Monika Chochlíková - profil MMA zápasnice a thajboxerky

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Monika „Volcano“ Chochlíková je úspěšná slovenská zápasnice nastupující v thajském boxu i MMA. Kombinace těchto dvou bojových sportů je jednou z mnoha zajímavostí v kariéře usměvavé a na první pohled křehké dívky.

ŽIVOTOPIS A ÚSPĚCHYMMA KARIÉRATITUL WMCZAJÍMAVOSTI

Monika Chochlíková (vpravo) slaví vítězství při své MMA premiéře v Oktagonu, zdroj - OKTAGON MMA Foto: OKTAGON MMA

Profil Monika Chochlíková
Jméno Monika Chochlíková
Narozena 13. 1. 1996, Trenčín, Slovensko
Přezdívka Volcano
Národnost Slovenská
Výška 170 cm
Váha 52 kg
Váhová kategorie Slámová, Muší váha
Výhry v MMA 2 (1x submise, 1x rozhodnutí)
Prohry v MMA -
Výhry v K1 a Muay Thai 65
Prohry v K1 a Muay Thai 13
Tým Victory Gym Trenčín
Trenér Tomáš Tadlánek

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Tipsportu

Monika Chochlíková dětství a začátky kariéry (životopis)

Monika Chochlíková pochází z Trenčína a poprvé se k bojovým sportům dostala díky karate v 6 letech. Tento sport ji však příliš nebavil a v 16 letech objevila kouzlo thajského boxu, u kterého zůstala. Monika měla sport odjakživa v krvi, otec dříve hrával hokej a matka se věnovala házené. Že se ale z drobné dívenky stane světová hvězda bojových sportů, nečekal pravděpodobně nikdo. Získej skvělý bonus za pohodlnou online registraci ZDE – můžeš si vsadit třeba na MMA a box

Fantom slovenského sportu posledních let, Monika Chochlíková, měla svého času zdravotní problémy, konkrétně ji opakovaně trápily bolesti zad. Poté, co se ale dostala „do rukou“ správným lidem a začala věnovat maximální péči rehabilitaci a dechovým cvičením, bolesti postupně ustávaly a Monika se mohla sportu věnovat dále.

Monika vystudovala sportovní management a v roce 2020 se vedle své sportovní kariéry stala profesionální vojačkou armádního sportovního centra Banské Bystřice. Získala také prestižní ocenění Ministerstva obrany Slovenské republiky za nejlepší neolympijskou sportovkyni. Pro svůj dravý bojový styl si Monika vysloužila přezdívku Volcano (sopka). Miluje italskou kulturu a také zvířata. Naopak trashtalky považuje za hranou pózu a nemá je ráda.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Monika Chochlíková Muay Thai kariéra a úspěchy

25letá Monika Chochlíková má na svém kontě několik významných úspěchů a mezinárodních titulů. Je mistryní světa i Evropy v K1 i Muay Thai. Ale pojďme popořadě. Klíčovým momentem tehdy začínající kariéry byl pro Moniku rok 2016. Nejprve se, co by amatérská zápasnice, dostala do slovenské nominace K1 a následně si jako vůbec první Slovenska v historii došla pro zlato na mistrovství Evropy organizace WAKO.

To byl pro Moniku průlomový moment kariéry. V roce 2018 tento titul doma v Bratislavě obhájila a v témže roce vybojovala v Praze i titul mistryně Evropy Muay Thai organizace IFMA. To byl však stále začátek. V roce 2019 a 2021 získala světové tituly v obou bojových disciplínách, které ji definitivně vystřelili do sportovního nebe. Největšího úspěchu dosáhla Monika v roce 2021, kdy vybojovala nejcennější Muay Thai titul mistryně světa WMC. Tohoto významného úspěchu dosáhla napříč historii teprve jako třetí česko-slovenský zápasník.

Úspěchy Moniky Chochlíkové přehledně:

  • 🥇 2021 - Titul mistryně světa WMC ((Muay Thai, do 51 kg, Trenčín)
  • 🥇 2019 - Obhajoba titulu mistryně světa WAKO (K1, do 52 kg, Sarajevo)
  • 🥇 2019 - Titul na EUSA Combat Games (K1, do 56 kg, Záhřeb)
  • 🥉 2019 - Třetí místo na mistrovství světa IFMA (Muay Thai, do 51 kg, Bangkok)
  • 🥇 2018 - Obhajoba titulu mistryně Evropy WAKO (K1, do 52 kg, Bratislava)
  • 🥇 2018 - Titul mistryně Evropy IFMA (Muay Thai, do 51 kg, Praha)
  • 🥇 2017 - Titul na Evropském poháru (K1, do 52 kg, Praha)
  • 🥈 2017 - Druhé místo na Světových hrách (K1, do 52 kg, Vratislav)
  • 🥇 2017 - Titul mistryně světa WAKO (K1, do 52 kg, Rimini)
  • 🥇 2017 - Titul na Světovém poháru WAKO (K1, do 52 kg, Innsbruck)
  • 🥇 2016 - Titul mistryně Evropy WAKO (K1, do 52 kg, Maribor)

