RCC Fair Fight: Nabati vs. Sivák o titul - aktuální info a datum

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Hvězdný Vašek Sivák má před sebou nejtěžší zápas kariéry. Jeho soupeřem v boji o titul RCC Fair Fight do 66 kilogramů bude současný šampion Kiamran Nabati. Všechny důležité informace se dočtete v tomto článku.

sipka AKTUALIZOVÁNO: Zápas je bohužel pro zranění Siváka v tuto chvíli zrušen

Nabati vs. Sivák Foto: RCC Fair Fight

Hodnocení turnaje RCC FAIR FIGHT 20: 9,6/10

  • Datum a místo: Sobota 18. února 2023, Jekatěrinburg, Rusko
  • Kurzy: Zkontrolujte aktuální kurzovou nabídku sázkových kanceláří

RCC Fair Fight: Kiamran Nabati vs. Václav Sivák informace

Mistr světa Václav Sivák má na dosah další velmi ceněný titul. V sobotu 18. února ho v Rusku čeká bitva s neporaženou domácí hvězdou Kiamranem Nabatim. Badboy může být prvním českým bojovníkem, který urve tento nesmírně prestižní pás. Podaří se mu to? Vsaďte si na bojové sporty ZDE a získejte sázku zdarma 300 Kč za dokončení registrace

Box - sleduj průběh zápasu zde

Václav Sivák patří ve světě kickboxu mezi absolutní světovou špičku. O jeho kvalitách dobře ví i v Rusku, kde se nyní i díky kontaktům matchmakera RFA Martina Wodeckiho podařilo sjednat titulovou bitvu. Co se týče kvality soupeře, mělo by jít o dosavadní nejtěžší prověrku. Souboj neporažených borců přitahuje pozornost i ve světě.

SIVÁK VS. NABATI
Turnaj: RCC FAIR FIGHT 20
Kdy: 18. 2. 2023
Kde: Jekatěrinburg, Rusko
Livestream: PPV

Kiamran Nabati vs. Václav Sivák kurz, analýza, preview

Vašek Sivák se pyšní fantastickým skóre 22-0 a na kontě má v pouhých 23 letech několik titulů i cenných skalpů. Ten nejdůležitější vybojoval v roce 2021, kdy získal profesionální titul WAKO PRO a definitivně se zařadil mezi světovou extra třídu.

V dosud posledním zápase nedal šanci Patriku Záděrovi a v polovině prosince se stal historicky prvním šampionem organizace RFA. To nejlepší má ale český talent teprve před sebou, což shodně potvrzují jeho trenéři a manažeři. Velká výzva přichází na řadu právě nyní.

Sivák je doslova klenotem bojových sportů u nás. Box, K1, malé či velké rukavice. Ostravský badboy udivuje kromě své rychlosti a neuvěřitelné dynamiky také velkou univerzálností. K tomu se přidává zdravé sebevědomí i potřebná disciplína. Výsledkem je hlad po úspěchů a unikátní profi bilance, která se v tomto souboji dost možná otřese v základech. Nebo předvede Vašek další dominantní výkon?

  • Václav Sivák, 23 let, 177 cm, 64 kg
  • Kiamran Nabati, 27 let, 175 cm, 65 kg

Kiamran Nabati v dosavadní kariéře rovněž nepoznal porážku a stejně jako Sivák získal mezi amatéry světový titul WAKO. Jde o zkušeného zápasníka, který má na kontě více než 200 zápasů a rovněž jeho bilance 15-0 si rozhodně říká o pozornost. V roce 2015 vybojoval stříbro na muay thai šampionátu IFMA. Nabati naposledy ukončil na konci listopadu Andreje Khromova ve 2. kole.

Rodák z Machačkaly je velmi chytrým a vyspělým typem bojovníka, který v ringu / kleci rozhodně neplýtvá zbytečně silami. V tomto utkání by Sivák mohl těžit z větší rychlosti a lepší techniky i fyzické kondice. Proti němu naopak hraje pro cizince tradičně nevlídné ruské prostředí, včetně rozhodčích.

Jak sledovat RCC Nabati vs. Sivák živě zdarma?

Jediným způsobem, jak Siváka sledovat v Rusku živě je nákup PPV streamu. Bližší informace vám přineseme v den konání turnaje. V následujícím videu se podívejte, jakým způsobem ovládl Vašek Sivák titulový zápas v RFA.

RCC Fair fight 20  zápasy, výsledky (fight card)

Na stejném galavečeru se představí i slovenský tank Sebastian Fapšo, který v zápase pod pravidly Muay Thai v malých rukavicích změří síly s Saigidem Alibekovem. Podrobnosti a výsledky obou domácích bojovníků vám přineseme po skončení galavečeru v tomto článku.

bavte-se-u-sazkove-kancelare-betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Vašek Sivák má před sebou další titulovou výzvu

Souboj neporažených: Vašek Sivák zabojuje o titul RCC

Světová postojářská hvězda Vašek Sivák vyhlíží další titulovou bitvu. Tentokrát změří síly s bojovníkem, který stejně jako on, nikdy...

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...