Vítězslav Rajnoch - kariéra a zápasy MMA bojovníka

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Vítězslav Rajnoch je český MMA zápasník, jehož hlavním polem působnosti je zejména zahraničí. Aktuálně nastupuje v prestižní ruské organizaci ACA, kde jako první Čech dokázal úspěšně zvládnout svůj debut. Přečti si zajímavosti o kariéře slezského patriota, který je na domácí scéně hodně nedoceněný a velmi málo známý.

ŽIVOTOPIS A MMA KARIÉRA - SMLOUVA V ACA - PŘEHLED ZÁPASŮ

MMA bojovník Vítězslav Rajnoch Foto: Instagram/rajnoch.mma

Profil Vítězslav Rajnoch
Jméno Vítězslav Rajnoch
Narozen 23. 6. 1994, Janovice, Česká republika
Přezdívka Jidáš
Národnost Česká
Výška 183 cm
Váha 70 kg
Váhová kategorie Lehká váha
Výhry v MMA 10 (4x KO/TKO, 4x submise, 2x rozhodnutí)
Prohry v MMA 4 (2x KO/TKO, 2x rozhodnutí)
Tým Jayman Fighting Systems
Trenéř, manažer Jakub Müller

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Tipsportu

Kdo je Vítězslav Rajnoch? Životopis, věk, výška, váha a úspěchy

Vítězslav Rajnoch je 28letý zápasník smíšeného bojového umění. Ve své kariéře momentálně nastupuje v lehké váze, v minulosti si ale vyzkoušel také velterovou. O zápasení na domácí půdě hrdý Slezan nikdy příliš nestál. Naopak jeho hlavním cílem se staly zahraniční mise, a z toho důvodu není pro české fanoušky MMA tolik známý. Přesto si jeho kariéra říká o pozornost. Klikni ZDE a získej bonus na sázení za online registraci zdarma

Na svém kontě má 183 centimetrů měřící fighter a také trenér hned několik zajímavých úspěchů:

  • Vítěz MMA GCF Big Cage
  • Vítěz MMA Night Of Champions
  • Vítěz MMA Fight Of Gladiators
  • Mistr ČR CSMMA (-70kg) rok 2015
  • 5. místo českého rankingu lehké váhy( -70 kg) 2017
  • první Čech, který dokázal vyhrát zápas v ruské organizaci ACA

Vítězslav Rajnoch MMA kariéra

Rodák z vesnice Janovice, ležící v okrese Frýdek-Místek, nastartoval svoji profesionální MMA kariéru v roce 2015. Svých prvních 6 zápasů dokázal vyhrát, včetně cenného skalpu české legendy Jaroslava Poborského. Momentálně vykazuje jeho aktuální bilance 10 výher a 4 porážky. Ještě předtím se věnoval thajskému boxu a kickboxu. Jeho silné stránky jsou tedy především v postoji. Nejvíce svých výher ale připsal na zemi a zároveň na submisi doposud nikdy neprohrál.

Vítězslav dlouhodobě trénuje pod křídly JMFS (Jayman Fighting Systems) ve velice skromných podmínkách. A jak sám s úsměvem říká: „Naší garáži se nic nevyrovná“. Zároveň stále dochází do zaměstnání, a není tak plně profesionálním sportovcem. Připravovat se na vrcholné úrovni je pro něj za současné situace velmi složité, a proto nad jeho další kariérou po vypršení smlouvy v ACA visí otazník.

Promotér Ondřej Novotný ale samozřejmě díky svému rozhledu má o českém zápasníkovi informace, a proto není ani vyloučena varianta, že se přeci jen v budoucnu v největší česko-slovenské organizaci Oktagon objeví.

Rajnoch v minulosti stál o zápas s bývalým šampionem lehké váhy Mateuszem Legierskim. K zajímavému fightu ale nedošlo. Svůj respekt také vyjádřil na adresu další skvělé lehké váhy Miro Štrbáka.

Vítězslav Rajnoch ACA

Bojovník, jehož hruď kromě vytetovaného hesla Morituri te salutant, zdobí také orlice ve žlutém erbu, symbolizující jeho lásku ke slezskému kraji, se do Ruska dostal díky vynikající práci svého manažera Jakuba Müllera. Ten mu v uznávané organizaci dokonce zajistil daleko lepší finanční podmínky, než kterých by se mu dostalo v Česku. Smlouvu s přední evropskou organizací podepsal na 4 duely. Premiéru Vítězslava Rajnocha pod hlavičkou ACA hned dvakrát překazil koronavirus. Napotřetí to už ale vyšlo. A to tak, že parádně. Rajnoch totiž ve své premiéře zdolal ve vyrovnaném zápase Rakušana Christiana Draxlera, čímž se stal historicky prvním Čechem, který dokázal svůj debut v ACA vyhrát.

Vítězslav Rajnoch vs. Leo Brichta

Na turnaji RFA 3 v Ostravě dojde 23. července na velmi zajímavý souboj. Utkání Rajnoch vs. Brichta proběhne v postoji pod pravidlami Real Fight jako hlavní stand-up zápas turnaje. Oba jsou vynikající postojáři, a tak se očekává skvělá přestřelka.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Miláček fanoušků Leo Brichta jde do zápasu v pozici velkého favorita, nicméně Rajnoch mu určitě nehodlá dát nic zadarmo. Do budoucna bychom se mohli dočkat i případné odvety v MMA. To v tuto chvíli není možné kvůli platné Rajnochově smlouvě s ACA, která mu střídavé MMA starty nepovolila.

