Box: Fight Night Challenge 3 datum, zápasy, kurzy, livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Synot Tip

Ke vkladu až 10 000 Kč + 300,- zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

I letos ozdobí závěr roku boxerský galavečer organizace Fight Night Challenge. Hlavními tvářemi v pořadí třetího turnaje budou známí umělci, rapper Frayer Flexking a zpěvačka Dominika Mirgová, nebo těžká váha Alex Cverna. Kompletní informace na jednom místě vám přinášíme v tomto článku.

AKTUÁLNÍ INFOANALÝZA A TIP
PROGRAM, VÝSLEDKYLIVESTREAM – 
TISKOVÁ KONFERENCEVÁŽENÍ – 
VSTUPENKYONLINE REPORT

Zátorský vyzve o 50 kilo těžšího Cvernu Foto: Facebook/Fight Night Challenge

Hodnocení turnaje FIGHT NIGHT CHALLENGE 3: 9,8/10

  • Datum a místo konání: 27. prosince 2022, 18:00, Zoner BOBYHALL, Brno
  • Nabídka sázek: U Fortuny najdete kurzy na všechny zápasy

Fight Night Challenge 3 dnes informace, termín, dějiště

Obrovsky sledovaný galavečer boxu Fight Night Challenge dostane po vánočních svátcích třetí pokračování. 27. prosince v Brně se v ringu představí hvězdy hudební branže i bojových sportů. Peprný trashtalk, vypjaté emoce i pěkné sportovní výkony a doprovodná show. Vzhledem k netradičnímu složení zápasů jde navíc o atraktivní příležitost také pro sázkaře. Vsaďte si zápasy Fight Night Challenge 3 s bonusem za registraci ZDE

Box - sleduj průběh zápasu zde

Turnaj Fight Night Challenge se koná pouze jedenkrát za rok, vždy se ale jedná o nejvyhledávanější event nabitého boxerského kalendáře. Také v letošním roce nebude o akci a velké emoce nouze.

Ani tomuto eventu se však nevyhnuly nepříjemné změny na kartě. Na poslední chvíli musel ze zdravotních důvodů odstoupit i rapper Rytmus. Jeho duel s Curtisem se přesouvá na nový termín.

O divácký zážitek se znovu postará milovník boxu, kontroverzní Frayer Flexking nebo křehká zpěvačka Dominika Mirgová. Pikantní je i duel dvou nedávných týmových kolegů Bartla s Pukačem.

FIGHT NIGHT CHALLENGE 3
📆 Kdy: 27. 12. 2022, 18:00
⚡ Kde: Zoner BOBYHALL, Brno
🥊 Karta: Zobrazit zde
☑️ Livestream: Informace a návod
🎙️ Moderátoři: Attila Végh

Fight Night Challenge 3 kurzy a sázkový tip: Rytmus vs. Curtis ( Rytmus odstoupil z Fight Night Challenge 3)

Nejúspěšnější slovenský rapper všech dob, Patrik Vrbovský alias Rytmus, měl mít před sebou svůj čtvrtý boxerský zápas. Na turnaji Fight Night Challenge 3 se však nakonec s úspěšným maďarským rapperem Attilou Székim, alias Curtisem, neutká. Rytmusovu účast na FNC zhatila nemoc a antibiotika, které mu aktuálně neumožní adekvátní fyzickou zátěž.

Rytmus přitom toužil ukázat výkonnostní progres. Naposledy si před rokem poradil s Molochem, kterého poslal několikrát do počítání a nakonec porazil na body. Populární slovenský rapper už během několika svých zápasů posbíral cenné zkušenosti, které se právě v tomto střetnutí měli naplno zúročit. V tuto chvíli je ale zápas přeložen na neurčito.

Fight Night Challenge 3 online: Vlasto Čepo vs. Ivan Vicic

Novým hlavním zápasem večera je duel Vlasta Čepa se srbským těžkotonážníkem Ivanem Vičičem. Čepo, který má rovněž balkánskou krev, je na česko-slovenské scéně považován za jednoho z nejlepších strikerů a ve svých zápasech demoluje vše, co se mu postaví do cesty.

Právě box tvoří základy jeho kariéry v bojových sportech. Na svém kontě má 18 vítězných utkání a velké rukavice nasadil i před rokem na turnaji FNC 2, kdy smetl Patrika Jevického. V tomto narychlo domluveném zápase není o favoritovi sebemenší pochyb, byť Vičič bude v ringu o dost těžší. Cokoliv jiného, než výhra Vlasta Čepa, by byla obrovským šokem, což nakonec reflektují i sázkové kurzy.

