Box exhibice: Mayweather vs. Moore - datum, info a livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Legendární Floyd Mayweather se vrací do boxerského ringu. V rámci další štědře zaplacené exhibice se v sobotu 14. května utká s Američanem Donem Moorem. Podrobnosti se dočtete v tomto článku.

Floyd Mayweather - Zdroj A.RICARDO, Shutterstock.com Foto: A.RICARDO/Shutterstock.com

Box: Don Moore - Floyd Mayweather Dubaj: informace, termín

Velikán a neporažený šampion v důchodu, Floyd Mayweather, dostal po čase chuť si zase přivydělat boxem. V rámci exhibice se v sobotu 14. května na střeše mrakodrapu Burj Al Arab v Dubaji utká s někdejším tréninkovým parťákem Donem Moorem. Na stejném galavečeru se v boxu představí i legendární pavouk a vynikající MMA zápasník, Anderson Silva.

sipka Vyzvedněte si parádní vstupní bonus na sázení za pohodlnou registraci zde

Box - sleduj průběh zápasu zde

Global Titans Fight Series: Floyd Mayweather vs. Don Moore

Bez mála rok trvalo, než se Floydu Mayweatherovi znovu zachtělo rozdávat rány mezi šestnácti provazy. 45letá ikona boxu a chodící mašina na peníze se naposledy utkala 6. června 2021 s Loganem Paulem a bylo z toho neoficiální vítězství na body.

I tentokrát přinese návrat Floyda do ringu něco speciálního. Přímo na místě na střeše hotelu Burj Al Arab v Dubaji ho bude moci sledovat pouze 20 bohatých VIP šťastlivců. NFT lístek se totiž pomocí kryptoměny Ethereum prodával v přepočtu za téměř 5 milionů korun. Jednoduchou matematikou tedy zjistíme, že si neporažený král boxu opět přijde na desítky milionů.

Don Moore je bývalý svěřenec Floydova strýce Rogera a spolu s Mayweatherem v minulosti dokonce trénovali. Boxer s přezdívkou „Dangerous“ ukončil svoji kariéru v roce 2016 s na první pohled parádní bilancí 18 výher a jedné remízy. Při detailnějším prozkoumání statistik ale zjistíme, že všichni Moorovi soupeři měli vysoce negativní skóre.

Po sportovní stránce se jako daleko zajímavější jeví boxerské utkání mezi bývalou hvězdou organizace UFC, Andersonem Silvou a šampionem arabské organizace UAE Warriors, Brunem Machadem. Ryze brazilský souboj bude hlavním předzápasem celého galavečera.

Floyd Mayweather zápas 2022 - Global Titans Fight Series fight card (zápasy)

Na složení jednotlivých zápasů se podívejte zde. Boxovat budou dokonce rovněž úřadující WBC šampioni Badou Jack, či Delfine Persoon.

BOX DUBAJ
Box, exhibice Floyd Mayweather vs. Don Moore
Box, exhibice
Anderson Silva vs. Bruno Machado
Box Badou Jack vs. Hany Atiyo
WBC super featherweight title Delfine Persoon vs. Elhem Mekhaled

Floyd Mayweather sledovat zdarma online / PPV live stream

Sledovat zápas Floyda Mayweathera, stejně jako celý turnaj, můžete pomocí placeného PPV streamu, jehož cena je na live-now.com 14,99 EUR. Turnaj startuje od 20:00 našeho času.

Možná se objeví na internetu i volně dostupné online livestreamy. Jejich případná dostupnost a kvalita obrazu je ale vždy s otazníkem. Rozhodně se vyplatí pravidelně sledovat i nabídku streamů na Fortuna TV, protože kromě turnajů UFC tam běží živě celá řada eventů napříč bojovými sporty.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Kdy a kde bude boxovat Floyd Mayweather v roce 2022?

Legendární Floyd Mayweather se v sobotu 14. května 2022 utká v rámci exhibice v Dubaji s Donem Moorem. Více informací se dočtete uvnitř článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Karlos Vémola se utká v boxu s Marpem

Oktagon Underground: Vémola vs. Marpo informace, datum a kurzy

Boxerská bitva 🥊 mezi Karlosem Vémolou a zpěvákem Marpem se uskuteční už 21. května v O2 Areně. ⭐ Podívejte se na kompletní informace,...

Fight Night Challenge 2 svede proti sobě známé tváře

Fight Night Challenge 2: Separ vs. Majk Spirit - zápasy, kurzy

Boxerská organizace Fight Night Challenge má před sebou druhý turnaj✌. Organizátoři dali dohromady opět několik třaskavých zápasů. Více se...