MMAsters League 3: informace, zápasy a program

Turnaj MMAsters League s Lubošem Lesákem i Jakubem Klaudou se koná 7.5. od 19:00. Podívejte se na informace, kurzy a návod ke sledování.

MMAsters League 3 proběhne už 7. května Foto: Facebook/MMAstersLeague

MMAsters League 3: informace, datum a kurzy

Turnaj MMAsters League 3 se koná už tento pátek 7. května 2021. Celkem na galavečeru uvidíme devět zajímavých zápasů. Bojovat se bude v MMA, K-1 a podle pravidel MMA Striking. Začátek MMAsters League 3 je naplánován na 19:00 a všechny zápasy bude možné sledovat v přímém přenosu. Klikněte zde a sledujte MMAsters League 3 zdarma na Tipsport TV.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Jedním z nejvíce očekávanějších zápasů bude premiéra vynikajícího postojáře Luboše Lesáka, který se na MMAsters League 3 představí poprvé v kariéře podle pravidel MMA. Soupeřem mu bude ukrajinský fighter Vitaly Baryshnikov, který má na kontě 9 výher a 9 porážek.

TIP Zápas skončí do 90 sekund v kurzu 4,00 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu

Zápas skončí do 90 sekund

Luboš Lesák bude do zápasu nastupovat v roli velkého favorita. Očekávat se dá naprostá dominance českého bojovníka, který má na svou váhu extrémně silné údery. Něčemu podobnému Baryshnikov absolutně nedokáže konkurovat. Zajímavou sázkou na tiket je proto ukončení do 90 sekund. Lesák totiž může rozhodnout hned první kombinací.

MMAsters League 3 fight card, program a výsledky, zápasy

Velmi solidně obsazená fight card nadcházejícího MMAsters League 3 nabídne kromě už zmíněného zápasu Lesák vs. Baryshnikov i další zajímavé fighty. V zápase K-1 se ukáže například Jakub Klauda. V MMA pak uvidíme i Lukáše Chotěnovského. Očekávaný duel je pak i bitva v MMA Strikingu mezi vycházejícími hvězdami Tomášem Laubem a Ondřejem Malinou.

MMASTERS LEAGUE 3 FIGHT CARD, PROGRAM A VÝSLEDKY
K1 / 93 kg Radosz Lukasz vs. Klauda Jakub (body)
MMA / 66 kg Baryshnikov Vitaly vs. Lesák Luboš (TKO)
MMA / 63 kg Bondarenko Oleksiy vs. Chotěnovský Lukáš (body)
Striking / 74 kg Harutjunjan Gor (body) vs. Marvan Ondřej
MMA / 77 kg Mavrodiev Andrei vs. Handanagič Max (TKO)
MMA / 84 kg Humburger Dominik (TKO) vs. Lamacký Pavel
Striking / 79 kg Malina Ondřej vs. Laube Tomáš (TKO)
MMA / 70 kg Štummer Josef vs. Štěpán Václav (body)
K-1 / 72 kg Němeček Tomáš vs. Naswetter Domenico (body)

MMAsters League 3 sledujte přímý přenos na O2 TV Sport

Přímý přenos galavečera MMAsters League 3 bude vysílat sportovní televize O2 TV Sport. Živý přenos bude jedinou možností, jak turnaj sledovat, protože kvůli aktuálním koronavirovým opatřením proběhne celá akce bez účasti diváků. Samozřejmostí bude jako obvykle český komentář.

MMAsters League 3 livestream zdarma na Tipsport TV / Cena PPV streamu

Livestream všech zápasů MMAsters League 3 bude rovněž dostupný na webu sázkové kanceláře Tipsport. Na Tipsport TV uvidíme kompletně celou kartu a k probíhajícím duelům budou připraveny i populární live sázky, ktzeré můžete sázet přímo v průběhu jednotlivých fightů. Alternativou je i možnost sledování přes oficiální PPV stream, který je možné zakoupit za 249 Kč na MMAsters.cz

1️⃣Kdy se koná turnaj MMAsters League 3?

Galavečer MMAsters League 3 proběhne 7. května 2021 od 19:00. Na turnaji uvidíme zápasy v MMA, K-1 a ve strikingu.

2️⃣Kdo bude bojovat na turnaji MMAsters League 3?

Na turnaji MMAsters League 3 se v MMA premiéře ukáže Luboš Lesák. V K-1 nastoupí Jakub Klauda. Fanoušci se mohou těšit i na Lukáše Chotěnovského, nebo Ondřeje Marvana.

3️⃣Bude možné sledovat zápasy na MMAsters League 3 živě?

Všechny zápasy na MMAsters League 3 bude možné sledovat v přímém přenosu v TV a k dispozici bude i livestream. Pro návod se podívejte do tohoto článku.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ľudovíta Klein čeká v UFC druhý zápas

UFC Fight Night: Michael Trizano vs. Ľudovít Klein kurzy

Nejlepšího slovenského fightera současnosti ⏰ čeká druhé vystoupení v UFC už 8. května. Lajoš Klein se v něm postaví Michaelu Trizanovi,...