Bare Knuckle FC: Paige VanZant vs. Rachael Ostovich kurzy, tip

V noci z pátku 23. 7. na sobotu 24. 7. se koná turnaj BKFC 19, což jsou stále populárnější zápasy bez rukavic. Hlavní hvězdou večera i celé organizace je veteránka UFC Paige VanZant. Debut v tomto odvětví bojových sportů ji začátkem roku nevyšel. Složí tentokrát úspěšný reparát?

Paige VanZant má před sebou druhý zápas bez rukavic Foto: Instagram/paigevanzant

Hodnocení turnaje BKFC 19: 9,1/10

  • Datum a začátek: 24. července 2021, okolo 2:00
  • Nabídka sázek: Na většinu zápasů fight card  BKFC 19 si můžeš vsadit u sázkových kanceláří

Bare Knuckle FC 19: VanZant vs. Ostovich 2 informace a sázkový tip

Pikantní odveta po dvou a půl letech. Hlavní zápas turnaje BKFC 19 světoznámé organizace Bare Knuckle Fighting Championship budí pořádný rozruch. A není divu! VanZant se s Ostovich střetla v roce 2019 v UFC a dokázala ji porazit. Nyní se proti sobě postaví znovu. Ovšem v jiné pozici, za jiných podmínek. Poteče v duelu dvou krásek znovu hodně krve? Vsaď si na zápas VanZant - Ostovich s bonusem na první sázky u Fortuny

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Paige VanZant vstoupila do světa Bare Knuckle únorovým zápasem proti Britain Hart. Hned na úvod své kariéry v zápasech bez rukavic ale po velmi vyrovnaném průběhu boje prohrála na body. VanZant je hvězdou světového formátu, v USA je vnímáná jako velká celebrita a jen na Instagramu má téměř 3 miliony fanoušků.

Rachael Ostovich je veteránkou organizace UFC, kde ve svém úvodním utkání prohrála právě s Paige VanZant na techniku armbar. Podobný scénář se určitě opakovat nebude, jelikož Bare Knuckle je čistě postojová disciplína pouze s látkovými bandážemi na rukou. A právě to staví Ostovich do pozice velké outsiderky, neboť VanZant má mnohem lepší box i větší zkušenosti. Kromě toho je VanZant vyšší a má větší rozpětí rukou, což je rovněž obrovská výhoda. Na tiket patří výhra půvabné blondýnky.

TIP: Výhra Paige VanZant, v kurzu 1,35 sipka Vsadit u Fortuny s bonusem

Paige VanZant je velkou kurzovou favoritkou

Bare-knuckle boxing – BKFC 19: Ostovich vs. VanZant fight card

BKFC 19: program a výsledky
Paige VanZant vs. Rachael Ostovich
Britain Hart vs. Jenny Savage
Arnold Adams vs. Mick Terril
Taylor Starling vs. Cassie Robb
Jared Warren vs. Zion Tomlinson Sr.
Geane Herrera vs. Abdiel Velazquez
J. Porter vs. Austin Sprinz
Evil Hero vs. Dakota Olave
DK Moneyy vs. Nick Ireland

Paige VanZant zápas na BKFC 19: Jak a kde sledovat VanZant živě proti Rachael Ostovich? Online live stream

Vyhrocený duel Paige VanZant vs. Rachel Ostovich můžeš sledovat online na internetu prostřednictvím oficiálního PPV streamu organizace BKFC. Stream tě touto cestou vyjde na 20 amerických dolarů. Další volně dostupné přenosy pravděpodobně k dispozici nebudou, a stejně tak tuto akci nenajdeme ve vysílání žádné z českých televizních stanic.

Níže se podívej na staredown VanZant s Ostovich a také průběh posledního zápasu s Britain Hart.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Samuel Krištofič se na Štvanici utká o titul

OKTAGON 26: Krištofič vs Naruszczka: datum a program

Turnaj Oktagon 26 ⭐ s hlavním zápasem Pirát vs. Naruszczka o titul proběhne na Štvanici 24. července. ❤️ Podívejte se na kompletní...

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola - životopis a zápasy MMA bojovníka

Karlos Terminátor Vémola ✨ je jeden z nejvýraznějších českých MMA bojovníků historie i současnosti. Jako první Čech bojoval ve slavné UFC...

Lucie Pudilová

Lucie Pudilová – životopis, statistiky a zápasy MMA bojovnice

Lucie Pudilová se jako první česká bojovnice probojovala do slavné UFC.✔️ Po angažmá v organizaci Oktagon se do nejprestižnější organizace...