Heroes Gate 25: Mané, Šach, Idranyi, Nuska - datum a informace

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Na galavečeru Heroes Gate 25 mělo konečně dojít na několikrát odložený a obrovsky vyhrocený souboj mezi Petrem Karešem a Petrem Vondráčkem. Souboj se však kvůli zdravotním problémům na straně Petra Vondráčka ani tentokrát neuskuteční. Do akce jde však hvězdný Melvin Mané, Vladimir Idranyi, nebo Pavel Šach. Jak a kde sledovat turnaj živě se dozvíte v článku.

AKTUÁLNÍ INFOKARTASTREAM, VSTUPENKY

Galavečer Heroes Gate 25 Foto: Instagram/heroes_gate_

Hodnocení turnaje HEROES GATE 25: 8,8/10

  • Datum a místo konání: Čtvrtek 17. 3. 2022, UNYP Arena, Praha
  • Nabídka sázek: Zápasy se pravděpodobně objeví v kurzové nabídce Sázkových kanceláří

Turnaj Heroes Gate 25: K1, Box, MMA

Na akci Heroes Gate bohužel neuvidíme vyhrocený duel mezi Vondráčkem a Karešem. Legendární kickboxer a příležitostný herec Petr Vondráček se musel omluvit kvůli nemoci a zápas tak dostane nový termín.

Do akce jde ale celá řada známých jmen tuzemské scény v čele s Melvinem Maném. Toho prověří polský bijec Adam Kosut. Ozdobou večera bude souboj Jana Rudolfa s Matějem Nuskou a odvete mezi Pavlem Šachem a Vladimírem Idranyim. Zaregistrujte se zde a berte vstupní bonus na sázení

Box - sleduj průběh zápasu zde

Heroes Gate 25 K1 Rudolf vs. Nuska - informace

Nadcházející turnaj Heroes Gate nabídne pořádnou nálož fantastického K1, boxu i MMA. O titul si to rozdá Jan Rudolf s talentovaným Matějem Nuskou. Zajímavá bude i odveta za Lucernu v podobě duelu Idranyi vs. Šach.

Jednou z hlavních hvězd večera bude komplexní Melvin Mané, který si tentokrát střihne zápas ve své královské disciplíně K1. Před pár týdny se úspěšně ukázal na boxerské akci Real Boxing Cup a v minulosti "koketoval" i s MMA. Jeho zápasy jsou vždy zárukou atraktivní podívané.

Kareš vs. Vondráček bilance, informace, analýza (přesunuto)

Galavečer Heroes Gate 25 bohužel potkala celá řada nepříjemných změn a rušení zápasů na poslední chvíli. Platí to i o hlavním zápase a největším lákadlu, kterým měl být vyostřený duel Kareš vs. Vondráček. Tento zápas se ale nakonec pravděpodobně uskuteční až na akci Heroes Gate 26, což oznámil spolu s omluvou toho času nemocný Petr Vondráček.

sipka PODROBNOSTI: Duel Kareš vs. Vondráček se nuceně přesouvá kvůli nemoci Petra Vondráčka

Petr Kareš se po čase stráveném v ústraní vrací na bojovou scénu. Bývalý promotér zaniklé organizace XFN se chce momentálně věnovat pouze sportovní dráze bojovníka, což ale půjde s jeho pošramocenou minulostí jen velmi těžko. Kvůli svým přešlapům a neplnění finančních závazků si proti sobě poštval nejen fanoušky, ale i prakticky kompletní MMA scénu u nás.

Jeho kontroverze ale přitahuje pozornost. To platí také o zápase s Petrem Vondráčkem, se kterým má osobní spory ještě z dob, kdy byla XFN tuzemskou organizací číslo jedna. Kareš není jen špatným promotérem, ale i někdejším výborným kickboxerem. Pyšní se světovými i evropskými tituly v K1 a stal se i několikanásobným mistrem ČR. Mezi amatéry odzápasil více než 100 zápasů. V minulosti si připsal cennou remízu se Samuelem Pirátem Krištofičem v zápase bez rukavic.

Jeho soupeř Petr Vondráček je synonymem legendy bojových sportů. Špičkový světový zápasník posbíral své největší úspěchy na přelomu tisíciletí, v době, kdy K1 bylo na svém vrcholu. Má na svém kontě prestižní titul WAKO PRO v těžké váze a je mnohonásobným šampionem ČR, Evropy i světa. Jeho bilance čítá 84 zápasů (55 vítězství, z toho 33 KO).

