Organizace Clash of the Stars - aktuální info a program turnajů

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Clash of the Stars stále více nabírá na popularitě. Tato netradiční bojová organizace má svůj koncept založený na zápasech známých influencerů a kontroverzních celebrit. Jde o bizár obřích rozměrů, který však přitahuje stále více diváků. Veškeré informace i pikantní zajímavosti ze zákulisí se dočtete v tomto článku.

PROGRAM TURNAJŮLIVESTREAM
ÚČASTNÍCI – VSTUPENKY
PRAVIDLA A ZAJÍMAVOSTI

Jaroslav Kotlár je jednou z nejznámnějších postav Clash of the Stars Foto: Profimedia

Hodnocení organizace Clash of the Stars: 9,5/10

  • Celková show: Turnaje Clash of the Stars nabízí obrovskou porci bizáru i soutěživosti
  • Možnosti sázek: Kurzy na jednotlivé zápasy najdete u sázkové kanceláře Fortuna

Co je Clash of the Stars?

Clash of the Stars je nová organizace bojových umění postavená na show, trashtalku a bizáru. Jen máloco vzbuzuje v současném světě bojových sportů takové emoce jako právě organizace Clash of the Stars.

MMA zápasy influencerů a celebrit převážně ze světa sociálních sítí jsou nejen u nás obrovským hitem. Tento trend navíc pořád sílí a fanouškovská základna se rozrůstá. Lidi to neskutečně baví, což se odráží na celkové sledovanosti. Jelikož se většinou jedná o ryzí amatéry, jde o zajímavou příležitost také pro sázkaře. Vyzvedněte si skvělý bonus ZDE za pohodlnou online registraci

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Organizace Clash of the Stars: představení, koncept a vize (Tomáš Le Sy, Tiberiuš Labůdek a další společníci)

Zápasy Clash of the Stars jsou především o nevšední show. Sportovní výkony a profesionalita jsou zde upozaděny. Většina utkání má s MMA pramálo společného, avšak sama organizace se tím netají. Hlavní myšlenkou je dát příležitost známým osobnostem, aby si vyzkoušeli přípravu i ostrý zápas, a pokud možno, v budoucnu u sportu zůstali a zlepšili si tak životosprávu.

Přehlídka zápasů připomínající hospodské rvačky ale občas nabídne i zajímavé výkony a skryté talenty. Mnoho fanoušků zejména mladší generace se navíc dokáže s bojovníky Clash of the Stars ztotožnit, což je nepochybně jedním z klíčů k úspěchu.

Za organizací Clash of the Stars stojí na české straně promotér a moderátor Tomáš Linh Le Sy, který sám v minulosti zápasil pod organizací Oktagon. Vedle něho jsou to ještě Jakub Jíra a Tiberiuš Labůdek, který na veřejnosti nevystupuje.

Koncept bizarních zápasů celebrit je převzatý z Polska, což potvrzuje jinak polská struktura vedení Clash of the Stars. V rámci konání eventů i doprovodných tiskových konferencí je pravou rukou Le Syho známý moderátor moderátor Jakub Jíra.

CLASH OF THE STARS
📌Vznik 2022
📌Moderátoři Tomáš Linh Le Sy, Jakub Jíra
📌Program turnajů Zobrazit
📌Kurzy Fortuna
📌Livestream Info zde

Clash of the Stars turnaje 2024 (program, datum, výsledky)

Organizace Clash of the Stars zažila v roce 2022 a 2023 raketový vzestup. Za rychlým nárůstem popularity můžeme hledat i neobvyklé formáty jako je polštářová bitva, nebo zápasy dva na jednoho, které se v rámci turnajů Clash of the stars uskutečnily.

Vedení organizace se vždy snaží ozvláštnit daný event něčím novým. Cílem promotérů je uspořádat v roce 2024 čtyři turnaje. V tabulce turnajů níže se můžete prokliknout na konkrétní turnaj a podívat se nejen na nejbližší program, ale i výsledky předchozích zápasů.

Kde a kdy bude další Clash of the Stars turnaj?

V pořadí 8. galavečer Clash of the Stars se vůbec poprvé uskuteční mimo Prahu, konkrétně 22. června 2024 v Ostravar Aréně v Ostravě. Lístky se opět vyprodaly během několika hodin po spuštění prodeje.

Clash of the Stars 8 zápasy (Ostrava)

Ptáte se, kdo bude v clash of the stars 8? Na oznámené zápasy se podívejte zde:

  • Hana "KrutoHanka" Gelnarová vs. Michaela "Miss Problem" Dostálová
  • Miroslav "Fayene" Loner vs. Tadeáš "Gangstaboy" Veselý 2
  • Karlos Benda vs. ?

