RFA 5: Sivák vs. Laugeois analýza, tip a livestream

Vašek Bad Boy Sivák má před sebou další zápas. Na turnaji RFA 5 v Brně ho prověří elitní Francouz Alexis Laugeois. Kde se na utkání podíváte živě? Radu najdete v článku.

Václav Sivák vs. Alexis Laugeois Foto: RFA

RFA 5: Zápas K1 Václav Sivák vs. Alexis Laugeois info, kurzy a tip

Český klenot bojových sportů jde znovu do akce. Václav Sivák se na turnaji RFA 5 v sobotu 29. října okolo 21:45 utká s evropským šampionem WKN Alexisem Laugeoisem z Francie. Připíše si Bad Boy jubilejní dvacátou výhru v profi K-1? Sledujte zápas Vaška Siváka ŽIVĚ ZDE

Box - sleduj průběh zápasu zde

RFA 5 Sivák živě online v zápase s Laugeoisem ( K-1, 3x3min) – preview

Vašek Sivák toho v postojových disciplínách dosáhl opravdu hodně, přesto jsou před ním stále zajímavé výzvy. Úřadující mistr světa a držitel nejprestižnějšího titulu WAKO PRO v posledních měsících brousil formu v Thajsku pod vedením místních učitelů. Zároveň zde spároval s absolutní špičkou i extrémně kvalitními běloruskými zápasníky. Da se proto čekat, že ostravská hvězda bude ještě lepší, než kdy dřív.

Na skvěle obsazeném turnaji RFA 5 v Brně se Sivák vrací ke své nejoblíbenější disciplíně K-1. Jeho rychlost, výbušnost i dynamika jsou naprosto nevídané a dosud ho v ringu nikdo nedokázal ohrozit. Výhrou může zarovnat svoje skóre na 20 profi vítězství. Tipujeme, že vzhledem k načasování formy se mu to povede už před časovým limitem. Jeho agresi a neuvěřitelně tvrdým kopům i úderům dokáže ve světě vzdorovat jen málokdo.

TIP: Sivák zvítězí před limitem, v kurzu 2,25 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu ZDE

Václav Sivák má předpoklady ukončit soupeře už před limitem

Alexis Laugeois je dvojnásobný juniorský šampion Francie a evropský šampion WKN. Na svém kontě má 22 výher, 7 porážek a 1 remízu. Pro Siváka představuje zajímavou prověrku i proto, že má za sebou spoustu zápasů v Thajsku a posbíral i několik medailí z MS i ME organizace IFMA. Václav Sivák je ale naprosto jiná výkonnostní kategorie a nedá se příliš čekat, že by ho zrovna Laugeois připravil o neporazitelnost.

Jak a kdy zápas Sivák vs. Laugeois sledovat živě dnes? Online livestream Tipsport TV

Skvělou zprávou je, že zápas Vaška Siváka můžete sledovat živě na Tipsport TV. Po jednoduché online registraci zde navíc dostanete i pěkný sázkový bonus, za který si můžete rovnou vsadit. Pro stávající sázkaře je podmínkou pro spuštění streamu vsazený tiket minimálně za 30 Kč v posledních 7 dnech. K dispozici je také placené PPV organizace Real fight arena. Na předzápasovou video upoutávku se podívejte v tomto videu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Zápas mezi Bendou a Kotlárem bude patřit k tomu nejlepšímu na turnaji Clash of the Stars 3

Clash of the Stars 3: Benda vs. Kotlár kurzy, tip a livestream

Bitka těžkých vah Kotlára s Bendou ☠️ bude jednou z hlavních ozdob vyprodaného turnaje Clash of the Stars 3. Zajímavé informace najdete v...

Zápas Grznár vs. Bejr budí velkou pozornost

COTS: Filip Grznár vs. Psychopat Bejr kurzy, datum, informace

Na turnaji organizace Clash of the Stars dojde na bizarní střet ⚡ dvou kontroverzních postav Filipa Grznára a Aleše Bejra. Jaké jsou...

Jake Paul se v boxu utká s Andersonem Silvou

Box: Jake Paul vs. Anderson Silva kurzy, tip a livestream

Jake Paul ⚡ se znovu postaví do boxerského ringu. Jeho soupeřem bude legendární UFC šampion Anderson Silva 🥊. Podrobnosti najdete uvnitř...