Box exhibice: Mayweather vs. Deji datum, kurzy a info

Floyd Mayweather má před sebou další exhibiční utkání. V sobotu 12. listopadu ho vyzve známý britský YouTuber a komik Olatunji Deji. Podrobné informace najdete v článku.

Floyd Mayweather a Deji Olatunji Foto: Profimedia

Global Titans Fight Series: Floyd Mayweather vs. Olatunji Deji

Už tak naditá peněženka Floyda Mayweathera se rozroste o další tučnou provizi. Neporažený boxerský šampion se v rámci své zápasové exhibiční šňůry utká v sobotu v Dubaji 12. listopadu okolo 23:00 s neškodným soupeřem jménem Olatunji Deji. Připíše si „Money“ další pohodlné vítězství? Vsaďte si na box s bonusem za registraci ZDE

Box - sleduj průběh zápasu zde

Floyd Mayweather zvýšil v posledních měsících zápasové tempo a svůj sportovní odkaz dává na odiv po celém světě. Jeho soupeři nepředstavují pro 45letou legendu žádnou hrozbu. Na konci září Mayweather knockoutoval Japonce Asakuru a rychlý proces se očekává i v tomto exhibičním zápase.

Po výkonnostní stránce nelze oba aktéry tohoto střetnutí jakkoliv srovnávat, jeden z nejbohatších sportovců všech dob to ale dělá chytře. Díky zápasům podobného ražení nejenže navyšuje své bankovní konto, ale zároveň promlouvá k výrazně mladší generaci, čímž jeho popularita navzdory sportovnímu důchodu stále roste.

Olatunji Deji je úspěšný tvůrci komického online obsahu, kde vystupuje pod přezdívkou Comedy Gamer. S boxem má tento 25letý Brit mizivé zkušenosti. Bilance 1-3 samozřejmě příliš hrůzy nenahání, v jediném a dosud posledním profi zápase si ale připsal výhru.

Jisté je, že i Deji z tohoto utkání bude profitovat v rámci dosahu své online tvorby a nových followers. Že by ale v ringu ohrozil Floyda Mayweathera nepřipadá v úvahu. Za zmínku stojí Dejiho bratr, rapper KSI, který se v minulosti utkal s Loganem Paulem a později s ním rozjel byznys. V kalendáři boxerských zápasů najdeme i sportovně zajímavější duely, i tato exhibice si ale nepochybně své fanoušky najde.

TIP: Mayweather vyhraje, v kurzu 1,05 sipka Vsadit u Fortuny ZDE

Floyd Mayweather jde do zápasu tradičně jako obrovský kurzový favorit

Kde sledovat box Deji vs. Mayweather živě online? PPV stream DAZN

Celý galavečer odvysílá v přímém přenosu platforma dazn.com. Je možné, že se na internetu v den zápasu objeví i další online livestreamy, na tuto variantu se ale nelze příliš spoléhat.

Box Global Titans Fight Series: Floyd Mayweather vs. Olatunji Deji fight card

Na tomto místě najdete kompletní zápasový program galavečeru, který se odehraje v Coca cola aréně v Dubaji. Hlavní tahákem je určitě právě zápas Mayweather vs. Deji.

BOX DUBAI GLOBAL TITANS FIGHT SERIES
Floyd Mayweather Jr. vs. Deji Olatunji
Delfine Personn vs. Ikram Kerwat
Jadier Herrera vs. Franklin Manzanilla
Tommy Fury vs. Paul Bamba
Bobby Fish vs. B. Prempeh
Harley Benn vs. Faizan Anwar
Jack Fincham vs. Anthony Taylor
Jhon Ingram vs. Koji Tanaka

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Šampion těžké váhy WBC Tyson Fury

Box - historie, pravidla a váhové kategorie

Box 🥊 je jedním z nejpopulárnějších bojových sportů na světě. Má spoustu fanoušků a točí se v něm obrovské peníze 💰. V tomto článku se...