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Clash of the Stars 7 datum, místo konání a zápasy

Sedmý galavečer Clash of the Stars se uskutečnil 27. ledna 2024 v pražské Sportovní hale Fortuna. Po vstupenkách se znovu jen zaprášilo a turnaj byl dlouho dopředu beznadějně vyprodaný.

V hlavním zápase večera si to v boxu rozdal Aleš Psychopat Bejr a Jaromír Soukup. Poprvé šla do akce i nová akvizice Václav Baba Jaga Mikulášek, na kterého si brousil zuby žralok Patrik.

Mimořádně zajímavá měla být i historicky první odveta mezi nenáviděným Tadeášem Veselým a influencerem Fayenem. K zápasu ale nakonec nedošlo, protože Tadeáše Veselého napadl při nástupu do klece opilý fanoušek a zasahovat museli nejen členové ochranky, ale i zdravotníci.

Vsaďte si na Clash of the Stars 7 s bonusem Foto: Fortuna

Kdo se představil na Clash of the Stars 6?

Program zápasů v pořadí šestého turnaje Clash of the Stars sliboval opět velkou porci zábavy. Vstupenky se vyprodaly během úvodní tiskové konference. Kromě nových akvizic šly do akce také "známé firmy" organizace, jako jsou například Satnady, Malej Zmijozel, Jarda Kotlár, Marek Datel Valášek, Filip Grznár, Luktuma, Snejks, Huhu, stálice Clash of the Stars Max Green a další.

Představila se i celá řada nových tváří – Peter „Kobra“ Kutka v růžových trenýrkách, provokativní Playstation Princess, Král Pablo, Patrik Corleone, Icko, Bergino, kontroverzní „Žralok“ Patrik a řada dalších.

Nechyběl ani Karlos Benda, jehož zápasem Clash znovu překročil pomyslné hranice. Benda se (coby do výkonu poklad organizace) utkal rovnou se třemi protivníky. Nastoupili proti němu rapper Dan Maďar, mistr kung-fu Dolari Plzňako a Ladislav Tišer. S každým z nich Karlos bojoval samostatně, a se všemi si hravě poradil.

Clash of the Stars výsledky

V následující tabulce najdete program Clash of the Stars eventů, kde se můžete prokliknout i na výsledky a podrobnější informace.

TURNAJE CLASH OF THE STARS
22.6.2024 Clash of the Stars 8 Ostravar Aréna, Ostrava
27.1.2024 Clash of the stars 7: Seven Sins Sportovní hala Fortuna, Praha
28.10.2023 Clash of the Stars 6: One day in Bangkok O2 Universum, Praha
10.6.2023 Clash of the Stars 5: The Champ is here O2 Universum, Praha
11.3.2023 Clash of the Stars Episode 4: Freak Wars O2 Universum, Praha
29.10.2022 Clash of the Stars: Room 3 Circle of Madness Hala Královka, Praha
25.6.2022 Clash of the Stars Round 2 Hala Královka, Praha
22.1.2022 Clash of the Stars 1 Český Těšín

Clash of the Stars zápasy a bojovníci (Datel, Luktuma, Koleso, Grznár, Kotlár, Benda a další)

Bojovníkem Clash of the Stars se může stát populární internetová celebrita s velkým dosahem, ale i méně známá osoba, která aktuálně mezi fanoušky trenduje a je pro ně něčím zajímavá. Výhodou Clash of the Stars oproti jiným MMA organizacím je fakt, že ve většině případů se jedná o dobře známé osobnosti a na jejich promo i propagaci není zpravidla potřeba vynaložit tak velké úsilí a peníze.

Tito lidé jsou totiž pro fanoušky přirozeně atraktivní. Důležitým kritériem promotérů je také schopnost vyvolat pozdvižení a kontroverzi a v neposlední řadě se umět zajímavým způsobem vyjadřovat. Teprve pak to do sebe všechno zapadá a výsledkem je hodně netradiční podívaná.

TOP NEJZNÁMĚJŠÍ ZÁPASNÍCI CLASH OF THE STARS
Jméno Statistiky v CotS
Marek "Datel" Valášek 3 výhry, 1x porážka
Filip Grznár 3 výhry
Aleš Bejr 2 porážky
Tadeáš Veselý 1 výhra, 2 porážky
Matouš Kaluba 3 porážky
Max Green 3 porážky
Žralok Patrik 1 výhra, 1 prohra
Malej Zmijozel 2 výhry
Lukáš "Luktuma" Tůma 2 výhry, 1 prohra
Kluk s kamením 2 výhry, 2 prohry
Karlos Benda 3 výhry, 1 prohra
Jan "Geybn" Havel 1 výhra, 1 prohra
Patrik "Koleso" Pešava 1 výhra
Jaroslav Kotlár 1 výhra, 2 porážky
Pavel "Pomalu Snejksi" Měsíček 2 výhry, 1 prohra
Silvia Dellai 2 prohry

Clash of the Stars účastníci jsou v centru dění, organizace sklízí chválu i kritiku

Většina zápasníků Clash of the Stars jsou úspěšní YouTubeři, TikTokeři, zpěváci, modelky a umělci. Utkání pod touto organizací ale již mělo i několik profesionálních bojovníků, jako například Tadeáš Mawar Růžička.

