Tohle se nepovedlo: TOP 5 nejhorších tetování v bojových sportech

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Synot Tip

Ke vkladu až 10 000 Kč + 300,- zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

V tomto článku se podíváme na nepovedená díla tatérů, kteří se vyřádili na tělech známých fighterů. Některé „kousky“ jsou skutečně výstavní a byla by škoda se o ně nepodělit.

Jamahal Hill Foto: Profimedia

Vybíráme nejhorší tetování bojovníků, tady inspiraci raději nehledejte

Tetování k bojovým sportům neodmyslitelně patří už po dlouhá desetiletí. Spoustu zápasníků vylepšuje touto formou svou image a někteří z nich mají různými motivy pokryté takřka celé tělo. Najdou se ale i tací, jejichž tatér zrovna neměl svůj den a výsledná práce vypadá poněkud komicky či dokonce odpudivě. Podívejte se na náš žebříček nejméně povedených děl.

sipka Zaregistrujte se ZDE a získejte bonus na sázení

Na světě zřejmě neexistuje sport, do kterého se tetování hodí více. V MMA, potažmo v boxu, je to naprostým standardem a postupem času se bojovník bez alespoň malého obrázku stává spíše raritou. Příkladem za všechny je ale třeba Jirka Procházka, který této „zábavě“ prozatím odolává. Jeho podobiznu si přitom nechává vytetovat mnoho a mnoho oddaných fanoušků.

Doba pokročila. Zatímco dříve si zápasníci pořizovali různá tetování za účelem nahnat strach soupeři, dnes už je to čistě otázka sebeprezentace a celkového vzhledu. Estetický dojem je však pouze jedním úhlem pohledu, existuje i možnost, že bojovník je na své, na první pohled, ošklivé tetování, náležitě pyšný.

Už v časech gladiátorských zápasů si bojovníci malovali na tělo různé symboly, které nejčastěji odkazovaly na jejich původ a víru. Tento trend se přenesl i do současnosti, avšak stejně jako celé MMA, i pohled společnosti na tetování, se výrazně posunul. Dnes už nemusí jít primárně o snahu „vypadat jako gangster“. Do prostředí klece, krve a hor svalů se ale samozřejmě přirozeně hodí.

bavte-se-u-sazkove-kancelare-betano

Ať už zápasník přichází do tetovacího salónu s jakoukoliv prosbou, ne vždy se představa protíná s realitou. Většina nepovedených tetování úzce souvisí s nekvalitním vybavením, mizernými hygienickými návyky daného salónu i samotnou podprůměrností tatéra.

Někteří, zejména afroameričtí bojovníci, mají na svých tělech po domácku vytetované symboly, které navíc časem blednou. Tetování vyžaduje péči, je-li zanedbána, na celkovém vzhledu se to s jistotou za pár let projeví.

Joe Riggs

Těžko byste ve světě MMA hledali většího milovníka tyrkysové barvy, než je někdejší trojnásobný šampion organizace Strike Force a velký světoběžník Joe Riggs. Nápis "Diesel" na jeho břichu dává tušit, že se do zápasu rozjížděl pozvolna. Že by se v tomto případě dalo hovořit o nápaditém tatérském umění, se však rozhodně říci nedá.

Joe Riggs Foto: Profimedia

Brock Lesnar

Tetování někdejšího krále těžké váhy UFC Brocka Lesnara je v některých žebříčcích označováno za to vůbec nejbizarnější. Tahle práce je dodnes terčem mnoha zesměšňujících karikatur a poznámek. Tady byl naopak tatér až příliš kreativní.

Brock Lesnar Foto: Profimedia

Justin Gaethje

Bývalý prozatímní šampion Justin Gaethje nahání už několik let hrůzu všem soupeřům v lehké divizi, "šťastnou ruku" při volbě motivu a tatéra ale neměl. Mračící oči, které mají znázorňovat bad boye, od samého vzniku působí spíše úsměvně.

Bojové sporty, MMA zápasník Justin Gaethje - Zdroj ČTK, PA, JONATHAN HAYWARD Foto: Profimedia

Jamahal Hill

Aktuální král polotěžké divize UFC Jamahal Hill si už díky svému extrémně nekvalitnímu tetování vyslechl své. V našem žebříčku nejméně povedených tetování nemají jeho zdvižené palce konkurenci. Tady si to nahlas říká o předělání.

Tetování Jamahala Hilla patří k těm nejméně vydařeným Foto: Profimedia

Paulo Filho OOO

Brazilec Paulo Filho sice patří k zástupcům staré školy MMA, jeho nevšední tetování z něj ale učinily doslova legendu. Korunu tomu nasadil už v pokročilejším věku, kdy si na obličej nechal vytetovat ornament silně připomínající ikonického Mikea Tysona.

Samostatnou kapitolu tvoří extremistická a společensky nevhodná tetování. Své by o tom mohli vyprávět bojovníci Radek Roušal, nebo Oleg Serdyuk, kteří se díky svým tetováním dostali v minulosti do nepříjemných problémů.

Pohled na vizuální stránku tetování je samozřejmě čistě subjektivní záležitostí. Dejte nám vědět na náš Facebook tady, zda jste narazili na podobně bizarní tetování, jaká jsme zahrnuli v našem žebříčku.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Leon Edwards knockoutoval Kamaru Usmana

Přehlídka KO 2. díl: TOP 10 knockoutů v UFC za rok 2022

V minulém roce bylo v UFC k vidění spoustu parádních ukončení⚡. Vybrat desítku těch nejlepších není jednoduché. Které KO se zapsaly do...

Detailní záběr na karfiol

Karfiolové (květákové) uši zápasníků: jaká je příčina?

Možná jste si už někdy položili otázku,☝ proč mají zápasníci různých bojových odvětví na první pohled zdeformované a nehezky vypadající...

Podívali jsme se, kolik berou zápasníci v různých MMA organizacích

Kolik vydělávají nejlépe placení MMA bojovníci? Známe odpověď

Peníze hýbou světem☝. Smíšené bojové umění není v tomto směru žádnou výjimkou. Jak štědrý je ve skutečnosti Oktagon💸 nebo šéf UFC Dana...