MMAsters League 4: datum, karta, výsledky a stream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Galavečer bojových sportů MMAsters League 4 se s několika novinkami přihlásí premiérově z Pardubic. Na turnaji, který je naplánován na pátek 10. prosince se představí několik domácích hvězd v čele s Jakubem Kroftou a Tomášem Kvapilem. Podrobnosti o celé akci se dočteš v tomto článku.

INFO A DATUMFIGHT CARD
LIVESTREAM, VSTUPENKY

Galavečer bojových sportů MMAsters League 4 Foto: Facebook/MMAsters League

Hodnocení turnaje MMAsters League 4: 8,9/10

  • Datum a místo: 10. prosince 2021, 18:00, Pardubice
  • Možnosti sázek: Pro aktuální kurzy doporučujeme sledovat nabídku sázkových kanceláří

MMAsters League 4: Jakub Krofta, Tomáš Kvapil, Viktor Beran a další - informace

Na turnaji MMAsters League 4 budou poprvé k vidění vedle MMA zápasů také postojové disciplíny. Organizace spojuje síly s MG Teamem Dušana Macáka, což je zárukou skvělé štípané právě v K1. Zlatý hřeb celé akce obstará česko-polská válka šampionů mezi Jakubem Kroftou a polským Mateuszem Janikem.

Sleduj zápasy na MMAsters League 4 ŽIVĚ ZDE. Za jednoduchou online registraci u Tipsportu získáš přístup k mnoha sportovním livestreamům, příjemný sázkový bonus a spoustu dalších výhod!

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Organizace MMAsters League se u nás těší skvělému renomé díky tomu, že dává velký prostor nadějným a talentovaným bojovníkům. Ve svém čele má hvězdu tuzemského MMA Patrika Kincla a také promotéra Dušana Macáka. Díky tomu dojde na nadcházejícím galavečeru poprvé ke spojení MMAsters League s tradičním galavečerem bojových sportů MG Fight Night.

Svůj hlas propůjčí celé akci v rámci komentování zápasník UFC David Dvořák. Fanoušci tak mohou čekat večer nabitý adrenalinem, zábavou i zajímavými informacemi.

MMA a K-1 na turnaji MMAsters League 4 v Pardubicích – preview

Východočeský rodák Jakub Krofta je na domácí scéně obrovsky respektovaným strikerem. O tom svědčí i fakt, že poté co se zranil jeho původní soupeř Tadeáš Růžička, nikdo z tuzemských ranařů s ním nechtěl momentálně vstoupit do ringu. Hozené laso ovšem chytil polský fighter Mateusz Janik, což je velmi nebezpečný šampion organizací IFMA a ISKA.

Velký návrat po zranění má před sebou fanouškům dobře známý Tomáš Kvapil. Spolukomentátor organizace Oktagon MMA se vrací po dvouleté nucené odmlce, zapříčiněné vleklými problémy s kolenem. Jeho aktuální formu prověří 21letý Ukrajinec Eduard Kazmiruk, jehož aktuální bilance 7-1 budí respekt. Na "Kvápovy" zkušenosti to ale stačit nebude.

TIP: T. Kvapil zvítězí, v kurzu 1,16 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu ZDE

Tomáš Kvapil jde do zápasu jako velký favorit

Za pozornost rozhodně stojí také zápas ultra talentovaného českého MMA zápasníka Václava Štěpána, který se poměří se slovenským amatérským šampionem Denisem Gondžalou.

MMAsters League 4 + MG Fight Night 11 Pardubice - fight card: program a zápasy

Na složení jednotlivých zápasů se podívej v této tabulce. V průběhu turnaje zde najdeš také výsledky.

MMASTERS LEAGUE 4
Hlavní karta
K-1 3x3 min., - 70kg
Jakub Krofta (body)
vs. Mateusz Janik
MMA, 3x5 min., - 66kg Tomáš Kvapil (body)
vs. Eduard Kazmiruk
K-1 3x3 min., - 75kg Ivo Crhák vs. Viktor Beran (body)
MMA 3x3 min. - 70kg Václav Štěpán (TKO)
vs. Denis Gondžala
Striking 3x3 min. -57kg Kristýna Sobotková vs. Michaela Hlaváčiková (body)
Prelims
K-1 3x3 min. - 71kg
Luboš Vanka (body)
vs. Kamil Káninský
K-1 3x2 min. - 67kg
Tomáš Reng (body)
vs. František Kejda
K-1 3x2 min. - 71kg
Lukáš Macháček (body)
vs. Petr Matějovský

Kdy, kde a jak sledovat MMAsters League živě? Live stream na Tipsport TV, PPV, přímý přenos v televizi

Výbornou zprávou je možnost pustit si turnaj MMAsters League 4 online hned několika způsoby. Jednoznačně nejlepší volbou je sledovat zápasy na Tipsport TV, kde bude k dispozici vedle streamu i live sázení. Hlavní program začne v 19:00.

Podpořit celý projekt můžeš i nákupem oficiálního PPV, které stojí 149 Kč. Přímý přenos bude k dispozici také na placené televizní stanici O2 TV.

MMAsters League 4 vstupenky

Přímo na místě v pardubickém kongresovém centru bude moci být přítomno 800 diváků, kteří se prokáží dokončeným očkováním na covid-19, nebo proděláním nemoci. Cena lístku na MMAsters League 4 začíná na 500 korunách a lze je pořídit v předprodeji online. Organizace navíc přislíbila v případě přesunutí akce kompenzaci ceny vstupenek v plné výši.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ Kdy a kde se koná nadcházející turnaj MMAsters League?

Večer bojových sportů MMAsters League 4 proběhne v pátek 10. prosince od 18:00 v Pardubicích. Detailnější informace najdeš uvnitř článku

2️⃣ Kdo bude na galavečeru MMAsters League 4?

Na turnaji se představí hned několik známých tváří domácí bojové scény. Navzdory komplikované době se zde ukáže v boji i několik zahraničních bojovníků. KOMPLETNÍ FIGHT CARD MMASTERS LEAGUE 4 NAJDEŠ ZDE

3️⃣ V kolik hodin začíná MMAsters League dnes?

MMasters League 4 startuje v pátek od 18:00 a sledovat ho lze několika způsoby. Informace o všech možnostech sledování přímé přenosu přinášíme v článku tady

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Attila Végh se vrací na bojovou scénu. A nejen on.

Fight Night Challenge: Attila Végh, Rytmus, Boráros - informace

Závěr roku nabídne fanouškům nevídanou akci❤️. Nová organizace Fight Night Challenge zlákala do svých řad několik hvězd domácí scény. Tady...

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...

Ondřej Novotný je autor úspěšného podcastu MMA LETEM SVĚTEM

Podcast MMA Letem světem Ondřeje Novotného

MMA Letem světem je podcast 🎙️ o bojových sportech, který pravidelně vysílá promotér organizace Oktagon Ondřej Novotný✔️. Na co se v něm...