Professional Muaythai League 1: program, livestream, výsledky

Turnaj PML 1 (Professional Muaythai League) se koná už dnes 29.1. Na hvězdně obsazeném galavečeru uvidíme Chochlíkovou, Reissingera, Mitriče, Maného, Barteka a další. Podívejte se na informace, program a návod na sledování.

Chochlíková bude bojovat na PML 1 Foto: Facebook/pmlmuaythai

PML - Professional Muaythai League: Chochlíková vs. Seiberth datum a kurzy

První turnaj Professional Muaythai League s hlavním zápasem slovenské hvězdy Moniky Chochlíkové proti Aline Seiberth se koná už tuto sobotu 29. ledna od 18:00. Na galavečeru uvidíme i Melvina Maného, nebo Michala Reissingera. Bojovat se bude ve sportovní hale v Trenčíně. Sledujte zápasy PML a vsaďte si u Fortuny

MMA - sleduj průběh zápasu zde

V hlavním zápase je velkou favoritkou slovenská hvězda Monika Chochlíková. Chochlíková bude mít v zápase mírnou výškovou převahu. Slovenská bojovnice je kvalitnější, zkušenější a Aline Seiberth nemá čím jí překvapit. Na tiket proto patří další vítězství Moniky Chochlíkové.

TIP Vítěz Monika Chochlíková v kurzu 1,16 sipka Vsadit u Fortuny

Chochlíková zvítězí

Professional Muaythai League 1 program a výsledky, fight card, zápasy

Fight Card prvního turnaje Professional Muaythai League je skvěle obsazená. Velkou bitvu slibuje duel těžkotonážníků Michala Reissingera a přemožitele Tomáše Hrona Strahinji Mitriče. Další velmi atraktivní fight slibuje i souboj Melvina Manéhoho s Attilou Szeriánem. V akci uvidíme i dalšího bojovníka z Oktagonu Underground Ivana Barteka, který se střetne s Adamem Audym.

PROFESSIONAL MUAYTHAI LEAGUE 1 - PROGRAM A VÝSLEDKY
Monika Chochlíková (body) Aline Seiberth
Strahinja Mitrič (TKO) Michal Reissinger
Lukáš Mandinec (body) Denis Hnídek
Melvin Mané (KO) Attila Szerián
Ivan Bartek (body) Adam Audy
PRELIMS
Jakub Dobiáš Andrej Morávek
Lenka Škundová Adriana Vrbová (body)
Rastislav Klimáček Dominik Haška
Josef Vít Mark Hegedus
Tomáš Cigánik Lukáš Kotleba

Professional Muaythai League 1 livestream zdarma online sledovat živě a cena PPV na Oktagon.TV

Všechny zápasy na galavečeru Professional Muaythai League 1 bude možné sledovat živě pouze v livestreamu na internetu. K dispozici bude oficiální PPV stream na platformě Oktagon TV, kde jsou vysílány i turnaje organizace Oktagon. Cena tohoto placeného živého přenosu je 9,99 eur. V televizi bohužel přímý přenos neuvidíme.

Alternativou mohou být jako obvykle i volně dostupné livestreamy zdarma, které naleznete na internetu. Rovněž vám doporučujeme i kontrolovat nabídku přenosů na Fortuna TV, kde jsou pravidelně vysílány akce jako je UFC, KSW a další.

PML 1 youtube video zdarma

Zde se můžete podívat na video k turnaji PML 1 (Professional Muaythai League)

1️⃣Kdy se koná turnaj Professional Muaythai League 1?

Turnaj Professional Muaythai League 1 proběhne 29. ledna od 18:00. V hlavním zápase uvidíme Moniku Chochlíkovou. Chybět nebudou ani Reissinger, Mané, nebo Bartek.

2️⃣Kde bude možné sledovat livestream zápasů PML 1?

Všechny zápasy turnaje Professional Muaythai League 1 bude možné sledovat živě v livestreamu. Pro kompletní návod se podívejte do tohoto článku.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.