Gábor Boráros – profil a zápasy bojovníka MMA

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Gábor Boráros je populární slovenský MMA zápasník, historicky první šampion Oktagon Výzvy. Jeho extravagantní vzhled a kariéra protkaná úspěchy, skandály, i zraněními nepřestává přitahovat pozornost.

ŽIVOTOPISSURVIVOR – BOX S RYTMUSEM – 
DUEL S JURÁČKEM – PŘEHLED ZÁPASŮ – 
TITULOVÁ VÝZVA – ZAJÍMAVOSTI

Gábor Boráros bojuje v organizaci Oktagon Foto: Michal Beránek / CNC / Profimedia.cz

Profil Gábor Boráros
Jméno Gábor Boráros
Narozen 5. 4. 1992, Dunajská Streda, Slovensko
Přezdívka Beast, Punisher
Národnost Slovenská
Výška 175 cm
Váha 77 kg
Váhová kategorie Velterová váha
Výhry v MMA 20x (13x KO/TKO; 6x submise; 1x rozhodnutí)
Prohry v MMA 10x (5x KO/TKO; 5x rozhodnutí)
Remízy v MMA 1x
Tým Octagon Fighting Academy, Spartakus Fight Gym
Trenér Ilja Škondrič, Ytos Ibragimov, Attila Végh

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Tipsportu

Gábor Boráros životopis, dětství

Příběh Gábora Borárose se začal psát v malé vesničce Trhová Hradská u Dunajské Stredy. Už od raného dětství se jeho středem pozornosti stal sport, na rozdíl od školy. V místě jeho bydliště se převážně mluvilo maďarsky, a proto i dnes jde okamžitě poznat, že slovenský jazyk pro něj není úplně přirozený.

sipka Vyzvedni si bonus na sázení ZDE za pohodlnou a rychlou online registraci

Jeho dětství i dospívání provázel fotbal, kterým si svého času přivydělával na živobytí. Když však zjistil, že ho tento sport nenaplňuje a nemůže v něm uplatit svůj potenciál, rozhodl se s ním skončit. Současně ho totiž lákalo něco jiného. Něco, co bylo v té době na okraji společnosti i všeobecného zájmu.

Gábor Boráros MMA začátky

Jedním z hlavních povahových rysů Gábora Borárose je tvrdohlavost, a tak si, navzdory nesouhlasu rodičů, vysnil svoji cestu MMA bojovníka. Prvním momentem, kdy ho tento tvrdý a adrenalinem překypující sport uchvátil byla otcova nepovedená zkouška. O co šlo?

Jednou vzal Gábora mezi partu jeho kamarádů, se kterými, spíše pro zábavu a relax, provozoval lehké sparingy. Gábor od nich na uvítanou dostal pořádnou nakládačku, která ho měla jednou pro vždy od bojových sportů odradit. Nestalo se. Otcova lekce zapůsobila v kombinaci s Gáborovou tvrdohlavostí opačným způsobem.

Jedním z klíčových momentů života Gábora Borárose bylo první setkání s Attilou Véghem. Rodák z Gabčíkova viděl Gábora trénovat v Dunajské Stredě a okamžitě ho zaujal pro jeho styl i fyzickou kondici. Pozval tedy Gábora do svého Gymu, aby poprvé zakusil možnost trénovat s profesionály.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Tam ho spolu s Ivanem Buchingerem a dalšími zápasníky znovu prověřil a stal se jeho mentorem. Když později Gábor vidět Attilu zápasit na živo v kleci utvrdil se v tom, že chce definitivně dělat jen a pouze smíšené bojové umění. Gáborovy rodiče se relativně brzy rozvedly, a tak vyrůstal převážně s babičkou. V tu chvíli jakoby nebyl nikdo, kdo by mu jeho plány mohl překazit.

Gábor Boráros Výměna manželek

Svou nákonnost pro nejrůznější dobrodružství Gábor potvrdil i účastí v reality show Výměna manželek, kam se přihlásil společně se svoji partnerkou Monikou Jákliovou. Více o tom si přečtěte tady.

Gábor Boráros vs. Kirill Medvedovski a následná sázkařská aféra

Na turnaji Fabriq MMA 2 v Nitře se Gábor Boráros v sobotu 25. února vrátil po zranění do MMA klece. Čekal ho izraelský zápasník Kirill Medvedovski (15-13), který momentálně neprožívá příliš úspěšné období. I tak se musela mít slovenská hvězda na pozoru, neboť se jedná o veterána Bellatoru, který toho má poměrně dost za sebou.