Cesta a sledování progresu během přípravy je u amatérů velmi zajímavá, součástí celé show je ovšem i často absurdní chování a velmi nezdvořilý slovník. K většině sporů mezi konkrétními dvojicemi se váže nějaký příběh z minulosti.

Jak už to tak u kontroverzních projektů bývá, Clash of the Stars rozděluje scénu na dva tábory. Podporovatelé chápou, že se nejedná o klasické MMA zápasy, nýbrž o show, která v mnoha případech balancuje na hraně únosnosti. Odpůrci naopak tvrdě a opakovaně pro styl, jakým se bojovníci prezentují, tuto organizaci kritizují.

Registrujte se u Fortuny pohodlně online

Tisková konference Clash of the Stars 5

Tiskovka před nadcházejícím galavečerem Clash of the Stars 5 proběhla 24. dubna v pražském Duplexu. Nouze nebyla o velmi vypjaté staredowny i peprné slovní přestřelky. Detaily a video najdete zde.

Clash of the Stars tisková konference ke 4. turnaji

Oficiální tiskovka Clash of the Stars k příležitosti oznámení informací ke čtvrtému turnaji se uskutečnila 31. ledna 2023 od 18:00 v pražském podniku Duplex na Václavském náměstí v Praze. Vstup byl jako již tradičně zdarma pro všechny fanoušky od 18 let. Poté následovala oficiální Clash Party v klubu Nebe. Přímý přenos tiskové konference byl dostupný také živě na oficiálním YouTube kanále organizace.

sipka Podrobnosti ke 4. turnaji se dozvíte ZDE

Jak Clash of the Stars sledovat v online livestreamu? Clash of the Stars TV, live free stream, slevové kódy

U Fortuny si můžete vsadit na všechny zápasy, neboť právě tato sázková kancelář je oficiálním partnerem organizace. V minulosti zde běžel i online livestream zdarma na všechna utkání.

Clash of the Stars ppv

Na clashofthestars.tv si můžete zakoupit PPV stream, jehož cena je zpravidla okolo 250 Kč. Pay-per-view si můžete pořídit také skrze odkaz na sociálních sítích u konkrétního bojovníka, čímž ho podpoříte procenty z prodeje PPV. To, že Clash of the Stars rozděluje mezi bojovníky podíly z prodeje oficiálního streamu je v domácích poměrech nezvyklé.

Na internetu se v den konání turnaje mohou objevit i volně dostupné streamy, které jsou však často nekvalitní. V tomto případě jde navíc většinou o nelegální streaming, který rozhodně nedoporučujeme.

Clash of the Stars vstupenky

Na turnaje Clash of the Stars si nachází cestu čím dál více fanoušků a organizace pořádá svoje eventy v čím dál větších halách. Snem a cílem organizátorů je uspořádat v budoucnu turnaj v O2 Aréně, v tuto chvíli má k tomu organizace docela solidně nakročeno. Lístky Clash of the Stars je možné zakoupit v síti ticketportal a v různých cenových hladinách.

Turnaje Clash of the Stars to je především obrovská show Foto: Facebook/Clash of the Stars

Clash of the Stars pravidla a zajímavosti

Vzhledem k tomu, jak moc se liší zápasení v Clash of the Stars od jiných, profesionálních organizací, došlo také k úpravě některých pravidel. Bojovníci v Clashi zápasí bez chráničů holení, které můžeme vidět například u amatérů, přesto jsou některé techniky i tady zakázány.

V Clash of the Stars se nesmí používat lokty, kolena do hlavy a submise heel hook, která patří k nejnebezpečnějším submisím z pohledu zdraví bojovníka. Dále platí, že jsou pravidla upravována na míru konkrétnímu zápasu a v závislosti na tom, zda se jedná o MMA, kickbox, nebo další formy boje.

Clash of the Stars je poměrně dobře finančně zajištěnou organizací, a proto může účastníkům jednotlivých turnajů nabídnout zajímavé ohodnocení. I to je samozřejmě další forma motivace.

Zajímavosti:

  • Původní jádro organizace CotS tvoří max. 10 lidí
  • První turnaj se konal v Českém Těšíně, další už v Praze
  • Velmi kvalitní grafická i audiovizuální podoba doprovodných materiálů
  • Zápas Kaluba vs. Janouch sdílel na sítích bývalý šampion UFC Quinton “Rampage” Jackson

Janouch vs. Kaluba Foto: Facebook/Clash of the Stars

Názory na Clash of the Stars Vémola, Kozma, Brichta a další

Mezi „fanoušky“ CotS patří svým způsobem například David Kozma, Tadeáš Růžička, Karlos Vémola či Leo Brichta, který je pravděpodobně nejvýraznějším zastáncem mezi profesionály, jenž tuto organizaci dlouhodobě podporuje.