Monika Chochlíková MMA, aneb nová výzva

V postojových disciplínách stoupala hvězda Moniky Chochlíkové neustále kupředu a zdálo se, že ji nic nemůže zastavit. V roce 2020 ale přišla pandemie koronaviru a svět se i pro reprezentantku Dukly Bánská Bystrica ze dne na den změnil. Jelikož se svět stand-up odvětví prakticky zmrazil, rozhodla se původně pouze dočasně přesedlat na smíšené bojové umění (MMA), které se bez ohledu na pandemii těší mnohonásobně větší popularitě. A byl to rozhodně povedený krok.

Monika Chochlíková Bellator: premiéra ve smíšeném bojovém umění z říše snů

Monika Chochlíková svůj vůbec první MMA trénink absolvovala 11. června 2020 pod vedením Ilji Škondriče v bratislavské OFA. V té době už totiž měla na stole nabídku ke svému MMA debutu ve druhé nejslavnější organizaci světa.

Do Bellatoru se Monika dostala jako vůbec první slovenská zápasnice a premiéra ji vyšla na výbornou. Francouzskou soupeřku Jade Jorand dokonce k velkému překvapení utáhla na submisi (body triangle). Tímto vítězství nejenže vstoupila úspěšně mezi profesionální MMA zápasnice, ale zároveň potvrdila svůj obrovský talent na bojové sporty.

Monika Chochlíková Oktagon MMA

Po úspěšné MMA premiéře v Bellatoru přišlo logicky laso i od největší tuzemské organizace Oktagon. Nejprve se měla Monika představit v rámci nově vznikajícího postojářského projektu Oktagon Underground Last Man Standing v únoru 2021, pro nákazu koronavirem se ale nakonec její oficiální debut v Oktagonu musel odložit. Dodejme, že slovenská megastar se v Oktagonu objevila už v červnu 2020, kdy v první a improvizovaném vydání Undergroundu porazila Viktorii Bulínovou.

A tak se fanoušci dočkali Moniky Chochlíkové na turnaji Oktagon 25, 19. června 2021. V té době už bylo jasné, že se pokusí kombinovat svoji veleúspěšnou postojářskou kariéru se začínají MMA štací. To na česko-slovenské, ale i světové scéně není vůbec obvyklá věc, a i v tomto je Monika naprosto výjimečná a unikátní zápasnice. Smlouvu s organizací Oktagon slovenská kráska oficiálně podepsala 20. května 2021.

Monika Chochlíková record - přehled zápasů

V této tabulce mapujeme statistiky stále ještě začínající MMA kariéry Moniky Chochlíkové. Její zápasová váha se pohybuje okolo 52 kilogramů a budeme ji tedy vídat ve slámové váze, kde nastupuje například Magda Šormová, případně muší váze, kde je pro změnu jedničkou Tereza Bledá.

PROFESIONÁLNÍ MMA KARIÉRA
Výsl. Soupeř Kolo(čas) Způsob Událost Datum

Oktagon 27 11.9.2021
Výhra Giulia Chinello 3 (5:00) Rozhodnutí Oktagon 25 19.6.2021
Výhra Jade Jorand 2 (3:50) Submise Bellator 247 1.10.2020

sipka NEPŘEHLÉDNI: KOMPLETNÍ ZÁPASOVÉ STATISTIKY CHOCHLÍKOVÉ NAJDEŠ TADY

Monika Chochlíková vs. Funda Alkayis o světový titul WMC

Největší a doposud nejdůležitější postojářský zápas Moniky Chochlíkové se uskutečnil 7. srpna 2021 proti obávané turecké šampionce Fundě Alkayis. A šlo o hodně. Na turnaji MTE 11 byl totiž ve hře světový pás WMC Muay-Thai, což je nejvyšší meta jakou lze v tomto sportu dosáhnout.

Monika si s největší výzvou dosavadní kariéry poradila bravurně. Po vyrovnaných, úvodních kolech, ve 4. a 5. zcela přebrala otěže zápasu a v pátém kole ukončila soupeřku na TKO. Světový titul v muší váze organizace WMC je největším úspěchem její kariéry!

Monika Chochlíková vs. Giulia Chinello

Jak už jsme si řekli výše v článku, poprvé se v čistokrevném MMA představila Monika Chochlíková domácím fanouškům na turnaji Oktagon 25. Její soupeřkou byla italská „orlice“ Giulia Chinello, která měla toho času vyrovnanou bilanci 4-4.