V samotném utkání Boráros od první do poslední vteřiny jasně dominoval a soupeře k ničemu vážnějšímu nepustil. Velkým překvapením bylo, když zápas neskončil během prvního kola, ukončit Medvedovskiho se totiž podařilo až po pár vteřinách kola druhého. Veterán Bellatoru šel k zemi po relativně nenápadném lowkicku a následně už nebyl schopen pokračovat v dalším průběhu.

Po tomto zápase se ovšem rozjel nevídaný skandál, neboť tuzemské sázkové kanceláře zaznamenaly abnormální náběr sázek na to, že utkání nebude ukončeno v prvním kole. Gábor Boráros možnou účast na sázkařském podvodu opakovaně odmítl a celou věc aktuálně řeší slovenská policie i ministerstvo. Na celý zápas se můžete podívat zde.

Box: Gábor Boráros vs. Václav Mikulášek

Narychlo sjednaný boxerský duel Boráros vs. Mikulášek vzešel ze situace, kdy musela být na turnaji Oktagon 38 v O2 Areně zrušena dlouho očekávaná odveta Vémola vs. Kincl 2.

Boráros se tak po roce opět představil v klasickém boxu, tentokrát proti velmi dobrému boxerovi, Vaškovi Mikuláškovi. Souboj proběhl v domluvené váze do 86 kilogramů na 4 kola po 3 minutách.

Boráros předvedl v utkání velmi bojovný výkon a několikrát dokázal Mikuláška dostat do problémů. Ten si několikrát "pomohl" zakázanými údery, celkově si však pohlídal vítězství na body. V pozápasovém rozhovoru Gábor přiznal, že ho během v posledních dnech provázela viróza, která se podepsala na jeho fyzické kondici.

Gábor Boráros vs. Robert Oganesyan

Po více než roce se Gábor Boráros vrátil do klece 5. listopadu 2022. V zápase s nebezpečným Řekem Oganesyanem mu šlo o hodně. Právě tento očekávaný duel byl jedním z největších lákadel prvního galavečera organizace Fabriq MMA, který se uskuteční v Trnavě.

Gábor Boráros dokázal enormní tlak ustát a zvítězit. Soupeře dokázal dostat už v prvním kole na zem, kde si trpělivou prací připravil vítězné škrcení Rear Naked Choke. Na celý zápas se můžete podívat zde.

Gábor Boráros vs. James Lewis

Oblíbený Gábor Boráros se měl po roce a mnoha změnách v osobním životě vrátit do klece na turnaji Oktagon 35 v Brně. Na zápas s nebezpečným Angličan Jamesem Lewisem (7-4). ale bohužel nejde. Nedávno operované koleno nevydrželo zátěž v závěru přípravy a Gáborův comeback se tak v tuto chvíli odkládá.

Oktagon dokument: Gábor Boráros bol som prvý

Organizace Oktagon přišla v létě 2022 s novou dokumentární sérií s názvem "Bol som prvý". Projekt mapuje cestu Gábora Borárose reality show Oktagon Výzva, jejíž první historicky první sérii dokázal vyhrát. Tím odstartoval obrovský MMA boom u nás a stal se během několika dní nesmírně populárním sportovcem. Ondřej Novotný v podcastu MMA letem světem a i dříve ve svých vyjádřeních označil Gábora Borárose za vůbec první velkou MMA hvězdu v Česku a na Slovensku.

Boráros Gábor úspěchy a styl boje

Před příchodem do Organizace Oktagon MMA si v roce 2014 dokráčel pro titul maďarské organizace HFC a mihnul se také v X Fight. Na svém kontě má 18 vítězství, 10 porážek a hned ve premiéře mezi profesionály v roce 2011 zaznamenal dosud jedinou remízu.

Žádný protivník ho v jeho aktivní kariéře nedokázal ukončit na submisi. I to jasně dokazuje, jak velké srdce válečníka Gábor Boráros má. Jeho devízou je především boj v postoji a obecně ho lze charakterizovat jako silového zápasníka s neskutečnými „granáty“ v rukou.