Kritikou na adresu Clash of the Stars naopak nešetří Patrik Kincl, Michal Martínek, Matúš Juráček, nebo promotér Petr Píno Ondruš a uznávaný MMA trenér André Reinders.

Poškozuje a degraduje tento projekt klasické MMA a bojové sporty? Otázka, která nejčastěji rezonuje napříč fanouškovským, ale hlavně bojovnickým spektrem. Odpověď není zcela jednoznačná. Chápe-li dotyčný respondent koncept a myšlenku tohoto formátu, pak by jeho subjektivní názor pravděpodobně neměl být veskrze negativní.

Jedná se sice o sportovní show, samotná úroveň a výkony v kleci nejsou v tomto případě tolik zásadní. Důležitější je atmosféra a příběh, který sebou každý duel přináší.

Fanouškovská základna a cílová skupina Clash of the Stars se neustále rozrůstá a není pravděpodobné, že by se na tom v nejbližší době mělo něco měnit. Podle samotného Tomáše Le Syho může dokonce jeho organizace přilákat více fanoušků i ke klasickému MMA.

Zároveň se COTS nepovažuje za přímou konkurenci Oktagonu, RFA a dalších tuzemských MMA organizací. Směr Clash of the Stars je v současnosti poměrně jasný a budoucnost ukáže, zda je tento formát i dlouhodobě udržitelný. Všechno nasvědčuje tomu, že ano.

Většina domácí scény nemá s tímto projektem zásadnější problém, což se dá říci také o promotérovi Oktagonu, Ondřeji Novotném. Ten má s Tomášem Le Sym korektní vztahy a jakoukoliv negativní narážku, či kritiku, jako je to například v rámci RFA, od něj nejspíše neuslyšíte.

Jak se dostat do Clash of the Stars?

Na tuto otázku neexistuje jednoznačná odpověď a přesný návod. Musíte být však dostatečně marketingově zajímaví, aby si vás vedení Clash of the Stars všimlo. Mnoho tvůrců na sociálních sítích se opakovaně zkouší do organizace dostat a hlásají, že mají co nabídnout. Pak už je na promotérech, zda daný potenicál vyhodnotí jako přínosný, či nikoliv.

Clash of the Stars bez cenzury?

Jak už jsme si řekli, Clash of the Stars těží z obrovské kontroverze a nevšední zábavy. Na předturnajových tiskových konferencích jsou k vidění často neuvěřitelné záběry, které se okamžitě stávají virálním materiálem na internetu.

Dosahy i celková popularita Clash of the Stars neustále roste a těžko dokáže tento rozjetý vlak něco zastavit. Aktuální informace najdete také na oficiální facebookové stránce organizace, kterou sleduje přes 110 tisíc fanoušků.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Kdy bude další turnaj Clash of the Stars?

V pořadí osmý galavečer organizace Clash of the Stars proběhne 22. června 2024. Bližší informace o předchozích galavečerech najdete v článku.

2️⃣ Je možné sledovat Clash of the Stars živě live zdarma?

Turnaje Clash of the Stars jsou vysílány i skrze online livestream a na všechny zápasy se tak můžete podívat online na internetu. Podrobnosti a návod, jak sledovat živě Clash of the Stars, najdete ZDE

3️⃣ Jaké jsou aktuálně Clash of the Stars kurzy?

Na zápasy Clash of the Stars si můžete vsadit u sázkové kanceláře Fortuna, která je partnerem organizace. Kolik berou bojovníci Clash of the Stars se dozvíte po rozkliknutí článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Front kick Michaela Chandlera

Sázení na MMA - strategie, druhy sázek a nejlepší tikety

Smíšené bojové umění je velkým lákadlem také pro sázkaře ✏️. V tomto sportu existuje celá řada důležitých indicií☝. Čemu tedy věnovat...

Podívali jsme se, kolik berou zápasníci v různých MMA organizacích

Kolik vydělávají nejlépe placení MMA bojovníci? Známe odpověď

Peníze hýbou světem☝. Smíšené bojové umění není v tomto směru žádnou výjimkou. Jak štědrý je ve skutečnosti Oktagon💸 nebo šéf UFC Dana...

Bývalý kulturista a nyní zápasník se snahou prorazit v politice, Filip Grznár

Filip Grznár - životopis a zápasy kontroverzního bojovníka

Bývalý český kulturista Filip Grznár momentálně zápasí v MMA✔️ a svými pikantními výroky i svérázným vystupováním neustále přitahuje...