

Spousta eventů z bojových sportů pravidelně běží na Fortuna TV, kde si můžete vychutnat skvělou kvalitu přenosu i oblíbené live sázky během zápasů. Pro sledování turnaje Glory 81 je k dispozici placený PPV na gloryfights.com za přijatelných $4.99. Glory v TV s vysokou pravděpodobností nebude možné sledovat. Na reklamu na kickbox v podání zápasu Verhoeven vs. Ben Saddik 3 se podívejte zde.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Dominik Humburger se na KSW 73 utká s Borysem Borkowskim

KSW 73: Borkowski vs. Humburger živě: online livestream a kurzy

Na turnaji KSW 73 se premiérově představí český zápasník Dominik Humburger ⚔️. Na co si vsadit a kde sledovat všechny zápasy živě se...

Oleksandr Usyk vs. Anthony Joshua - Zdroj ČTK,AP,Frank Augstein

Box: Oleksandr Usyk vs. Anthony Joshua 2 - analýza, kurzy a tip

Největší boxerská událost letošního roku je tady.⭐ Odveta mezi Oleksandrem Usykem a Anthony Joshuou se uskuteční 20. srpna. Veškeré...

MMA, Lucie Pudilová, Liz Carmouche - Zdroj ČTK, Šimánek Vít

UFC 278: Yanan Wu vs. Lucie Pudilová kurzy, analýza, livestream

Lucie Pudilová vyhlíží očekávaný návrat do UFC. Její první soupeřkou v rámci comebacku bude čínská bojovnice Yanan Wu. Na co si v tomto...