Gábor Boráros Survivor 2022

MMA zápasník Gábor Boráros byl jedním ze soutěžících v Reality show Survivor Česko-Slovensko 2022. V průběhu hry těžil při bojích o imunitu ze své fyzické síly a dlouho patřil k nejvýraznějším postavám v celé soutěži. Hru ale nakonec musel předčasně opustit na vlastní žádost. Přesto zanechal ve hře velmi silnou stopu a mnoho fanoušků příjemně překvapil.

Proč skončil Boráros v Survivorovi?

Otázka, která samozřejmě zajímala početné zástupy fanoušků celé show byla záhy rozluštěna. Gábor Boráros si při jedné z her poranil koleno, se kterým už měl v minulosti vážné problémy. Gábor tak musel na doporučení lékařů předčasně ostrov opustit a odcestovat zpět domů.

Boráros v reality show Survivor rozkopal mikrofon

Zápasník Gábor Boráros v červeném kmenu Mao zažíval během vypjatých bojů o týmovou imunitu jednu těžkou chvíli za druhou. Jen velmi těžko se vyrovnával s porážkami. A po jedné z nich odneslo jeho frustraci vybavení natáčecího štábu. V záplavě vzteku a emocí zničil Boráros mikrofon v hodnotě 1000 EUR.

Box: Gábor Boráros vs. Rytmus

Populární Gábor "Beast" Boráros se poprvé v boxerském ringu představil na turnaji Fight Night Challenge v Brně 27. prosince 2021. Soupeřem mu byl slovenský raper Patrik Vrbovský, alias Rytmus.

Duel Boráros vs. Rytmus jednoznačně patřil k hlavním ozdobám celého galavečera, na kterém se do boje vrátil i legendární Slovák Attila Végh. Samotný průběh zápasu přinesl jednoznačnou dominanci v podání Gábora Borárose, který se oproti soupeři daleko lépe pohyboval a rozdal mnohem více úderů. Gáborovi se dokonce podařilo poslat "tvrďáka" Rytmuse do počítání a nakonec si zaslouženě dokráčel pro suverénní výhru na body.

Gábor Boráros vs. Mickael Lebout

Šanci vrátit se zpět na vítěznou vlnu měl Gábor 11. září 2021. Na domácím turnaji Oktagon 27 se proti němu postavil veterán UFC, Francouz Mickael Lebout. V utkání Gábor tahal prakticky po celou dobu za kratší konec provazu a prohrál na body. Tato porážka byla už jeho třetí v řadě, což je mezi MMA bojovníky velmi nepopulární situace.

Gábor Boráros si připsal 3. porážku v řadě, OKTAGON 27 Foto: OKTAGON MMA

Přesto se Gábor v rámci svého utkání prezentoval jedním velmi silným momentem, když požádal přímo uprostřed Oktagonu svoji přítelkyni o ruku. Na zápas a silný okamžik po jeho skončení se podívej v tomto videu.

Gábor Boráros vs. Jakub Štáfek box

Slovenský MMA zápasník se rozhodl po několika porážkách pro poměrně překvapivý krok. V rámci projektu Oktagon Underground kývl na boxerský duel s hercem a příležitostným fighterem Jakubem Štáfkem. Zápas se měl uskuteční v O2 Aréně 21. května 2022 na 6 kol po 3 minutách.

6. února 2022 ale organizace Oktagon přišla s oficiálním stanoviskem o zrušení plánovaného duelu Štáfek vs. Boráros. Pravdou je, že zápas musel být kvůli nepříznivé epidemiologické situaci v ČR několikrát přeložen až se nakonec zrušil úplně. Organizace vyjádřila víru v to, že se zajímavý souboj uskuteční někdy v budoucnu.

Gábor Boráros se premiérově představí v boxu Foto: OKTAGON MMA

Gábor Boráros vs. Matúš Juráček

Gábor Borároš stojící na hraně propasti, nebo na začátku vítězné série? To byla hlavní otázka před turnajem Oktagon 21, který se odehrál 30 ledna 2021. Na jedné straně dravé mládí v podání Matúše Juráčka, na druhé straně zkušenosti a odhodlání na straně Borárose.

Gábor předvedl v tomto duelu velmi nevýrazný výkon, který ještě umocnila zlomenina palce pravé nohy po jednom z kopů. Smůla na zranění se tak v případě populárního slovenského fightera natáhla o další zápas. Matúš Juráček ovšem předvedl parádní výkon a i po taktické stránce měl nad Gáborem v zápase jasně navrch. Naprosto po zásluze tedy odešel z tohoto duelu Gábor jako poražený a jeho hvězda dál pozvolna padá.