PŘESUNUTO
*️⃣ Zápas: Kareš vs. Vondráček
*️⃣ Disciplína: Kickbox
*️⃣ Věk: 41 / 44
*️⃣ Váhová kategorie: 91 kg +
*️⃣ Počet kol: 3x3min.
*️⃣ Zajímavost: Možný extra round

V tomto případě ale půjdou statistiky stranou. Duel Kareš vs. Vondráček je osobní. Oba dlouho nezápasili a oba jdou do vzájemného utkání v rozdílné pozici. Zatímco Kareš nemusí do domluvené váhy hubnout a bude spoléhat na fyzickou kondici i pohyb, Vondráček jako klasická super těžká váha bude spoléhat na svůj drtivý KO úder.

Heroes Gate fight card: program, výsledky, zápasy

Na zápasovou kartu se podívejte tady. Po skončení jednotlivých duelů zde najdete i výsledky.

HEROES GATE 25
K1, 4x3min., o titul Matěj Nuska (body, extra round) vs. Jan Rudolf
K1, 3x3 min., (85kg)
Pavel Šach vs. Vladimír Idranyi (body)
Box, 6x3min. (81kg) Tomáš Bureš vs. Pavel Stepnov
Box, 6x3min. (91kg) Vladimír Řezníček (TKO) vs. Dario Kadic
Box Vitali Bojko (TKO) vs. Janoš Lakatoš
Box Kelvin Soquesa vs. Devrim Gokdeman
K1, 3x 3min. (71kg) Pavel Hvězda (body) vs. Kamil Kánický
MMA, welterweight Václav Žemla (body) vs. Man-Cuong Nguyen
MMA Marek Košták (body) vs. Arben Alimi
MMA Tamir Machmudov vs. Radomír Chovan (body)
MMA Filip Dvořáček vs. Lukáš Bareš (body)

Jak a kde sledovat Heroes Gate 25: Rudolf vs. Nuska živě online? Live stream, PPV Oktagon.tv

O promo zápasu i celé akce se přihlásila organizace Oktagon MMA, která s Heroes Gate, promotérů Ladislava Kutila a Pavla Touše, spolupracuje. Fanoušci mohou zhlédnout na Oktagon.tv za 5,99 EUR nejen přímý přenos celého turnaje Heroes Gate 25, ale i hodně pikantní trashtalk mezi Karešem a Vondráčkem, ve kterém nezůstalo jen u slovní přestřelky.

Vondráček - Kareš video, kde létaly vzduchem facky i peprná slova

O tom, jak moc je tento zápas vyhrocený, svědčí vzájemná rvačka mezi Karešem a Vondráčkem v rámci rozhovoru promotéra Ondřeje Novotného. Celé video je k dispozici na Oktagon.tv. Kdo komu zasadí ten rozhodující úder, se ale nakonec nedozvíme na turnaji Heroes Gate 25, nýbrž na jednom z dalších eventů.

Heroes Gate 25 vstupenky

Lístky na Heroes Gate 25 do UNYP Arény jsou stále v prodeji na ticketstreamu. Místa jsou rozřazena do několika cenových kategorií od 499 – 5000 korun.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Kdy má galavečer Heroes Gate 25 termín?

Jedna z nejstarších domácích organizací Heroes Gate je tu se svým dalším turnajem. Ten proběhne ve čtvrtek 17. března od 18:00 v Praze. Podrobné informace o celé akci se dočtete uvnitř článku.

2️⃣ Kdy má Petr Kareš zápas na Heroes Gate?

Bývalý promotér organizace XFN se měl po dlouhé pauze vrátit do zápasového kolotoče jako aktivní zápasník. Na Heroes Gate 25 ale ve čtvrtek 17. března nakonec legendu K1, Petra Vondráčka nevyzve. Detaily k zápasu Kareš vs. Vondráček najdete v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vasil Ducár knockoutoval Václava Pejsara a stal se českou jedničkou křížové váhy

Heroes Gate - datum, informace a karta

Po téměř dvouleté přestávce se vrací oblíbený galavečer ✨ bojových sportů. Na Heroes Gate 24 se představí celá řada známých jmen. Vše...

Karta pro Lucernu je na rok 2023 hodně našlapaná

Galavečer profesionálního boxu a K1 Lucerna: aktuální informace, karta, výsledky, livestream

Box a K1 v Lucerně, 🥊 to je v České republice obrovský pojem. Aktuální informace ✔️ k nadcházející, velmi sledované sportovní akci,...

Rukavice jsou základní výbavou každého bojovníka

Rukavice na box a MMA rukavice - rozdělení, vlastnosti a cena

Rukavice jsou nejdůležitější součást výbavy každého zápasníka☝. Existuje celá řada modelů a značek. Pro lepší orientaci na toto téma si...