Heroes Gate 26 dnes: Sivák vs. Lengál kurzy, tip a livestream

Soupeřem Václava Siváka na turnaji Heroes Gate 26 bude nakonec Vladimír Lengál. Rozjetý univerzál bere extrémně těžkou výzvu znovu na poslední chvíli. Více info a návod na sledování livestreamu se dočtete v článku.

Václav Sivák jde do boje na turnaji Heroes Gate 26 Foto: OKTAGON MMA

Heroes Gate 26 živě: Václav Sivák vs. Vladimír Lengál tip, datum, sázky

Pro Václava Siváka se přeci jen povedlo sehnat soupeře. Nečekanou nabídku přijal jen několik hodin před turnajem rozjetý Vlado Lengál, který tak bez váhání znovu potvrdil roli mistra short notice zápasů. Duel Sivák vs. Lengál bude dnes večer po 20. hodině patřit k největším ozdobám turnaje Heroes Gate 26. Dokáže rozjetý Lengál znovu šokovat scénu? Sledujte zápasy HEROES GATE ŽIVĚ ZDARMA ZDE

Box - sleduj průběh zápasu zde

Václav Sivák byl pro turnaj Heroes Gate 26 v pražské UNYP Aréně dlouho bez soupeře, nakonec se ale dočkal. Organizátoři v čele s Pavlem Toušem oslovili na poslední chvíli Vladimíra Lengála, a ten souboj s bad boyem bez váhání přijal.

Sivák je v poslední době ve slušném zápasovém tempu. Poslední výhru si připsal v organizaci RFA poslední říjnovou sobotu, kdy porazil na body houževnatého Francouze Alexise Laugeoise. Náročný kemp v Thajsku nese svoje ovoce a určitě nepřekvapí, že jde česká superstar bojových sportů i do tohoto zápasu v pozici velkého kurzového favorita. Na zápasy a podrobnosti o Vašku Sivákovi se podívejte tady.

Vladimír Lengál prožívá turbulentní a nesmírně povedené období kariéry. Boxerský mistr ČR se v poslední době blýsknul dvěma lokty z otočky, které znamenaly parádní knockouty a cenné skalpy. Především výhra nad Karolem Ryšavým na turnaji nové organizace Fabriq byla z říše snů a vynesla mu novou smlouvu v organizaci Oktagon.

Lengál je bojovník tělem i duší a přijetím zápasu se Sivákem se to po několikáté potvrdilo. Především jde ale o vynikajícího postojáře, který určitě nedá Sivákovi nic zadarmo. Zápas proběhne v disciplíně K1 na 3x3 min. (69 kg). Přestože je to zápas short notice, dá se čekat pěkný postojářský zápas, který si Vašek Sivák pravděpodobně přeci jen pohlídá.

TIP: Sivák zvítězí, v kurzu 1,10 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu ZDE

Sivák jde do zápasu v pozici velkého favorita

Kdy a kde sledovat Sivák vs. Lengál živě online? PPV Live stream, Tipsport TV

Na utkání Vaška Siváka proti Vlado Lengálovi, a všechny zápasy turnaje Heroes Gate 26 živě se můžete podívat živě online na Tipsport TV. Pro nové hráče je za rychlou registraci připraven navýšený vstupní bonus, za který si můžete rovnou vsadit.

Dnešní Heroes Gate 26 nabídne také platforma oktagon.tv za zvýhodněnou cenu 5,99 EUR. Další možnosti pro sledování online streamu, nebo přímého přenosu v TV, pravděpodobně k dispozici nebudou.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...

Front kick Michaela Chandlera

Sázení na MMA - strategie, druhy sázek a nejlepší tikety

Smíšené bojové umění je velkým lákadlem také pro sázkaře ✏️. V tomto sportu existuje celá řada důležitých indicií☝. Čemu tedy věnovat...

Vlado Lengál dal o sobě hodně vědět

Lengál si věří na Keitu a posílá mu drsný vzkaz

Znojemský ranař Vladimír Lengál dal o sobě v posledních týdnech pořádně vědět. Jaké jsou další plány vyhlášeného univerzála? 👉 Přečtěte si...