Gábor Boráros Oktagon MMA a jeho doživotní vstupenka

Psal se rok 2016 a Gábor měl za sebou, po dlouhé rekonvalescenci zlomené čelisti, několik vítězných zápasů. V tu dobu se zdálo, že ho rodiče nakonec přesvědčí, aby si našel „normální“ práci a tohoto sportu zanechal.

Pak to ale přišlo. Oslovil ho současný spolumajitel a promotér Oktagonu Pavol Neruda s vizí a myšlenkou zrealizovat reality show, kde hlavní roli měli hrát čeští a slovenští MMA zápasníci. Projekt splnit účel nad očekávání a Gáborovo potetované tělo a atraktivní vizáž přitáhly k obrazovkám statisíce diváků. Účast a pozdější vítězství v první sérii Oktagon Výzvy mu doslova změnila život.

Začalo se o něm mluvit. Začalo se o něm psát. Každý ho řešil. Se slávou jeho samotného i vzestupu organizace Oktagon se začalo měnit myšlení sportovní veřejnosti a MMA v těchto letech procházelo zásadním obdobím. Gábor Boráros se stal tváří této proměny. První skutečnou hvězdou organizace Oktagon. Během několika málo dnů sportovní celebritou v Česku a hlavně na Slovensku. Zápasit s ním chtěl každý.

Do té doby nepoznaný tlak na jeho osobu mu zprvu dělal potíže, díky Attilovi, který už v té době byl špičkou světové organizace Bellator, ale vše zvládl. Podle Gábora mohlo za raketově vzrůstající slávou používání a prezentování se na sociálních médiích. Následující roky i současnost jeho slova potvrdily. Komunikace i osobní promo na sociálních sítích se dnes považuje ve světě bojových umění takřka za nutnost a obrovsky posouvá celý sport kupředu.

sipka Sledujte Fight-Live na Instagramu ZDE

Gábor Boráros UFC

V jednu chvíli se zdálo, že by právě Gábor Boráros mohl být prvním Slovákem v prestižní UFC. Následující roky a zápasy ho ale vrátily zpátky na zem. Do velké míry se o to zapříčinily také četná zranění, která zásadním způsobem Gáborovu kariéru ovlivnily. I proto se mezi elitu, alespoň prozatím, probojovat nedokázal.

Přestože se v posledním období začala nad kariérou talentovaného zápasníka stahovat mračna, protomér Oktagonu Ondřej Novotný ve svém známém podcastu MMA letem světem prohlásil:


„Gábor stál u zrodu organizace Oktagon MMA a za to, kde dnes jsme mu patří obrovský dík. Zároveň k němu s Palem chováme velice přatelské vztahy, právě on byl první opravdovou hvězdou tuzemské scény naší organizace. Dveře k nám bude mít navždy otevřené“ O. N.


