Bitva s Furym nebude. Jake Paul ukázal na nového soupeře

Kolem kontroverzního Jakea Paula je v posledních dnech pořádně rušno. Může za to termín i soupeř pro jeho nadcházející boxerský zápas. Z původních plánů totiž znovu sešlo.

Youtuber Jake Paul - Zdroj ČTK, CoverImages, Seth Browarnik, InStar, Cover Imag Foto: ČTK/CoverImages/Seth Browarnik/InStar/Cover Imag

Jake Paul se s Tommym Furym neutká, náhradní soupeř budí respekt

Táhnoucí se spory okolo zápasu Paul vs. Fury nakonec nemají pro fanoušky šťastný konec. „Problémové dítě“ se v nejbližší době s neporaženým boxerem a nositelem slavného jména uprostřed ringu nepotká. Tommy Fury ze zápasu odstoupil pro údajné neshody s celním úřadem a neobdržení potřebných víz pro setrvání v USA. Jake Paul se však tomuto prohlášení vysmál a dokonce nabidl svému sokovi pomocnou ruku. Nic z toho však nepomohlo a Paul nakonec ztratil trpělivost a domluvil si náhradního soupeře.

sipka Vyzvedněte si parádní bonus na sázení u Betana ZDE

Úspěšný youtuber a boxer Jake Paul ovšem bleskově ukázal na nového soupeře. 6. srpna v Madison Square Garden poměří síly s Hasimem Rahmanem Juniorem, se který měl dříve osobní spory.

Box - sleduj průběh zápasu zde

Hasim Rahman Jr. má odboxováno přes 100 amatérských zápasů a 13 profi zápasů s bilancí 12-1. Podle slov Jakea Paula představuje v této fázi jeho kariéry obrovskou výzvu, jakou by žádný jiný boxer v jeho situaci nepřijal.

Jak ale dobře víme, Jake Paul už nejednou dokázal šokovat svět. Mezi šestnácti provazy dokázal knockoutovat někdejší hvězdy UFC Bena Askrena i Tyrona Woodleyho. Známého bouřliváka tak není radno za žádných okolností podceňovat.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...