Box exhibice: Floyd Mayweather vs. Aaron Chalmers kurzy, analýza

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Legendární boxer Floyd Mayweather má před sebou další ideální příležitost si královsky přivydělat. V rámci exhibice se ho tentokrát pokusí zaskočit hvězda televizního plátna Aaron Chalmers. Pro více informací čtěte dále.

Floyd Mayweather se chystá opět do ringu Foto: Profimedia

Hodnocení zápasu MAYWEATHER VS. CHALMERS: 7,9/10

  • Datum a místo konání: Neděle 26. 2. okolo 05:30 SEČ, O2 Arena, Londýn
  • Nabídka sázek: U Fortuny si můžete na tento zápas vsadit

Box: Floyd Mayweather vs. Aaron Chalmers datum a místo konání, kurzy

Jeden z nejlepších boxerů všech dob má zase namířeno mezi šestnáct provazů. Neporažený Floyd Mayweather (50-0) tentokrát plánuje shrábnout tučnou provizi v londýnské O2 Aréně, kde v sobotu 25. února bude vyučovat kontroverzního Aarona Chalmerse. Uvidíme další hladkou výhru boxerského velikána? Vsaďte si na box s bonusem za registraci ZDE

Box - sleduj průběh zápasu zde

Floyd Mayweather navlékne boxerské rukavice po třech a půl měsících. Naposledy si v exhibici podobného typu poradil s bratrem známého rappera KSI, Olatunji Dejim (TKO, 6. kolo). Nyní ho čeká kvalitativně lepší soupeř, i tak by ale neměl v zápase populární boxer překročit tréninkové tempo.

Přestože se Mayweather i po konci své aktivní profi kariéry topí v penězích, v posledních letech si díky exhibicím po celém světě královsky vydělává. Kromě toho má celou řadu byznysových aktivit a svým jměním i dosahem se stále řadí mezi největší sportovní celebrity současnosti.

BILANCE PROFI BOX
Floyd Mayweather (50-0) Aaron Chalmers (1-0)
45 let 35 let

I v 45 letech má Floyd neuvěřitelnou vitalitu, postřeh a rychlost, což můžeme tu a tam vidět na sparingových videích a v samotných exhibičních zápasech. Z přátelství se slavným sportovcem těží i MMA zápasník Mach Muradov, který se díky tomu dostal do většího povědomí amerických fanoušků.

Aaron Chalmers je muž mnoha tváří, který se v posledním období profiluje jako boxer a za sebou má i vítězný debut. 17. června 2022 porazil na body Alexandera Zeledona. V minulosti nastupoval pod MMA pravidly v organizacích BAMMA či Bellator, kde zaznamenal bilanci 5-2. 35letý rodák z Newcastlu se ale zdaleka nejvíce proslavil díky reality show Geordie Shore a v dalších televizních projektech.

Vzhledem ke své vizáži je poměrně snadno zapamatovatelný, barevné tetování totiž pokrývá většinu jeho těla. Zajímavostí je, že se Chalmers dostal k tomuto zápasu až jako náhradník za muay thai zápasníka Liama Harrisona, kterému poraněné koleno neumožní proti Floydovi nyní nastoupit. Nízký kurz na vítězství Floyda Mayweathera dobře poslouží jako doplňkový tip na váš tiket.

TIP: Mayweather zvítězí, v kurzu 1,05 sipka Vsadit u Fortuny ZDE

Kurz Mayweather

Jak a kde sledovat box Mayweather dnes živě? Online live stream, PPV

Podobné boxerské zápasy většinou v rámci tuzemských televizních stanic nenajdete a platí to i v tomto případě. Jedinou možností, jak se podívat na boxerské umění Floyda Mayweathera přímo v ringu živě online, je nákup placeného pay-per-view, jehož cena se pohybuje okolo 670 Kč.

Floyd Mayweather vs. Aaron Chalmers fight card

Na doprovodné zápasy se můžete podívat v této tabulce.

BOX LONDÝN, O2 ARENA
Exhibice Floyd Mayweather vs. Aaron Chalmers
TBA Natalie Nunn vs. Tommie Lee
Cruiserweight Ulysses Diaz vs. Khalas Karim
Lightweight Jhon Ingram vs. Meeks Kastelo
Heavyweight Antonio Zepeda vs. Christopher Lovejoy

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Jake Paul vs. Tommy Fury

Box: Jake Paul vs. Tommy Fury datum, kurzy, analýza a tip

Boxerský svět 🥊️ se momentálně upíná k několikrát odložené bitvě mezi Jakem Paulem a Tommym Furym.⚡ Na co si v tomto třaskavém utkání...

Šampion těžké váhy WBC Tyson Fury

Box - historie, pravidla a váhové kategorie

Box 🥊 je jedním z nejpopulárnějších bojových sportů na světě. Má spoustu fanoušků a točí se v něm obrovské peníze 💰. V tomto článku se...