Gábor Boráros record – all fights: přehled zápasů (zápasové statistiky

BOX kariéra
Výsl. Soupeř Kolo(čas) Způsob Událost Datum
Prohra Václav Mikulášek 4 (3:00) body Oktagon 38 30.12.2022
Výhra Rytmus 4 (03:00) body Fight Night Challenge 27.12.2021
Profesionální MMA kariéra
Výsl. Soupeř Kolo(čas) Způsob Událost Datum
Výhra Kirill Medvedovski 2 (0:09) TKO Fabriq MMA 2 25.2.2023
Výhra Robert Oganesyan 1 Submise Fabriq MMA 1 5.11.2022
Prohra Mickael Lebout 3 (5:00) Rozhodnutí Oktagon 27 11.9.2021
Prohra Matúš Juráček 3 (5:00) Rozhodnutí Oktagon 21 30.1.2021
Prohra Tato Primera 2 (5:00) TKO Oktagon 16 26.9.2020
Výhra Mauricio Reis 3 (1:01) TKO Oktagon Prime 3 15.2.2020
Prohra Kaik Brito 1 ( 2:49) TKO Oktagon 15 9.11.2019
Výhra Jan Janka 1 (4:02) TKO Oktagon 12 8.6.2019
Prohra David Kozma 2 (0:22) TKO Oktagon 10 17.11.2018
Výhra Jaroslav Poborský 1 (1:15) Submise Oktagon 9 15.9.2018
Prohra Fernando Gonzales 3 (5:00) Rozhodnutí Oktagon 6 26.5.2018
Výhra Mariusz Radsizewski 2 (3:02) TKO Oktagon 5 17.3.2018
Výhra Tibor Varga 1 (0:34) TKO Fight of Gladiators 6.10.2017
Prohra Mohamed Sayah 2 (3:49) TKO Oktagon 3 29.7.2017
Výhra Pascal Kloser 1 (1:10) TKO CFK 2 21.4.2017
Výhra
Roland Cambal 1 (3:08) TKO Oktagon 2 7.4.2017
Výhra
Jakub Běle 1 (3:47) Submise Oktagon Výzva 1 finále 10.12.2016
Výhra
Tomáš Lejsek 1 (0:48) Submise Oktagon Výzva 1 4.10.2016
Výhra
Marek Bartl 1 ( 4:15) TKO Oktagon Výzva 1 4.10.2016
Výhra
Kalman Kovacs 1 (5:00) TKO X-Fight 1 20.5.2016
Prohra Sadibou Sy 2 (4:37) TKO IRFA 7 22.11.2014
Výhra
Pal Kottes 2 (4:55) TKO PMMAL 7 15.11.2014
Výhra Gergo Munczberg 2 (2:26) Submise PMMAL 6 11.10.2014
Výhra Robert Kertesz 3 (5:00) Rozhodnutí PMMAL 6 11.10.2014
Výhra Adrian Barkac 1 (1:17) KO FE 1 8.6.2013
Výhra Tomáš Kuczik 1 (3:10) TKO EPF 1 30.4.2013
Výhra Jakub Gazdík 1 Submise GCF 21 26.4.2013
Prohra Martin Gramblička 2 (5:00) Rozhodnutí K1 Empress League Slovakia GP 2012 30.6.2012
Prohra Petr Novák 3 (5:00) Rozhodnutí GCF 11 21.4.2012
Výhra Martin Burkot 2 TKO GCF 2 5.11.2011
Remíza Vojtěch Prokop 2 (5:00) Remíza HC 10 16.10.2011

Gábor Boráros vs. Tato Primera

V září 2016 se Gábor na Oktagonu 16 utkal se Španělem Tato Primerou. V zápase bylo prolito spoustu Gáborovy krve, načež rozhodčí duel ukončil. Soupeř z Pyrenejského poloostrova, který následně potvrdil své kvality i v souboji s talentovaným Andrejem Kalašníkem, byl po celý zápas o něco lepší a nakonec si zaslouženě připsal vítězství.

Gábor Boráros vs. Kaik Brito

Tvrdá příprava, fantastická atmosféra vyprodané O2 Arény. Pak jedno přesně mířené koleno a bylo hotovo. Kaik Brito hned na začátku zápasu doslova rozpáral Gábora Borárose a skrze hlubokou ránu nad pravým okem podle dostupných zdrojů bylo vidět na kost! Galavečer Oktagon 15 s hlavním zápasem století mezi Attilou Véghem a Karlosem Vémolou skončil pro Gábora Borárose pohromou.

Gábor Boráros vs David Kozma

Duel s Davidem Kozmou v rámci Oktagonu 10 v listopadu 2018 byl obrovským tahákem welterové váhy a zároveň titulovou bitvou. I tady ale Gábora zastavilo zranění. Obrovsky nepříjemné a velmi málo vídané poranění kolene vyřadilo slovenského bombarďáka na půl roku ze hry.

sipka Čti také: přehledný kalendář MMA akcí v Česku i zahraničí

Gábor Boráros tetování

I když je tetování mezi zápasníky velmi oblíbené, Gáborovo tělo je nejrůznějšími motivy pokryto takřka celé, včetně hlavy a krku. I proto si ho v Oktagonu nemůže nikdo splést a je lehko zapamatovatelný.

Gábor Boráros zranění

Zlomená čelist, poraněné vazy v koleni, nesčetně hlubokých tržných rán a mnoho dalších nepříjemností. Gáborův chorobopis je už pořádně dlouhý a v posledních letech se navíc potýká s velmi častými tržnými ranami během zápasu, kterého do velké míry limitují a nejednou ukončily jeho zápas. Zlí jazykové jdou pro výraz jeho zranění ještě dál a tvrdí, že se „otvírá, jak konzerva“. Plastice obličeje se Gábor prozatím vyhýbá.

