Bare Knuckle FC: Paige VanZant vs. Britain Hart – informace

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Synot Tip

Ke vkladu až 10 000 Kč + 300,- zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Organizace Bare Knuckle Fighting Championship, která pořádá zápasy bez rukavic, si na tento pátek 5. února 2021 připravila další z galavečerů. V hlavním zápase karty jde do akce jedna z největších hvězd, veteránka UFC Paige VanZant.

Fighterka Paige VanZant Foto: Instagram/paigevanzant

BKFC: Knuckle Mania – Paige VanZant vs. Britain Hart datum

Jak už samotný název nadcházejícího turnaje napovídá – kolem zápasů bez rukavic se v poslední době vytvořil poměrně solidní boom. Tyto bláznivé, a v drtivé většině zápasů, krvavé přestřelky, jsou divácky hodně atraktivní, stále však mají mnoho odpůrců. Z kontroverze ale celý tento sport jednoznačně těží a získává si stále více a více nových fanoušků. Galavečer Knuckle Mania se uskuteční už v pátek 5. 2. 2021 na Floridě a k vidění bude hned 11 zápasů. Vsaď si na bojové sporty s parádním bonusem za snadnou online registraci ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Bare Knuckle Fighting Championship je zdaleka největší organizací svého druhu. Pokud si o tomto sportu ještě neslyšel, pak věz, že jde o boxerský duel dvou zápasníků bez rukavic, pouze s omotávkami (bandážemi) na rukou. Právě údery holými klouby dělají z tohoto odvětví bezpochyby nejbrutálnější bojovou disciplínu, která často končí vážnými zraněními a knockouty v úvodních vteřinách duelu.

Paige Van Zant je bývalá zápasnice nejlepší MMA organizace UFC. V letech 2014–2016 tu odzápasila 9 fightů, přičemž 5x se radovala z výhry a 4x prohrála. Zajímavostí je, že nikdy nebyla ukončena na KO/TKO před časovým limitem, naopak často se nechávala utáhnout na zemi, a pravděpodobně i to byl jeden z hlavních důvodů, proč podepsala smlouvu v čistě postojářské organizaci BKFC.

TIP: Paige VanZant zvítězí, v kurzu 1,80 sipka Vsadit u Fortuny s bonusem

VanZant je mírnou favoritkou

Paige Van Zant je také velmi úspěšnou a známou Youtuberkou a na sociálních sítích ji sleduje obrovské množství fanoušků. Její počet followers na oficiálním instagramovém profilu se blíží 3 milionům. O svém pozoruhodném životě dokonce vydala knihu. Žije s MMA bojovníkem, hvězdným fighterem Bellatoru Austinem Vanderfordem.

sipka Sleduj Fight-Live také na Instagramu ZDE

Britain Hart je bývalá boxerka, která má ve své kariéře bilance 4 výhry, 3 prohry a 3 remízy. Oproti populární Paige Van Zant je pro fanoušky bojové scény prakticky neznámou tváří. V barmském boxu, jak se tomuto odvětví u nás rovněž říká, zažije svoji premiéru.

Bare-knuckle boxing – BKFC 16: Knuckle Mania fight card

 

BKFC 16: Knuckle Mania výsledky
Featherweight 57 kg Britain Hart def. Paige VanZant
Lightweight 61.5 kg Dat Nguyen def. Johnny Bedford (c)
Heavyweight 120 kg Chris Leben def. Quentin Henry
Lightweight 62.5 kg Martin Brown def. Zach Zane
Light Heavyweight 84 kg Lorenzo Hunt def. Rob Morrow
Featherweight 57 kg John Chalbeck def. Greg Bono
Light Heavyweight 84 kg Haim Gozali def. John McAllister
Heavyweight 120 kg Dillon Cleckler def. Chris Jensen
Featherweight 57 kg Taylor Starling def. Charisa Sigala
Preliminary Card
Lightweight 61.5 kg Travis Thompson def. Dave Morgan
Lightweight 61.5 kg Jarod Grant def. Brandon Lambert

Jak sledovat BKFC: Knuckle Mania a Paige VanZant v akci? Oficiální PPV, live stream na internetu

Nejjednodušší cestou, jak sledovat nadcházející event zápasů bez rukavic je zakoupení oficiálního PPV, které výjde na 40 dolarů. Další varianty přenosu nejsou přiliš pravděpodobné, přesto se můžeš zkusit porozhlédnout po některém livestreamu na internetu.

sipka Na informace o galavečerech MMA organizace Oktagon se podívej tady

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.