Box: Domluveno! Joshua se utká s Furym o tituly

Bitva Tysona Furyho s Anthonym Joshuou je domluvená. Duel, který v novodobé historii boxu nemá konkurenci, proběhne pravděpodobně ještě v roce 2021. Dějištěm souboje titánů má být Saúdská Arábie. Je tu však jeden problém.

Anthony Joshua se utká s Tysonem Furym Foto: ČTK/PA/David Parry

Zápas století potvrzen: Joshua bude bojovat s Furym o sjednocení titulů

Největší boxerský duel novodobé historie mezi Tysonem Furym a Anthonym Joshuou konečně dostal zelenou. Oba borci se domluvili na fightu, který sjednotí všechny boxerské světové tituly. Podle promotéra Eddieho Hearna měl zápas původně proběhnout 14. 8. 2021 v Saúdské Arábii. Oba boxeři se domluvili na všech důležitých bodech a souboji tak nic nebránilo. Než se ale ozval Deontay Wilder.  Klikněte zde a vsaďte si na box s bonusem zdarma.

Box - sleduj průběh zápasu zde

Deontay Wilder vstupuje do hry a zřejmě překazí původní srpnový termín

Právě americký boxer Wilder v minulosti podepsal s Furym upředňostnující smlouvu na 3 zápasy. A utkali se dosud jen dvakrát. Podle promotéra Boba Aruma se tak nejdříve završí trilogie Fury vs. Wilder. V úvahu přichází termín 24. 7. 2021. Až poté, tedy během zimy, přijde na řadu očekávaný souboj s Anthony Joshuou. Tento verdikt ale není oficiální, protože sám Tyson Fury se nechal slyšet, že s Wilderem kvůli jeho chování znovu do ringu už nepůjde.

Bitvu Joshua - Fury chce vidět celý svět

Bitvu o tituly všech pěti boxerských organizací v těžké váze jsme naposledy viděli v roce 1999. Nyní vše nasvědčuje tomu, že se podobného boxerského svátku dočkáme i v roce 2021. Šampion IFB, IBO, WBA a WBO Anthony Joshua v posledním zápase porazil Kubrata Puleva. Tyson Fury drží pás WBC po výhře nad Deontayem Wilderem.

Zahraniční promotér Bob Arum sice potvrdili shodu všech zúčastněných na podmínkách souboje Fury vs. Joshua. Stále však zbývá vyřešit situaci okolo 3. zápasu Furyho s Wilderem. Joshua i Fury mají následně ve smlouvách i přislíbenou odvetu, která by měla proběhnout v Anglii. Oba boxeršťí giganti si přijdou na odměnu přesahující 3 miliardy korun!

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Alexander Povetkin se utká v odvetě s Dillianem Whytem

Alexander Povetkin vs. Dillian Whyte 2 informace a kurzy

Alexander Povetkin 🥇 se v odvetném zápase utká s Dillianem Whytem. ✅ Podívejte se na nové datum, informace a vypsané kurzy na bitvu o ...

Box, Tyson Fury - ČTK, AP, Isaac Brekken

Tyson Fury - box, zápasy statistiky a životopis

Boxer 🥊 Tyson Fury je dvojnásobným mistrem světa v těžké váze a na profesionální úrovni ještě neokusil hořkost porážky☝. Přečtěte si příběh...

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...