Gábor Foto: Instagram boraros_gabor

Gábor Boráros nastupovka (song)

Předzápasové nástupy Gábora jsou na česko-slovenské scéně proslulé. Emoce, adrenalin, příběh. Všechno jede na maximum. Nevysoký zápasník dokáže přivést do varu celou arénu a právě on je typem bojovníka, který před prázdnými ochozy vyloženě trpí. Není mu cizí ani změna samotné skladby, čehož jsme byli v minulosti několikrát svědky.

Gábor Boráros přítelkyně a další zajímavosti

Gábor se o svoje soukromí, co se týče vztahů, na sociálních siítích příliš nedělí, a na toto téma se dlouhodobě spíše vedou spekulace. V minulosti se po jeho boku například objevila známá slovenská modelka Monika Jakliová.

V minulosti se Gábor objevil v turnajích karetní hry Poker Texas Holdem, který se u nás i ve světě těší velké popularitě. To jen vypovídá o tom, že má tento fighter s přísným pohledem rád společnost.

Gábor Boráros Instagram, Facebook

Zápasník, který vyrůstal mezi maďarskou menšinou, si už od dob svého vítězství v show Oktagon Výzva na sociálních sítích zakládá a na Instagramu vydělává nemalé peníze. Jeho oficiální profil na Instagramu sleduje přes 160 tisíc followers a existuje mnoho dalších fanouškovských profilů mapující jeho cestu.

Na Instagramu má navázáno několik spoluprací například s módními značkami či výrobcem uklidňujících přípravků z látky CBD. V minulosti ho ale potkala i nepříjemnost v podobě odcizeného účtu na Instagramu, což ale mělo později šťastný konec a účet mu byl vrácen zpět.

Gábor Boráros sherdog, tapology

Informace o Gáborovy jsou také k vidění na předních světových webech o smíšeném bojovém umění Sherdog a Tapology. Právě na druhém zmíněném portálu má poměrně úsměvnou profilovou fotku, doporučujeme shlédnout.

Gabor Boraros, Gábor Borároš, Gábor Borárosz

Gábor patří díky svému jménu mezi ty zápasníky, kteří velmi často musí opravovat výslovnost a správný tvar svého příjmení. Podobně je na tom třeba další Slovák Ronald Paradaiser a celá řada jiných fighterů. Jediný správný tvar Gáborova celého jména je Gábor Boráros.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ Jak si vedl Boráros v Survivor 2022?

Gábor Boráros si přízeň svého kmene Mao získal na začátku hry především díky velké fyzické zdatnosti. Relativně brzy ale musel ze hry odstoupit kvůli zdravotním problémům, konkrétně šlo o pochroumané koleno. Více se dočtete uvnitř článku.

2️⃣ Kdy měl Gábor Boráros zápas naposledy?

Gábor Boráros se 25. února na turnaji FABRIQ MMA 2 v Nitře utkal s Kirillem Medvedovskim. Více o tomto zápase se dočtete uvnitř článku.

3️⃣ Kde trénuje Gábor Boráros?

Gábor Boráros je asi jediným fighterem na domácí scéně, kterému do rohu chodí Attila Végl i Ilja Škondrič, tedy hlavní trenéři SFG a OFA. Obecně jezdí Gábor spárovat na vícero míst v Česku a zejména na Slovensku.

4️⃣ Odkud pochází Gábor Boráros?

Gábor pochází z vesnice kousek od Dunajské Stredy, ale vyrůstal ve společnosti maďarské menšiny. Právě tento fakt je na jeho přízvuku okamžitě poznat. Zajímavosti z jeho kariéry najdeš uvnitř tohoto článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Lajoš Klein je známý svými brutálními kopy

Ľudovít Lajoš Klein - profil a zápasy MMA bojovníka

Ľudovít Klein 🧨 je zápasník MMA, který jako první Slovák v historii podepsal smlouvu se slavnou UFC.⚡ Ve své premiéře v nejprestižnější...

Ivan Buchinger se stal prvním dvojnásobným šampionem organizace Oktagon

Ivan Buchinger – profil a kariéra MMA zápasníka

Jeden z nejlepších MMA bojovníku česko-slovenské scény všech dob.🥊 Aktuální šampion lehké i pérové váhy v organizaci Oktagon.🥇 Fighter s...

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola - životopis a zápasy MMA bojovníka

Karlos Terminátor Vémola ✨ je jeden z nejvýraznějších českých MMA bojovníků historie i současnosti. Jako první Čech bojoval ve slavné UFC...