Kamil Minda - profil a statistiky MMA bojovníka

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Polský King Kong Kamil Minda vlil čerstvou krev do těžké váhy organizace Oktagon. Instruktor sebeobrany je znám pro svoje drtivé knockouty, díky kterým si proklestil cestu až k titulové šanci. V tomto článku jdeme po stopách kariéry nenápadného zástupce nekompromisní polské síly.

ŽIVOTOPIS A BOJOVÝ STYLO TITUL S BUDAYEMPŘEHLED ZÁPASŮ

Polský bojovník Kamil Minda, OKTAGON MMA Foto: OKTAGON MMA

Profil Kamil Minda
Jméno Kamil Minda
Narozen 14. 10. 1986, Elk, Polsko
Přezdívka King Kong
Národnost Polská
Výška 188 cm
Váha 115 kg
Váhová kategorie Těžká váha
Výhry v MMA 7 (5x KO / TKO, 2x rozhodnutí)
Prohry v MMA 2 (2x KO / TKO)
Tým Akadémia Spotów Walki Wilanów
Trenér Miroslaw Okninski

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Kamil Minda věk, výška, váha, životopis

Kamil Minda pochází z polského městečka Elk ležící na severovýchodě země. Bojovým sportům se věnuje dlouhé roky, teprve v roce 2017 ale zapsal svůj oficiální MMA debut mezi profesionály. Je čtyřnásobným šampionem polské armády v MMA a bývalým polským vojákem. Přestože svoji vizáží působí mnohem starší, v reálu mu je 35 let, a je tak v nejlepších letech pro zápasení na vrcholové úrovni. Minda je při výšce 188 centimetrů obrovitá těžká váha, a do zápasů chodí s více než 120 kilogramy. Klikni ZDE a vsaď si na zápasy organizace Oktagon s bonusem za snadnou online registraci

Kamil Minda MMA kariéra, gym a bojový styl

Pro svoji kariéru si vybral přezdívku "King Kong", která dokonale sedí na jeho největší přednost, a sice neuvěřitelnou sílu. Zároveň má na svou váhu slušnou fyzickou kondici, naopak slabší stránkou je technika. Jeho MMA styl by se dal vystihnout rčením „hlavou proti zdi“, kdy jednoznačně využívá své síly v úderech, ale i v kontrole na zemi. Podle vlastních slov považuje za jednu z největších předností vlastní psychickou odolnost a srdce pravého válečníka.

Momentálně má na svém kontě 7 výher a 2 porážky. 5 zápasů ukončil před časovým limitem, 2x vyhrál na body. Dosud žádný jeho zápas neskončil submisí. Dlouhodobě trénuje v polském týmu Akadémia Spotów Walki Wilanów. Dříve nastupoval za domovský MMA Team Elk.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Kamil Minda vs. Martin Buday o titul na turnaji Oktagon 25

Bitva o krále těžké váhy byla hlavním zápasem turnaje 19. června na Oktagonu 25. Kamil Minda vyzval na souboj slovenského těžkotonážníka Martina Budaye, který si brousí zuby i na smlouvu s UFC.

Duel Minda - Buday musel být pro zranění na straně slovenského zápasníka už jednou odložen, tentokrát se však potkali oba tváří v tvář přímo v boji. Zápas nabídl poměrně nečekaně velké taktické šachy a ani jeden z borců se nehnal bezhlavě do přestřelky. Vyrovnaný a nutno podotknout, že nepříliš záživný zápas, rozhodl moment z konce 2. kola. Martin Buday skrytým úderem zlomil Kamilu Mindovi nos a dostal ho nejen na zem, ale hlavně do neřešitelných problémů. Následně svoje dílo dokončil sérií úderů a zvítězil TKO. Je to tedy právě slovenský obr, kdo nyní kraluje těžké váze organizace Oktagon.

Minda vs. Buday staredown, zdroj - OKTAGON MMA Foto: OKTAGON MMA

Kamil Minda Oktagon MMA, FEN

Minda se v organizaci Oktagon poprvé objevil koncem roku 2020 v zápase s Danielem Dittrichem. Jeho premiéra v největší tuzemská organizaci se měla původně uskutečnit už o půl roku dříve, polský hromotluk se ale zranil a na svoji šanci si musel počkat. Přišel ale namotivovaný s evidentním cílem získat titul. O ten se mimochodem bude v budoucnu ucházet i ve druhé největší polské organizaci FEN, která mu titulovou šanci přislíbila po výhře nad Grzegorzem Cieplinskim.

