RFA 7: Škondrič vs. Marpo datum, program, kurzy, livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Turnaji RFA 7 vévodí boxerský zápas mezi slovenskou legendou Iljou Škondričem a českým rapperem Marpem. Do akce jde i Miroslav Brož, Tadeáš Mawar Růžička, nebo Sebastian Fapšo. Kompletní info a návod na livestream najdete v tomto článku.

sipka AKTUALIZOVÁNO: Marpo si bohužel poranil ruku a tento zápas se v prosinci neuskuteční.

ANALÝZA A TIPPROGRAM, VÝSLEDKY
LIVESTREAMLÍSTKY

Marpo se utká v boxu s Iljou Škondričem Foto: RFA

Hodnocení turnaje RFA 7: 8,4/10

  • Datum a místo konání: Sobota 17. prosince, 19:00, Sportovní hala Královka, Praha
  • Nabídka sázek: Sázkové kanceláře vypsaly kurzy na všechny zápasy

Marpo se zranil a hlavní RFA tahák roku se nekoná

Stejně, jako celou řadu dalších organizací, také RFA potkala velká nepříjenost. V prosinci si totiž na jednom z tréninku posledních ostřejších tréninků poranil ruku Otakar Petřina, alias Marpo a následkem toho musel zrušit svůj boxerský duel s Iljou Škondričem.

RFA ale pohotově zareagovala a ohlásila nový hlavní zápas Sivák vs. Záděra o titul. V sobotu 17. prosince tak poznáme vůbec prvního šampiona organizace. Na akci se představí i na rychlo povolaná Martina Jindrová, jde do zápasu pod pravidly Real Fight. Utkání mezi Škondričem a Marpem bylo odloženo na březen 2023.

Box i MMA na RFA 7: Ilja Škondrič vs. Marpo – aktuální info

Rapper Marpo se po 7 měsících znovu ukáže v ostrém boxerském zápase. Na turnaji RFA 7 ho v sobotu 17. prosince vyzve respektovaný slovenský zápasník a v současnosti hlavně trenér – Ilja Škondrič. Najde Marpo vítězný recept na zkušeného matadora domácí scény? Sledujte celý galavečer RFA 7 živě ZDE

Box - sleduj průběh zápasu zde

Turnaj RFA 7 zakončí letošní účinkování organizace Real Fight Arena na česko-slovenské bojové scéně. Boxerský duel Marpo vs. Škondrič ve váze do 90 kg byl oznámen už v únoru 2022 a nabídne zajímavé srovnání, na které se těší nejen fanoušci klasického boxu.

RFA 7
📆 Kdy: 17. 12. 2022, 19:00
🎟️ Kde: Sportovní hala Královka, Praha
🖊️ Karta: Program a výsledky
⏩ Livestream: Tipsport TV

RFA online: Škondrič vs. Marpo kurzy, analýza a sázkový tip

Ilja Škondrič je už několik let hlavní tváří předního slovenského gymu Octagon Fighting Academy, kde ale během letošního roku vypluly na povrch osobní rozbroje. Pro jednoho z nejlepších MMA trenérů v Česko-Slovensku půjde o návrat k boji po velmi dlouhé době. Konkrétně naposledy zápasil pod organizací Oktagon v roce 2017. Od té doby se věnuje přípravě svých svěřenců. Tento zápas bude jeho boxerskou premiérou.

Právě touha po výzvě a nastolení životosprávy ho přiměla přijmout boxerský duel s Marpem, za který dostane díky vybudovanému respektu, velice pěkně zaplaceno. Škondrič ale nic nepodceňuje ani po sportovní stránce a v rámci tréninku vycestoval na kemp do Thajska.

Během kariéry MMA zápasníka patřila mezi jeho silné stránky zem, je dokonce majitelem hnědého pásku v BJJ. To mu sice v tomto souboji nebude nic platné, zároveň je to ale zkušený fighter, který se v prostřední bojových sportů pohybuje celý život. Jeho boxerská forma je však velkou neznámou.

BILANCE
Otakar Petřina Ilja Škondrič
37 let 42 let
181 cm výška: 186 cm

Otakar Petřina, alias Marpo, předvedl svoje dovednosti v boxu teprve nedávno, když v polovině roku změřil síly s Karlosem Terminátorem Vémolou. Tento zápas ale populárnímu hudebníkovi vůbec nevyšel, a i díky neortodoxnímu stylu soupeře, se v ringu vůbec k ničemu nedostal.