TIP: Čepo zvítězí, v kurzu 1,08 sipka Vsadit u Fortuny ZDE

Vlasto Čepo je v tomto zápase obrovským favoritem

Program Fight Night Challenge 3 Brno 27. 12. 2022: fight card, zápasy, výsledky Fight Night Challenge

Zápasy Fight Night Challenge 3 byly postupně odtajněny a fight card v pořadí třetího turnaje je již kompletní. Velkou hvězdou tohoto galavečera je zpěvačka Dominika Mirgová, která si to v ringu rozdá s rapperkou Aless.

Soupeřem Marka Bartla v jednom z hlavních zápasů večera nakonec nebude pro zranění Karol Ryšavý, ale jiný slovenský bojovník – Robo Pukač. Výsledky všech zápasů najdete v tabulce. Níže v článku si můžete přečíst detailní online report.

Fight Night Challenge 3 karta, zápasy
Box, 4x3 min., open Vlasto Čepo (KO) vs. Ivan Vicic REPORT 11
Box, 4x3 min., 78 kg Andreas Frayer Flexking Stolárik (KO) vs. Imi Baron Štefaník REPORT 10
Fackovaná Richard Király slap fight Tomáš Vaľko (body) REPORT 9
Box, 4x3 min., 57 kg Dominika Mirgová (body) vs. Alessia Aless Capparelli REPORT 8
Box, 4x3 min., open Alexander Cverna vs. Michal Zátorský (body) REPORT 7
Box, 4x3 min. Erik Tresor Szeif (body) vs. Martin Valihora REPORT 6
Box, 4x3 min., 80 kg Robert Pukač (body) vs. Marek Bartl REPORT 5
Box, 4x3 min. Kristián Mesíček remíza Šimon Koleň REPORT 4
Box, 4x3 min., open Erik Tlkanec (body) vs. Joseph Kostúr REPORT 3
Pree prelims YouTube
Box, 4x3 min., 71 kg Tommy Zold vs. Marián Mišalko (body) REPORT 2
Box, 4x3 min., 71 kg Jozef Koller (body) vs. David Zold REPORT 1

Jak sledovat Fight Night Challenge 3 live stream? PPV, přímý přenos v TV? Fight Night Challenge živě

Online livestream Fight Night Challenge 3 můžete sledovat pomocí placeného pay-per-view (PPV) na fightnightchallenge.eu. V rámci předchozích ročníků jiné možnosti pro sledování online přímého přenosu nebyly, což bude pravděpodobně platit i pro nadcházející event v Brně.

Na všechny zápasy si vsadíte u Fortuny ZDE, kde jsou s předstihem vypsány zajímavé sázkové kurzy. Právě Fortuna je totiž jedním z hlavních partnerů FNC. U akcí tohoto typu nelze předpokládat, že by se objevily zápasy Fight Night Challenge 3 v televizi živě.

sipka AKTUALIZOVÁNO: Po problémech se streamem, aktuálně probíhá prodej PPV na oktagon.tv. Všichni, kteří si zakoupili PPV na fightnightchallenge.eu, budou odškodněni

Fight Night Challenge stream free a živě Fight Night Challenge twitch

Pokud vás zajímá, jak sledovat Fight Night Challenge zdarma, nemáme příliš dobrou zprávou. Galavečer FNC je streamován výhradně na placeném PPV fightnightchallenge.eu, pokud se tedy objeví na internetu volné streamy zdarma Fight Night Challenge (free stream), jde vždy o nelegální způsob sledování, který nemůžeme doporučit. Příkladem z minulosti jsou například pirátské streamy na platformě Twitch.

Fight Night Challenge video záznam tiskové konference s moderátorem Attilou Véghem

Hodně zajímavé momenty přinesla tisková konference Fight Night Challenge 3, která se uskutečnila v polovině prosince. K vidění byly pikantní slovní přestřelky i staredowny. Na celý záznam se můžete podívat zde.

Brno Fight Night Challenge vážení bojovníků

Všichni aktéři turnaje Fight Night Challenge 3 budou muset den před samotným zápasem nejprve splnit předepsaný váhový limit. Hodnoty z oficiálního vážení najdete v přiložené tabulce. Těsně před turnajem zde najdete i podrobné informace o místě a času konání oficiálního vážení.

VÁHA FIGHT NIGHT CHALLENGE 3 (KG)
Vlasto Čepo 92,3 Ivan Vicic 119,0
Andreas Frayer Flexking Stolárik 77,8 Imi Baron Štefaník 77,9
Dominika Mirgová 56,8 Alessia Aless Capparelli 56,9
Erik Tresor Szeif 76,9 Martin Valihora 86,0
Richard Király 129,9 Tomáš Vaľko 110,5
Robert Pukač 79,9 Marek Bartl 79,8
Alexander Cverna 125,5 Michal Zátorský 70,0
Šimoň Koleň 77,5 Kristián Mesíček 73,5
Erik Tlkanec 87,5 Joseph Kostúr 94
David Zold 70,9 Jozef Koller 71,8
Tommy Zold 71,05 Marián Mišalko 70,9

Kde koupit Fight Night Challenge vstupenky? (Lístky na Fight Night Challenge 3)

Vstupenky na Fight Night Challenge 3 do Brna si můžete zakoupit v různých cenových úrovních online v síti predpredaj.sk. O tento event je mezi fanoušky každoročně obrovský zájem a letos organizátoři znovu počítají s naplněním kapacity brněnské Zoner BobyHall.

