Slap Fighting Championship: informace a live stream zdarma

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Fackovaná, či chcete-li fackovací soutěž, přitahuje miliony diváků po celém světě. Jeden z těchto turnajů organizuje už tuto sobotu legendární Arnold Schwarzenegger ve spolupráci s Loganem Paulem. Podrobnosti najdete v článku.

V sobotu se koná první turnaj ve fackované Slap Fighting Championship Foto: Facebook/Slap Fighting Championship

Facky v přímém přenosu: Slap Fighting Championship na Arnold Sports Festival

Soutěž ve fackované není na poli bizarní zábavy rozhodně nic nového. Arnold Schwarzenegger se rozhodl uspořádat tento druh turnaje na své legendární kulturistické akci Arnold Sports Festival, která proběhne už v sobotu 5. března. Na pomoc s propagací si slavný herec přizval kontroverzního YouTubera a boxera Logana Paula, který má na internetu obrovský dosah.

sipka Zaregistrujte se u Fortuny ZDE a berte vstupní bonus na první sázky

Logan Paul a Arnold Schwarzenegger fackovací soutěž: Zalewski vs. Da Crazy Hawaiian

Fackovaná je populární formou zábavy nejen v USA, ale například i v Polsku odkud pochází nejznámější organizace PunchDown. Zároveň má ale také mnoho odpůrců. Dva protivníci se střídavě snaží vyhrát „zápas“ pomocí KO soupeře, případně jeho odstoupením. Sám Schwarzenegger se nechal slyšet, že by rád touto formou donutil lidi cvičit a fyzicky se připravovat. Nutno říci, že tato myšlenka je snad ještě bizarnější, než pořádání samotného turnaje.

Show plná facek je samozřejmě na první pohled šíleným způsobem, jak se měřit se svým soupeřem. Po polštářové bitvě v ringu, či MMA zápasu tři na jednoho, je ale ve světě bojových sportů možné téměř cokoliv, tím spíše ve Spojených státech amerických. Hlavním tahákem prvního turnaje Slap Fighting Championship je duel neporaženého polského šampiona Dawida Zalewskiho a Da Crazy Hawaiiana.

Zatímco Jake Paul se věnuje boxerské přípravě, jeho starší bratr Logan hledá nové a nové byznysové příležitosti. Tentokrát se tedy ujal proma na tento turnaj ve fackované, který bude zdarma přenášet na YouTube kanálu.

Jak sledovat Slap Fighting Championship live? Online live stream zdarma YouTube

Turnaj ve fackované proběhne v sobotu 5. března mezi 14 - 17. hodinou odpoledne našeho času. Zdarma jej můžete sledovat na YouTube kanále Logan Paul, případně přímo na webu organizace Slap Fighting Championship.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola - životopis a zápasy MMA bojovníka

Karlos Terminátor Vémola ✨ je jeden z nejvýraznějších českých MMA bojovníků historie i současnosti. Jako první Čech bojoval ve slavné UFC...

Podívali jsme se, kolik berou zápasníci v různých MMA organizacích

Kolik vydělávají nejlépe placení MMA bojovníci? Známe odpověď

Peníze hýbou světem☝. Smíšené bojové umění není v tomto směru žádnou výjimkou. Jak štědrý je ve skutečnosti Oktagon💸 nebo šéf UFC Dana...