Box: Anthony Joshua vs. Oleksandr Usyk livestream a datum

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Synot Tip

Ke vkladu až 10 000 Kč + 300,- zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

V sobotu 25. září se utkají boxeři Anthony Joshua a Oleksandr Usyk o tituly šampiona v těžké váze. Podívejte se na kompletní informace, kurzy a návod na sledování.

INFO - PROGRAM - STREAM - VIDEO

Anthony Joshua bude boxovat s Oleksandrem Usykem Foto: ČTK/PA/David Parry

Box: Anthony Joshua vs. Oleksandr Usyk - informace, datum (WBA, IBF, WBO, IBO)

Aktualizováno: Oleksandr Usyk zvítězil na body, vice ZDE.

Už tuto sobotu 25. září se v Londýně na fotbalovém stadionu Tottenhamu Hotspur utkají o šampionské pásy WBA, IBF, WBO a IBO obhájce Anthony Joshua a vyzyvatel Oleksander Usyk. Boxovat se samozřejmě bude v těžké váze a domácí Joshua se bude moci spolehnout na obrovskou podporu fanoušků vyprodané arény. Start hlavní karty je naplánován na 18:00. Bitva Joshua - Usyk by měla začít přibližně ve 22:30. Klikněte zde a sledujte živě průběh zápasu Joshua - Usyk.

Box - sleduj průběh zápasu zde

Anthony Joshua v posledním zápase knockoutoval Kubrata Puleva a s přehledem obhájil všechny své tituly. Následně se téměř domluvil zápas o sjednocení titulů s Tysonem Furym, nicméně soupeř Furyho Deontay Wilder uplatnil své právo na další odvetu. Joshua se tak střetne s outsiderem Oleksandrem Usykem, který má sice perfektní rekord 18-0, ale proti tak kvalitnímu soupeři nikdy v kariéře nestál.

BOX: ANTHONY JOSHUA VS. OLEKSANDR USYK
✏️Kdy: 25. 9. 2021
✏️Kde: Londýn, Anglie

Box: Anthony Joshua vs. Oleksandr Usyk kurzy a analýza zápasu

Velkým favoritem je úřadující šampion Anthony Joshua. V zápase proti Oleksanderu Usykovi by měl zcela dominovat. Anglický fighter je rychlejší a přesnější a zároveň má výrazně více zkušeností s těžkými duely. V tomto souboji zkrátka žádné překvapení neuvidíme. Na tiket patří vítězství domácího boxera.

TIP Vítěz Anthony Joshua v kurzu 1,37 sipka Vsadit u Tipsportu

Joshua zvítězí

Anthony Joshua vs. Oleksander Usyk fight card, program a výsledky, karta zápasů

Hlavním zápasem večera je samozřejmě boxerská bitva o tituly šampiona v těžké váze mezi Anthonym Joshuou a Oleksandrem Usykem. Kompletní fight card galavečera boxu Joshua vs. Usyk naleznete v této tabulce. Po skončení zde uvidíte i aktualizované výsledky.

BOX: JOSHUA VS. USYK VÝSLEDKY
Heavyweight Oleksandr Usyk def. Anthony Joshua UD
Cruiserweight Lawrence Okolie def. Dilan Prašović KO
Lightweight Campbell Hatton def. Sonni Martinez PTS
Light heavyweight Callum Smith def. Lenin Castillo KO
Welterweight Florian Marku def. Maxim Prodan SD
Middleweight Cristopher Ousley def. Khasan Baysangurov MD

Box Joshua vs. Usyk sledovat zdarma livestream v přímém přenosu v TV živě

Zápas Anthony Joshua vs. Oleksandr Usyk bude samozřejmě možné sledovat v přímém přenosu. K dispozici bude placený livestream na platformě DAZN. Sledování tohoto živého streamu vás vyjde na několik desítek korun. V českých televizích přímý přenos bitvy Joshua vs. Usyk s největší pravděpodobností neuvidíme. Živě ovšem duel vysílá například Sky Sports. Alternativou jsou samozřejmě i live streamy zdarma, které naleznete bezplatně na internetu.

Joshua - Usyk box video free Youtube

Zde se můžete zdarma podívat na video k zápasu Anthony Joshua vs. Oleksandr Usyk. Pokud máte rádi bojové sporty, můžete si čekání na sobotní duel zkrátit i sledováním turnaje Oktagon 28, který proběhne v Praze.

1️⃣Kdy a kde se koná boxerská bitva Joshua vs. Usyk?

Zápas v boxu Anthony Joshua vs. Oleksandr Usyk se koná v Londýně už tuto sobotu 25. září.

2️⃣Kdo je favoritem zápasu Joshua vs. Usyk??

Velkým favoritem je úřadující šampion Anthony Joshua, který se v následujícím zápasu bude moci spolehnout na drtivou podporu londýnského publika. Pro aktuální kurzy se podívejte na tento článek.

3️⃣Bude možné sledovat zápas Joshua vs. Usyk živě?

Přímý přenos boxerského galavečera Anthony Joshua vs. Oleksandr Usyk bude samozřejmě možné sledovat v přímém přenosu. Pro kompletní návod se podívejte do tohoto článku.

Hodnocení Joshua vs. Usyk: 9,2/10

  • Datum konání: 25. září 2021
  • Nabídka sázek: Na box můžete sázet u všech českých sázkových kanceláří

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Joshua - Usyk video

Oleksandr Usyk se postaral o pořádné překvapení a sebral světové tituly Anthony Joshuovi. Ukrajinec byl v utkání lepší na nohou i v rychlosti svých úderů. Skvěle pracoval s předním rukou (jabem) a dokázal i ze zadní ruky svoje pokusy přesně adresovat. Názor nejlepšího čekého boxera na tento duel si přečti zde.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Boxer Anthony Joshua

Anthony Joshua - životopis a statistiky bývalého šampiona

Britský boxer Anthony Joshua🥊 je bývalým profesionálním mistrem světa v těžké váze a nedávným držitelem prestižních pásů ⭐ organizací IBF,...

Viktor Pešta bude bojovat o titul na Oktagonu 28

OKTAGON 28: Pešta vs. Pütz - program, livestream a kurzy

Turnaj OKTAGON 28 proběhne v pražské hale O2 Universum už 25.9. Podívejte se na kompletní informace a návod ke sledování. Získá Viktor...