Road to ONE: Václav Sivák vs. Marian-Florin Soare INFO

Vašek „Badboy“ Sivák je zpátky! Kometa české postojářské scény míří vstříc další velké výzvě. Na sobotním galavečeru Road to ONE světoznámé organizace One Championship bude pod pravidlami K-1 čelit nebezpečnému Rumunovi.

sipka AKTUALIZOVÁNO: Vašek Sivák bere další výhru v kariéře po nekompromisním KO v prvním kole. 

Václav Sivák Zdroj OKTAGON MMA Foto: OKTAGON MMA

Road to ONE - Night of Warriors 17: datum a informace

V rámci bojovými sporty nabité soboty 24. dubna se hlásí o slovo i špičkový postojářský turnaj. Road to ONE - Night of Warriors se uskuteční v Praze pod křídly prestižní asijské organizace One FC. Do akce se vrací kromě jiných českých hvězd i Vašek Sivák, kterého čeká rumunský fighter Marian-Florian Soare. Klikni ZDE a sázej na pražský turnaj ONE FC s bonusem zdarma za registraci

Box - sleduj průběh zápasu zde

Vašek Sivák zápasí v sobotu 24. 4. na Road to ONE – sázkové kurzy, analýza a tip

Zraněná ruka nedovolila Vaškovi Sivákovi pokračovat v pyramidě posledního postojářského projektu z dílny organizace Oktagon Underground Last Man Standing. Přesto na sebe hodně upozornil. Jeho fantastický zápas s veteránem Glory Bailey Sudgenem ozdobil celý galavečer a právem mu zase o něco zvýšil kredit také v zahraničí. Vedle Vaška Siváka se v sobotu představí celá řada známých jmen v čele s legendou Tomášem Hronem, Matějem Kozubovským či Michaelem Krčmářem.

Po vyléčení zranění se rodák z Ostravy vrací na Road to ONE Praha v plné síle zpět do ringu. Sobotní superfight je pro Vaška velká výzva a příležitost se znovu ukázat na světové úrovni. Pro nejlepšího bojovníka pyramidy je dokonce v rámci celého projektu připravena lukrativní smlouva s asijskou organizací One Championship.

Road to ONE - Night of Warriors 17
24. 4. Václav Sivák vs. Marian-Florian Soare

Marian-Florian Soare je 21 letý rumunský bojovník, který se dlouhodobě připravuje v Miláně ve vyhlášené Magnus Fighting Academy. Může se pochlubit zajímavou bilancí 19 výher a pouze 4 porážek. Jeho soupeř je ale daleko zkušenejší a kvalitnější a proto je Soare v pozici jasného kurzového outsidera. Superfight je vypsán na 3x3 minuty ve váze do 65,8 kg s pravidlami K1.

TIP: Vašek Sivák zvítězí, v kurzu 1,10 sipka Vsadit u Fortuny s bonusem za registraci

Vašek Sivák je velkým kurzovým favoritem

Vašek Sivák živě: kde sledovat zápas Siváka live – přímý přenos na O2 TV

Pražský kvalifikační turnaj RTO se podařilo prosadit na televizní obrazovky, kde jej do vysílacího plánu zařazuje v sobotu 24. 4. od 18:00 placená stanice O2 TV. Sledování livestreamu online na internetu jiným způsobem pravděpodobně možné nebude. Na Vaškův poslední zápas se podívej v tomto videu:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vašek Sivák

Václav Sivák - profil a kariéra talentovaného zápasníka

Vašek Sivák je kometa ⭐ bojových sportů u nás i v zahraničí. Jako první Čech v historii 🥇 vybojoval mezi amatéry prestižní světový titul...

Organizace One Championship se poprvé ukáže v Česku

Slavná organizace One Championship zavítá do Česka

Asijská organizace One Championship uspořádá na jaře turnaj v Česku. 🤼 V zápasech se ukáží i Tomáš Hron a Václav Sivák.

Jiří Procházka se svým týmem už odletěl do Vegas na zápas s Reyesem

Jiří Procházka už odletěl do Vegas: Připraven je i na 5 kol

Jiří Procházka už odcestoval se svými trenéry Karaivanovem a Hovězákem do Las Vegas, kde se 1. května utká s Dominickem Reyesem.