Vítězslav Rajnoch vs. Ilja Khodkevich

Na turnaji ACA 140 v Soči se Vítězslav Rajnoch utkal běloruským soupeřem Iliou Khodkevichem. Po poměrně vyrovnaném průběhu boje vytáhl Rajnoch ke konci druhého kola parádní naskočené koleno, kterým dostal soupeře do obrovských problémů a rozhodčí následně zápas ukončil.

Vítězslav Rajnoch vs. Artem Damkovsky

Rajnoch si svoji povedenou premiérou vysloužil od promotérů pro svůj druhý zápas exkluzivního soupeře. Tím byl 23. 4. na turnaji ACA 122 legendární běloruský bojovník a bývalý šampion M-1 Artiom Damkovsky.

Tento duel byl hlavním předzápasem fight card a zároveň jednoznačně největší výzvou Vítězslava Rajnocha v dosavadní kariéře. Na turnaji se kromě něj představil i další český fighter, Michal Martínek. Rajnoch však bohužel padl na začátku druhého kola po drtivém knokautu soupeře. Na celý zápas se podívejte zde.

Vítězslav Rajnoch zápasy (statistiky)

V této tabulce najdete výsledky všech profi zápasu Vítězslava Rajnocha. Podporu mu na cestách kromě trenérů dělá často i jeho sestra.

PROFESIONÁLNÍ KARIÉRA
Výsl. Soupeř Kolo(čas) Způsob Událost Datum
Leo Brichta RFA 3 23.7.2022
Výhra Ilja Khodkevich 2 (3:56) TKO ACA 140 17.6.2022
Prohra Artem Damkovsky 2 (1:12) KO ACA 122 23.4.2021
Výhra Christian Draxler 3 (5:00) Rozhodnutí ACA 109 20.8.2020
Výhra Wojciech Nowak 1 (4:14) Submise DB 22 - Rise Of Champion 8.2.2020
Prohra
Lajoš Etelaky 3 (5:00) Rozhodnutí Cage Fighting Slovakia - Fight Night 13.12.2019
Výhra Bahman Sharabiani 1 (1:30) TKO GCF 48 27.4.2019
Prohra Khunkar Pasha-Osmaev 3 (5:00) Rozhodnutí WFCA 47 1.4.2018
Prohra
Tuukka Repo 1 (2:12) KO Cage 40 9.9.2017
Výhra Jaroslav Poborský 2 (2:04) Submise GCF 38 4.3.2017
Výhra Jan Hudák 1 (2:38) KO Fight of Gladiators - Night of Champions 3 21.10.2016
Výhra Radek Honka 1 (2:41) Submise DB 18 21.5.2016
Výhra
Tomáš Kudry 2 (5:00) Rozhodnutí FoG 5 9.4.2016
Výhra Tomáš Veselý 1 (2:36) TKO RSC 4 30.10.2015
Výhra Radek Honka 1 (0:54) Submise DB 16 25.4.2015

Vítězslav Rajnoch vs. Christian Draxler

Christian Draxler byl až v pořadí třetím zamýšleným soupeřem pro debut Vítězslava Rajnocha v ACA. Předchozí protivníky nepustila do zápasu s českým bijcem nemoc Covid-19. Vyrovnaný duel s výborným grapplerem ale dopadl pro Rajnocha nejlepším možným způsobem a svoje nové angažmá načal výhrou na body. Na zápas se můžete podívat zde.

Vítězslav Rajnoch Tapology, Sherdog, Fightmatrix

Také kariéru Víti Rajnocha mapují všechny světové MMA weby, jako jsou Tapology, Sherdog i Fightmatrix. Kromě zápasových výsledků zde najdete i potvrzené, nadcházející duely.

Vítězslav Rajnoch Instagram, Facebook

Oficiální profily českého fightera najdeme na sociálních sítích Instagram a Facebook. Jeho počet sledujících se odráží na tom, že ho česko-slovenští fanoušci prakticky neznají. Přesto na jeho účtech najdeme střípky z přípravy, soukromí i zápasů.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ Kdy proběhne nejbližší zápas Víti Rajnocha?

Český MMA bojovník Vítězslav Rajnoch nastoupí 23. 7. 2022 v rámci turnaje organizace Real Fight Arena proti Leu Brichtovi. VÍCE O KARIÉŘE ČESKÉHO ZÁPASNÍKA NAJDETE ZDE.

2️⃣ Kde momentálně působí?

Vítězslav Rajnoch nastupuje ve špičkové ruské organizaci ACA, kde kromě něj působí i Slovák Tomáš Deák. Co se podařilo Rajnochovi, jako vůbec prvnímu Čechovi v historii se dozvíte uvnitř článku.

3️⃣ Co jsou největší úspěchy Rajnocha v kariéře?

Vítězslav Rajnoch například vystoupal v roce 2017 až na 5. místo českého rankingu lehkých vah. Navzdory tomu jej v Česku prakticky nikdo nezná. Proč dává přednost zahraničí před domácí scénou se dozvíte ZDE.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Michal Martínek má před sebou druhý zápas v organizaci ACA

Michal Martínek: „Budu se snažit udělat atraktivní zápas“

Oblíbeného Černovouse čeká 24. 4. další zápas v ruské organizaci ACA. Michal nám v rozhovoru přibližuje svoji aktuální přípravu a vracíme...

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...

Tomáš Deák je bývalý šampion Oktagonu a nyní zápasí v organizaci ACA

Tomáš Deák - životopis a zápasy MMA bojovníka

Tomáš Deák ⚡ dokázal vybojovat dva velké tituly v bantamové váze a v současné době působí v prestižní ruské organizaci ACA.✅ Toto je jeho...