Fight Live TV nefunguje? (Fight Night Challenge stream nejde?)

V rámci úvodního turnaje Fight Night Challenge bohužel došlo k obrovským výpadkům placeného streamu, za což se na poskytovatele streamu logicky snesla obrovská vlna kritiky. U druhého galavečeru se již takto zásadní problémy neevidovaly, vzhledem k podobnosti názvu internetové platformy, na které PPV livestream FNC v minulosti běžel, znovu zopakujeme, že náš web o bojových sportech FightLive.cz nemá nic společného s internetovou televizí FightLive.tv.

V případě, že se u příležitosti konání Fight Night Challenge 3 vyskytnou problémy s plynulostí, či snad nedostupností streamu, obrátit se můžete na kontaktní email: SUPPORT@FIGHTNIGHTCHALLENGE.EU, případně využijte support podporu přímo na webu. Doporučujeme zapnout stream s dostatečným časovým předstihem.

Online report Fight Night Challenge 3

Na tomto místě najdete v den konání turnaje podrobný online report ze všech zápasů. Zajímavosti můžete už teď sledovat také na našem Instagramu zde.

Vlasto Čepo vs. Ivan Vičič

Tak tady nebylo o čem. Vlasto Čepo nedal soupeři žádnou šanci a knokautoval Vičiče v prvním kole. Před Srbem Vičičem je ale potřeba smeknout, neboť vzal zápas tři dny před samotným zápasem, což nakonec ocenil i sám Vlasto Čepo. Poslední zápas na kartě byl tak zároveň nejkratší.

Andreas Frayer Flexking Stolárik vs. Imi Baron Štefaník

Nejvyhrocenější zápas večera měl od začátku do konce jednoznačný průběh. Rapper Flexking prodal všechny dosavadní zkušenosti v boxu a od první vteřiny diktoval tempo zápasu. Baron dokázal Flexkingovi vzdorovat jen jedno kolo a nedostál svým velkohubým prohlášením. Kontroverzní slovenský rapper knokautoval Barona na začátku druhého kola.

Richard Király vs. Tomáš Valko

První duel ve fackované zvládl lépe Tomáš Valko, který lépe ustál všechny facky soupeře a nakonec zvítězil na body. Stejně dobře si ovšem vedl také Kiry, který rovněž vydržel všech 5 kol, včetně dvou extra roundů.

Dominika Mirgová vs. Alessia Aless Capparelli

Historicky první ženský zápas pod Fight Night Challenge začal pořádně zostra a obě boxerky se do sebe pustily bez jakýchkoliv zábran. V prvním kole byla aktivnější Dominika Mirgová, která i na pokyn svých trénérů rozdávala nepříjemné spodky.

Obě ženy působily v ringu hodně nebojácně a pouštěly se do velkých přestřelek. Lépe na to ve všech kolech byla Dominika Mirgová, rapperka Aless se však houževnatě bránila a stále hrozila z ústupu. Z vítězství 3:0 na body se po závěrečném vyhlášení výsledků mohla radovat Dominika Mirgová. Ani jedna z bojovnic nevyloučila do budoucna další duel.

Alexander Cverna vs. Michal Zátorský

Obrovský šok se odehrál v utkání mezi Michalem Zátorským a Alexem Cvernou. O 55 kilo lehčí Zátorský totiž předčil Cvernu ve všech kolech a připsal si nečekané vítězství na body. Alex Cverna se nemohl dostat do zápasu, pohyblivý Zátorský se nejenže dobře bránil, ale i přesně rozdával údery, čímž obrovskému kurzovému favoritovi toto utkání doslova "zhnusil".

Erik Tresor Szeif vs. Martin Valihora

První kolo tohoto utkání patřilo jednoznačně Eriku Szeifovi a slovenský rapper s přezdívkou Trezor byl lepší i ve zbývajícím průběhu utkání. Uznávaný bubeník Martin Valihora měl sice v zápase váhovou převahu, na skvěle fyzicky připraveného Szeifa to však nestačilo. V jednoznačném utkání si zasloužené vítězství na body připisuje Erik Tresor Szeif.

