RFA 3 Ostrava: Brichta vs. Rajnoch datum, kurzy a livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Organizace Real Fight Arena se hlásí o slovo se svým třetím turnajem. Na něm budou znovu k vidění parádní MMA zápasy i souboje v postoji pod pravidlami Real Fight. Kompletní program, výsledky i návod na sledování přímého přenosu, najdete v tomto článku.

ANALÝZA A TIPPROGRAM A VÝSLEDKY
LIVESTREAM A LÍSTKY

Turnaj RFA 3 v Ostravě nabídne zajímavé zápasy Foto: Facebook/Real Fight Arena

Hodnocení turnaje RFA 3: 8,5/10

  • Datum a místo: Sobota 23. července 2022, od 18:30, Ostrava - Poruba
  • Kurzová nabídka: Na všechny zápasy si můžete vsadit u Sázkových kanceláří

Real Fight Arena Ostrava: Garba vs. Reljic, Brichta vs. Rajnoch - informace

Zajímavé MMA duely i kvalitní štípaná v postoji. Takový bude ostravský turnaj RFA 3, který se koná 23. července v RT Torax Areně v Porubě. V kleci se představí Leo Brichta, Igor Daniš, Vítězslav Rajnoch nebo UFC veterán Goran Reljič. Sledujte všechny zápasy RFA 3 ŽIVĚ ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Real Fight: Vítězslav Rajnoch vs. Leo Brichta kurzy, sázkový tip

Leo Brichta má před sebou druhý zápas v organizaci Real Fight Arena. Úvodní duel mu sice nevyšel podle představ, přesto slavil vítězství, když na březnovém turnaji RFA Warm Up utáhl v prvním kole Tamirlana Dadaeva.

Tentokrát se mezi fanoušky oblíbený Leo Brichta představí v čistě postojářské disciplíně s malým rukavicemi. Jeden z největších českých talentů má po tomto zápase namířeno do Polska, kde by podle zákulisních informací měl podepsat střídavé starty s KSW.

Vítězslav Rajnoch je slezský patriot, o kterém sice není tolik slyšet, jde však o velmi kvalitního českého bojovníka. Momentálně nastupuje v organizaci ACA, kde si ve třech zápasech připsal dvě výhru a jednu porážku. V polovině června dokázal na turnaji ACA 140 parádním kolenem ukončit Ilju Khodkeviche, za což si vysloužil bonus za výkon večera.

Dynamický a extrémně rychlý Leo Brichta má před sebou těžkého soupeře, což aktuálně vypsané sázkové kurzy příliš neodráží. V zápase na 3x3 min. ve váze do 75 kilogramů s povolenými lokty i kolenami bude knockout viset ve vzduchu po celý čas utkání, zároveň je ale vyhlášený tvrďák Rajnoch dobře známý svoji obrovskou odolností i skvělému fyzickému fondu. I tak by měl ale v zápase Brichta těžit ze své rychlosti a výhru proti Rajnochovi si pohlídat.

TIP: Leo Brichta zvítězí, v kurzu 1,20 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu

Brichta jde do zápasu v pozici obrovského favorita

Turnaj RFA 3 zápasy, program, výsledky, fight card

V této tabulce najdete všechny potvrzené zápasy turnaje RFA 3. za zmínku rozhodně stojí angažování ve zvučných světových a šampionů mnoha organizací - Goran Reljič a Joiltona Lutterbacha. Přemožitel Milana Ďatelinky, Nenad Avramovič, se měl utkat s Davidem Hoškem o pozici titulového vyzyvatele střední váhy. Kvůli zranění Avramoviče se však tento zápas odsouvá na září. Výsledky RFA 3 zápasů najdete zde.

RFA 3 PROGRAM + VÝSLEDKY (MMA, REAL FIGHT)
HLAVNÍ KARTA
Light heavyweight Vojtěch Garba (body) vs. Goran Reljič
Real Fight 75 kg Leo Brichta (TKO) vs. Vítězslav Rajnoch
Real Fight 81 kg
Jakub Benko (body) vs. Pavel Šach
Real Fight 80 kg
Róbert Rácz vs. Lukáš Tvrdý
Lightweight Joilton Lutterbach (TKO) vs. Adam Stráník
Real Fight 75 kg
David Dvořáček (body) vs. Igor Daniš
PRELIMS
Light heavyweight Czubak Jacek vs. Jozef Jaloviar
Real Boxing 77 kg Aleksandre Gogoladze vs. Martin Prázdný
Lightweight Josef Štummer vs. Adam Herajn
Heavyweight Roland Rak vs. Boris Glezgo

Sledujte RFA 3 v Ostravě živě

Kde sledovat RFA 3 živě online a bude RFA 3 v TV? Livestream, přímý přenos, lístky RFA 3

Vzhledem k oficiální spolupráci se sázkovou kanceláří Tipsport budete moci sledovat všechny zápasy RFA 3 živě v livestreamu na Tipsport TV. Podmínkou je jednoduchá online registrace, za jejíž dokončení získáte bonus na sázení. Pro stávající sázkaře platí pro spuštění streamů mít vsazený tiket v posledních 14 dnech v hodnotě minimálně 30 Kč.

Oficiální přenos je možné zakoupit na Realsport.tv za 9,90 EUR. Vstupenky na turnaj RFA 3 jsou v prodeji v síti ticketportal.cz a predpredaj.sk. Lístky na RFA 3 jsou stále k dispozici v různých cenových hladinách. Na video upoutávku z dílny produkce RFA se podívejte zde.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ Jaký je na turnaji RFA 3 program zápasů?

Turnaj RFA 3 se koná 23. 7. 2022 v Ostravě - Porubě. Na galavečeru se představí několik známých tváří v čele s Leo Brichtou, či Vojtěchem Garbou. Fight card RFA 3 najdete tady

2️⃣ Bude online livestream RFA 3 v Ostravě?

Ano, na všechny zápasy turnaje Real Fight Arena 3 se bude možné podívat živě online na internetu. Pro detailní informace si rozklikněte článek.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Mate Kertesz poráží Christiana Jungwirtha na split decision, OKTAGON MMA

Jak se boduje v MMA? Varianty a kritéria bodového rozhodnutí

V tomto článku rozebíráme, jakým způsobem se boduje MMA zápas ☝. Jaké jsou varianty bodového rozhodnutí 🖊️ a co se v průběhu boje považuje...

Karlos Vémola se na Štvanici utká o titul polotěžké váhy

Oktagon 34 Štvanice: Vémola vs. Ilič - online výsledky, program a kurzy

Nejkrásnější MMA turnaj roku je za dveřmi. Letní event plný překvapení ozdobí titulová bitva Karlose Terminátora Vémoly ⚡ se srbským...