Slovenská bojovnice předvedla další velmi povedený výkon v kleci a zaslouženě vyhrála na body. Kromě tvrdých úderů předvedla i slušnou obranu na zemi, kde soupeřku po takedowny k ničemu výraznějšímu nepustila. Do paměti fanoušků se utkání zapsalo také úsměvným pozápasovým rozhovorem, ve kterém Ondřej Novotný oznámil vítězce, že si nasadila zápasové trenýrky obráceně. Monika celou situaci vzala s úsměvem sobě vlastním. Na celý zápas se podívej tady:

Monika Chochlíková na turnaji Oktagon 27 v Bratislavě

Slovenská hvězda figuruje v plánech organizace na nadcházející velkolepý turnaj Oktagon 27, který se uskuteční na zimním stadionu Ondřeje Nepely v Bratislavě. Jméno soupeřky dosud nebylo oznámeno. Pakliže se Monika během zběsilého zápasového rytmu dá zdravotně dohromady a najde se adekvátní soupeřka, o její umění domácí fanoušci nepřijdou.

Monika Chochlíková přítel a trenér Tomáš Tadlánek

Ústřední postavou v osobním životě i sportovní kariéře Moniky Chochlíkové je její partner, trenér, manažer a také promotér organizace Muay Thai Evening, Tomáš Tadlánek. 31letý slovenský thaiboxer trénuje Moniku v domovském Victory Gym Trenčín a objíždí s ní všechny zápasy.

Monika Chochlíková sherdog, Instagram

Oficiální profily Moniky Chochlíkové můžeme samozřejmě najít také na sociálních sítích Facebook a především Instagram, kde ji sleduje téměř 40 tisíc fanoušků. Fotografie sympatické slovenské bojovnice potěší oko každého fanouška bojových sportů.

Kromě své přípravy a momentek ze zápasů sdílí Monika také svoji lásku ke svým čtyřnohým miláčkům. Profil Moniky najdeme také na největším světovém MMA webu Sherdog, kde postupně přibývají záznamy její MMA kariéry.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Monika Chochlíková YouTube (video)

Monika Chochlikova si našla zálibu také ve tvorbě video vlogů na YouTube, kde zaznamenává všechny důležité okamžiky její kariéry. Pro její fanoušky jde o velké zpestření, které mimo jiné dává nahlédnout pod pokličku slovenské sportovkyně i po lidské stránce.

Nutno dodat, že její videa jsou napříč domácí scénou velmi oblíbená, stejně jako obsah jejich sociálních sítí. Zde má mimo jiné i placené spolupráce s několika firmami, v poslední době například začala propagovat CBD kapky a oleje.

1️⃣ Kdy a s kým má Monika Chochlíková zápas?

Monika "Volcano" Chochlíková by se měla představit na turnaji Oktagon 27 v Bratislavě. Aktuálně má rodačka z Trenčína velmi nabitý kalendář. Kromě působení v Oktagonu stále zápasí o světové tituly v postojářských disciplínách. Na kariéru a zápasy Moniky Chochlíkové se podívej tady.

2️⃣ Kde se můžu podívat na zápas Moniky Chochlíkové živě?

Zápasy 25leté bojovnice mohou sledovat domácí fanoušci živě. Organizace Oktagon prostřednictvím Oktagon.tv navázala exkluzivní spolupráci s česko-slovenskými organizacemi věnujících se K1 a Muay Thai. V přímém přenosu lze sledovat Moniku i v kleci MMA.

3️⃣ Věnuje se Monika Chochlíková primárně MMA nebo Muay Thai?

Monika Chochlíková aktuálně kombinuje začínající MMA kariéru s postojovými disciplínami, kde se naopak řadí mezi světovou špičku. Zde se podívej na všechny tituly a úspěchy slovenské bojovnice Moniky Chochlíkové.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Marta Waliczek (vpravo) na staredownu, OKTAGON MMA

Marta Waliczek – profil zápasnice MMA a K1

Polská bojovnice Marta Waliczek🛡️ zápasí v kickboxu a MMA, kde je šampionkou organizací FEN a Battle on Volga.🥇 Ve svém posledním zápase...

Lucie Pudilová

Lucie Pudilová – životopis, statistiky a zápasy MMA bojovnice

Lucie Pudilová se jako první česká bojovnice probojovala do slavné UFC.✔️ Po angažmá v organizaci Oktagon se do nejprestižnější organizace...

Lucia Szabová a její radost po vyhraném zápase

Lucia Szabová – životopis a zápasy MMA bojovnice

Věčně usměvavá ❤️ slovenská zápasnice Lucia Szabová je mistryní své země v thajském boxu ⚡ a jednou z nejtalentovanějších MMA bojovnic...