PML 3: Mané vs. Bartek - kurzy, fight card a online livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Organizace Professional MuayThai League je tu se svým třetím turnajem. Ten se poprvé uskuteční v Brně a poprvé se bude bojovat o titulový pás. Na kartě se představí i slovenská kráska Monika Chochlíková. Vše důležité k této akci se dozvíte v článku.

FIGHT CARDLIVESTREAM

Turnaj PML 3 nabídne v sobotu skvělé zápasy Foto: OKTAGON.TV

Professional Muaythai League 3 v Brně: Melvin Mané vs. Ivan Bartek informace

Elitní domácí thaiboxeři tentokrát míří do brněnského Zoner BobyHall. Galavečer PML 3 se zde uskuteční v sobotu 11. června od 18:00. Do boje jde několik velkých talentů i známých hvězd v čele s mnohonásobnou evropskou i světovou šampionkou Monikou Chochlíkovou. Finále PML Grand Prix nabídne parádní bitvu o prvního šampiona mezi Melvinem Mané a Ivanem Bartkem. Vyzvedněte si sázkový bonus za jednoduchou online registraci

MMA - sleduj průběh zápasu zde

PML 3 The First Champion: Bartek vs. Mané

Melvin Mané má v posledním období extrémně nabity zápasový kalendář. Na nedávné akci Oktagon Underground v klasickém boxu senzačně knokautoval polského Adama Kosuta už v prvním kole. Jen o tři týdny později zabojuje v malých rukavicích o další cenný artefakt do své bohaté zápasnické sbírky.

Na lednovém turnaji PFL 2 ochutnal sílu Maného granátů Attila Szerián, který taktéž padl KO. Toto vítězství vyneslo zástupcovi Lanna Gymu postup do finále pyramidy ve váze do 95 kilogramů. Melvin Mané je neuvěřitelně komplexní bojovník, který kombinuje box, Muay Thai i MMA. Svoji budoucnost vidí podle vlastních slov ve smíšeném bojovém umění, přestože jeho doménou je jednoznačně právě postoj. Do utkání s Bartkem půjde v roli favorita.

Ivan Bartek si naposledy poradil na body s Adamem Audym, díky čemuž se utká s Maném o historicky první titul organizace Professional Professional MuayThai League. Bartek je rovněž dobře známou postavou na česko-slovenské bojové scéně. V minulosti zápasil pod organizací Oktagon MMA v rámci improvizovaného „covidového“ projektu Oktagon Underground. Tam mu až v superfinále vystavil stopku obávaný Daniel Škvor.

PML 3 program, zápasy (fight card)

Na kompletní složení turnaje PML 3 se podívejte v této tabulce. Po skončení turnaje zde najdete také výsledky, včetně způsobu ukončení.

PROFESSIONAL MUAYTHAI 3 BRNO
Hlavní karta
-95kg, 5x3min. (c) Melvin Mané vs. Ivan Bartek (body)
-52kg, 3x3min. Monika Chochlíková (body) vs. Juliette Lacroix
-85kg, 3x3min. Jiří Jaroš (body) vs. Denis Farkaš
-80kg, 3x3min. Jan Juříček (body) vs. Ivo Crhák
-60kg, 3x3min. Tomík Nguyen vs. Leo Borák (KO)
-63kg, 3x3min. Jan Holec (TKO) vs. Benjamin Dolnák
-55kg, 3x3min. Viktorie Bulínová vs. Adriana Vrbová
Prelims karta
-70kg, 3x3min. Richard Fleischer vs. Jiří Páv
-69kg, 3x3min. Vladimír Malina vs. Jakub Dobiáš
-59kg, 3x3min. Marcela Šafranová vs. Veronika Matzkeová
-70kg, 3x2min. Filippo Giovanni Marchesini vs. Samuel Šlesárik

Jak PML sledovat živě online? Live stream, PPV

Pro turnaj PML 3 budou k dispozici online live streamy. Organizace Professional MuayThai League už několik měsíců spolupracuje s Oktagonem, a tak stejně jako předešlý galavečer i PML 3 můžete sledovat na Oktagon.tv za poplatek 5,99 EUR.

Za tuto částku získáte měsíční předplatné, díky kterému se můžete podívat online živě například na páteční boxerský galavečer Znojemský ring. K zakoupení jsou stále i vstupenky přímo na místo. Celkově se od této akce očekává skutečně velmi atraktivní podívaná.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ Jaké jsou na turnaji PML 3 zápasy a kdy se event koná?

Galavečer PML 3 se poprvé koná mimo Slovensko, a sice v Brně už 11. června 2022. Kompletní složení zápasů najdete uvnitř tohoto článku.

2️⃣ Kde sledovat PML 3 online živě?

Kromě možnosti dorazit přímo do dějiště v Brně, můžete sledovat PML 3 živě na internetu pomocí PPV streamu na Oktagon.tv. Jaká je cena za přenos a další doplňující informace najdete po rozkliknutí článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Na IAF 5 se v hlavním zápase představí Filip Grznár a Frederico Komuenha

I AM FIGHTER 5: Grznár vs. Komuenha datum, kurzy a tip

Na turnaji I AF 5 v Plzni se představí domácí bijec Filip Grznár⚡. Na fight card, výsledky i návod na sledování přímého přenosu, se...

Ondřej Novotný

Kdo je Ondřej Novotný a co všechno dělá?

Ondřej Novotný je promotér, spolumajitel a komentátor MMA organizace Oktagon. ✔️ Výčet toho nejzajímavějšího z jeho života jsme shrnuli v...

Jiří Procházka zabojuje o titul UFC s Gloverem Teixeirou

UFC 275: Teixeira vs. Procházka kurzy, datum, analýza a tip

Největší zápas v historii českého MMA se blíží ☝. Jiří Procházka se 11. června utká s Gloverem Teixeirou o titul polotěžké váhy UFC.⭐...