Kamil Minda record - přehled zápasů

Jak už je u těžkých váhových kategorií zvykem, jejich počet zápasů nebývá vysoký. Minda nastupuje k zápasům v průměru dvakrát ročně. Toto je jeho profi record:

PROFI MMA KARIÉRA
Výsl. Soupeř Kolo(čas) Způsob Událost Datum
Prohra Martin Buday 2 (4:01) TKO Oktagon 25 19.6.2021
Výhra
Kerisson Leal de Rezende 3 (5:00) Rozhodnutí Oktagon 23 1.5.2021
Výhra
Daniel Dittrich 1 (2:59) TKO Oktagon 18 21.11.2020
Výhra
Grzegorz Cieplinski 3 (5:00) Rozhodnutí FEN 29 22.10.2020
Výhra
Tomasz Kolcun 2 (1:44) KO Federacja 3F - Mazurska Gala MMA: Mocne Uderzenie! 9.11.2019
Výhra
Adnan Alic 1 (0:12) TKO PLMMA 79 18.10.2019
Prohra Marcin Kalata 1 (3:09) TKO Babilon MMA 4 8.6.2018
Výhra Mateusz Pasiak 1 (0:23) KO Federacja 3F - Extreme Fight Cage 7 10.3.2018
Výhra Marcin Wnuk-Lipinski 1 TKO 3F - Extreme Fight Cage 6 4.11.2017

Kamil Minda vs. Kerisson Rezende

Duel Mindy s Brazilcem Kerissonem nabídl na turnaji Oktagon 23 fantastickou tříkolovou bitvu. Polský fighter byl po celý zápas lepší a aktivnější, přesto měl v utkání několikrát blízko porážce. Vydržel ale neuvěřitelné bomby od svého brazilského soupeře a právem si došel pro vítězství na body. Kerisson sice prohrál, udržel ale svoji neporazitelnost před časovým limitem, a hlavně si skvělým výkonem řekl o další zápasy v těžké váze organizace Oktagon. Bezprostředně po zápase přišel do klece k prvnímu oficiálnímu staredownu i Martin Buday, který mimo jiné vysekl Mindovi poklonu za skvělý výkon a zápas s Kerissonem.

Kamil Minda vs. Daniel Dittrich

V bitvě s českým bojovníkem Danielem Dittrichem si Minda řekl o první větší pozornost česko-slovenských fanoušků. Svého soupeře totiž tvrdě ukončil sérií úderů na zemi v 1. kole a hned po konci zápasu si sebevědomě řekl o titulovou šanci. Na celý zápas se podívej tady.

Minda Kamil zajímavosti

Kamil Minda je kromě italské pizzy a tatarského bifteku milovníkem kvalitního piva, což nezapomněl zmínit při jednom z pozápasových rozhovorů. Jeho ukrutnou sílu dokládá i několik úsměvných záběrů ze sociálních sítí. Tady je jeden z nich.

Kamil Minda Instagram, Facebook, Twitter

Kamil Minda byl před vstupem do Oktagonu prakticky neznámým bojovníkem, což lze vidět i na jeho číslech na sociálních sítích. Nejvíce využívá Instagram, kde se blíží první tisícovce followers.

Vzhledem k jeho největšímu zápasu s Martinem Budayem o titul se ale dá očekávat, že tato čísla výrazně porostou. Jeho profil najdeme také na Facebooku.

Kamil Minda tapology, sherdog

Oficiální záznamy Kamila Mindy samozřejmě nechybí ani na oficiálních světových webech Sherdog a Tapology. Právě tady zjistíme zajímavý fakt, že si Minda před odchodem do profi připsal mezi amatéry dva zápasy a oba prohrál. Naopak mezi profesionály zapsal vítězný debut.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu


1️⃣ V jaké váze a organizaci zápasí Kamil Minda?

Polský fighter Kamil Minda nastupuje od roku 2020 v těžké váze organizace Oktagon. Kromě toho v minulosti úspěšně působil hned v několika polských organizací. Na kariéru a zápasy Kamila Mindy se podívej uvnitř článku

2️⃣ Jaké byly jeho šance v titulovém zápase s Martinem Budayem?

Vzhledem k tomu, že měl Kamil Minda za sebou dva vyhrané zápasy, dostal 19. června šanci vybojovat titulový pás v souboji s Martinem Budayem. Minda disponuje obrovskou sílou a knockout úderem, na slovenského borce si ale nepřišel. Jakým způsobem Minda prohrál zápas o titul se podívej ZDE

3️⃣ Kolik soupeřů dokázal v kariéře ukončit?

King Kong dosud nastoupil k osmi profi zápasům a hned 7x vyhrál. Pět soupeřů odneslo jeho velkou sílu knockoutem.


Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Povinná kontrola bojovníka před vstupem do klece

Pravidla MMA (mixed martial arts) - techniky a bodování

Podívejte se na zásadní informace o pravidlech a technikách stále populárnějšího sportu❤️, kterým je MMA. V článku najdete i pohled do...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...