Robert Pukač vs. Marek Bartl

Dva bývalí kolegové z OFA pojali tento souboj takticky a hned od začátku bylo znát, že se dobře znají z dřívějších společných tréninků. Techničtějším borcem byl opticky Marek Bartl, Robo Pukač se ale s přibývajícím časem čím dál více osměloval.

Aktivnější byl i nadále Marek Bartl, zatímco Diamantový čávo čekal spíše na mezery v obraně svého soupeře. Právě tento styl se ale nakonec ukázal býti účinný, protože rozhodčí nakonec rozhodli o tom, že Robo Pukač ve vyrovnaném utkání bere vítězství v poměru 2:1 na body.

Kristián Mesíček vs. Šimon Koleň

Duel dvou účastníků reality show Farma přinesl velmi zajímavou, byť nepříliš technickou podívanou. Oba boxeři dali do zápasu naprosto vše, a to se nakonec projevilo na výsledku. Toto utkání totiž skončilo remízou.

Erik Tlkanec vs. Joseph Kostúr

V zápase dvou zkušených borců byla k vidění velmi taktická partie, která opět vítěze před časovým limitem nepoznala. Na body nakonec zvítězil 3:0 na body Erik Tlkanec. Ten po utkání přiznal, že ho v zápase limitovala dlouhá zápasová pauza (více než 3 roky). Erik Tlkanec si v ringu připsal hned dvojnásobné vítězství, neboť mu jeho přítelkyně na žádnost o ruku odpověděla "ano".

Tommy Zold vs. Marián Mišalko

Oba borci se do sebe pustili hned od první vteřiny a předváděli parádní box. Emoce, umocněné remízou z prvního vzájemného zápasu, byly cítit v každém úderu. Tommy Zold se pokoušel od prvního kola dostat Mišalkovi do hlavy a dával mu najevo gesty všechny netrefené údery.

Tommy Zold, který na tento souboj shazoval neuvěřitelných 16 kilogramů byl aktivnějším boxerem do doby, než jej Mišalko dostal minutu před koncem druhého kola do velké defenzívy. Počítání z toho ale nebylo.

Vyrovnaný zápas pokračoval i ve třetím kole, na Zoldovi se ale projevovala čím dál větší únava, zatímco háky Miriána Mišalka měly potenciál na KO. Fantastický box gradoval ve čtvrtém kole, do kterého šli oba borci po hlavě s cílem urvat vítězství na svoji stranu. Výhru 3:0 na body nakonec ukořistil Marián Mišalko.

Jozef Koller vs. David Zold

V prvním zápase večera od začátku diktoval tempo zkušenější David Zold, který zabral střed ringu a snažil se vytvářet soustavný tlak na soupeře. Jozef "Dodo" Koller ale několikrát ukázal dobré oko a Zoldem z ústupu otřásl.

Ve třetím a čtvrtém kole působil Koller svěžejším dojmem, což se nakonec promítlo i v bodovém hodnocení. Takticky i technicky skvěle připravený Jozef Koller si připisuje cennou výhru v poměru 2:1 na body.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Kde a kdy je Fight Night Challenge 2022?

Letošní boxerský galavečer Fight Night Challenge 3 se koná 27. prosince od 18:00 v Brně. Kdo bude na turnaji boxovat se dozvíte uvnitř článku zde

2️⃣ Turnaj Fight Night Challenge kde sledovat zdarma na mobilu?

Fight Night Challenge 3 půjde sledovat také živě online na internetu skrze PPV stream. Podrobnější informace k livestreamu se dočtete tady

3️⃣ Jaká je pro Fight Night Challenge PPV cena?

Cena PPV Fight Night Challenge 3 prozatím nebyla zveřejněna. Předpokládá se, že se bude znovu pohybovat okolo 10 EUR. Sázkovou analýzu a tip najdete v článku.


Raper Rytmus zrušil zápas s Curtisem ze zdravotních důvodů

Rytmus má před sebou další boxerskou výzvu Foto: Profimedia

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Šampion těžké váhy WBC Tyson Fury

Box - historie, pravidla a váhové kategorie

Box 🥊 je jedním z nejpopulárnějších bojových sportů na světě. Má spoustu fanoušků a točí se v něm obrovské peníze 💰. V tomto článku se...

Michal Martínek v Oktagonu

Michal Blackbeard Martínek - životopis a zápasy MMA bojovníka

Michal Blackbeard Martínek ⚡ je přední český zápasník a bývalý šampion těžké váhové kategorie organizace Oktagon MMA. Aktuálně nastupuje v...

Kontroverzní slovenský rapper a boxer Frayer Flexking

Fight Night Challenge 3: Frayer Flexking vs. Baron kurzy a stream

Na boxerském galavečeru Fight Night Challenge 3 jde znovu do akce kontroverzní rapper Frayer Flexking. Na co si v tomto utkání vsadit? Tady...