Marpovy boxerské kvality ale rozhodně není radno podceňovat. Už příprava na Vémolu ukázala, že má co nabídnout, což se teď ještě umocní právě díky květnové zkušenosti. Marpo má zároveň k bojovým sportům blízko, pravidelně komentuje turnaje postojářské organizace PML a sám v minulosti aktivně v disciplíně Muay Thai zápasil. V posledních letech se k tréninkům vrátil a jeho úroveň boxu šla nahoru.

Kurz na vítězství Marpa je velice solidní a zaslouží si pozornost. V jeho schopnostech je určitě předvést daleko lepší výkon, než ve zmíněném zápase s Vémolou.

TIP: Marpo zvítězí, v kurzu 2,53 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu ZDE

Marpo jde i do tohoto utkání v pozici outsidera

RFA 7 zápasy (fight card): Brož, Mawar, Fapšo a další - program, výsledky

Na poslední výhru bude chtít v zápase pod pravidly Real Fight navázat také Tadeáš Mawar Růžička. Co napravovat má naopak slovenský tank, Sebastian Fapšo. Podívejte se na kompletní kartu RFA 7. V tabulce najdete i všechny výsledky.

GALAVEČER REAL FIGHT ARENA 7
HLAVNÍ KARTA
Superfight box 90 kg Marpo vs. Ilja Škondrič
MMA Welterweight Miroslav Brož vs. Kirill Medvedovski
Real Fight 70 kg Tadeáš Růžička vs. Denis Makowski
Real Fight 70 kg
Sebastian Fapšo vs. Pavel Šach
MMA light heavyweight Lukáš Dvořák vs. Alejandro Arcas
Real Fight 70 kg
Matěj Kozubovský vs. Rafal Kaminski
MMA lightweight
Adam Herajn vs. ?
Real Boxing 81 kg Vitaliy Bojko vs. Martin Prázdný
Real Fight 75 kg
David Dvořáček vs. Lukáš Tvrdý
MMA lightweight Antonín Beck vs. Gergely Csibi
MMA bantamweight Dominik Toporcer vs. Ondřej Vráblík
PRELIMS
MMA Heavyweight
Roland Rak vs. Lajoš Papp
MMA Welterweight
Jan Králik vs. Thomas Redento

Kde RFA sledovat živě zdarma? Přímý přenos v TV, RFA 7 live stream online, PPV, záznam

Všechny duely turnaje RFA 7 odvysílá v livestreamu Tipsport TV živě ZDE. Přímý přenos v rámci placeného pay per view poběží také na platformě realsport.tv (9,90 EUR) a platformě Voyo. Na video upoutávku nejočekávanějšího zápasu se podívejte níže.

Turnaj RFA 7 vstupenky (lístky)

Prodej vstupenek na turnaj RFA v Praze, kam organizace míří vůbec poprvé, probíhá v síti online prodejen ticketportal.cz. Cena lístků na RFA 7 je od 650 Kč - 1990 Kč.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ Turnaj RFA kde sledovat živě zdarma?

Galavečer RFA 7: Marpo vs. Škondrič můžete v sobotu 17. prosince sledovat živě online v livestreamu. Všechny možnosti se dočtete uvnitř článku.

2️⃣ Kde najdu z turnaje RFA výsledky online?

Program a výsledky turnaje RFA 7 vám přinášíme uvnitř článku. Najdete tam i kompletní program, informace o vstupenkách a návod na sledování online live streamu.

3️⃣ Kdy a kde se koná Box Marpo RFA 7?

Rapper Marpo bude znovu boxovat v sobotu 17. prosince v hale Královka v Praze. Jeho soupeřem bude na turnaji RFA 7 slovenská MMA legenda Ilja Škondrič. Detaily k tomuto zápasu si přečtěte tady

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Marpo na tiskové konferenci organizace Real Fight Arena

Marpo Otakar Petřina – box, zápasy, statistiky a životopis

Otakar Petřina alias Marpo je úspěšný český raper a muzikant ✨ se zálibou v bojových sportech 🥊️. Jeho život a kariéru přibližujeme v tomto...

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...

Front kick Michaela Chandlera

Sázení na MMA - strategie, druhy sázek a nejlepší tikety

Smíšené bojové umění je velkým lákadlem také pro sázkaře ✏️. V tomto sportu existuje celá řada důležitých indicií☝. Čemu tedy věnovat...