Box: Fury vs. Chisora 3 datum, kurzy, analýza a livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Už v sobotu 3. prosince je na programu mimořádná boxerská událost. Úřadující král těžké váhy Tyson Fury vyzve potřetí v kariéře Derecka Chisoru. Pro návod na sledování přímého přenosu a zajímavý sázkový tip čtěte dále.

sipka AKTUALIZOVÁNO: Tyson Fury zvítězil TKO v 10. kole

ANALÝZA A TIPPŘÍMÝ PŘENOS, LIVESTREAM
ZÁPASY A VÝSLEDKY

Dereck Chisora a Tyson Fury před třetí vzájemnou bitvou Foto: Profimedia

Hodnocení turnaje FURY VS. CHISORA 3: 9,6/10

  • Datum a místo konání: Sobota 3. prosince, od 19:00, Londýn, Anglie
  • Nabídka sázek: Sázkové kanceláře vypsaly pro tento duel mnoho kurzů

Box: Tyson Fury vs. Dereck Chisora o titul WBC - informace, místo konání

Fenomenální Tyson Fury to bez boxu dlouho nevydržel. Jeho další kořistí se má stát v sobotu 3. prosince okolo 21:30 britský rebel Dereck Chisora. Souboj krajanů se uskuteční před zraky více než padesátitisícového kotle na vyprodaném Tottenham Hotspur Stadium. Potvrdí Gypsy King roli obrovského kurzového favorita a zvítězí? Vsaďte si na box s bonusem za registraci ZDE

Box - sleduj průběh zápasu zde

Analýza a kurzy Tyson Fury vs. Dereck Chisora – sázkový tip (12x3min.)

Tyson Fury sice po dubnovém vítězném utkání s Dillianem Whytem oznámil odchod do sportovního důchodu, odpočinku si ale příliš neužil. Po neúspěšném vyjednávání o zápase s Anthony Joshuou hodil laso Derecku Chisorovi, kterého v kariéře již dvakrát porazil. Pokud se mu horkokrevného Brita podaří zdolat i tentokrát, výrazně se přiblíží duelu s Oleksanderem Usykem o sjednocení všech světových titulů těžké váhy.

V kariéře neporažený Tyson Fury je pro svoji techniku boxu a neuvěřitelný životní příběh vzorem pro mnoho lidí a sportovců. Neudělá-li on sám v zápase nějakou fatální chybu, trilogie s Chisorou a celkově třetí obhajoba titulu by měla být v jeho podání jednostrannou záležitostí.

BOX 12x3min. TYSON FURY DERECK CHISORA
⚡ Věk 33 38
⚡ Národnost Velká Británie Velká Británie
⚡ Bilance 32-0-1 (23 KO) 33-12-0 (23 KO)
⚡ Přezdívka The Gypsy King The War
⚡ Výška 206 cm 187 cm
⚡ Rozpětí 216 cm 188 cm
⚡ žebříček 1. 10.

Dereck Chisora má před sebou zápas, ve který ani on sám už nedoufal. Svými zarputilými výkony a hlavně výhrou v posledním zápase nad Kubratem Pulevem ale dostává šanci zabojovat o světový titul organizace WBC. Jeho zápasy jsou vždy zárukou atraktivní podívané a také velkých emocí. Jeho nevypočitatelné chování, ale i životní skandály, z něj dělají mimořádně zajímavého boxera, kterého se vyplatí sledovat.

Rodák ze Zimbabwe s přezdívkou „The War“ v kariéře 12x padl, ale pouze ve třech případech to bylo před časovým limitem. V předchozích dvou zápasech s Furym (2011, 2014) prohrál Chisora nejprve na body a v odvetě vzdal v 10. kole.

O velkém bouřlivákovi se dobře ví, že má doslova ocelovou bradu a snese obrovské množství úderů. V kombinaci s možným lehkým podceněním ze strany Fury by nás delší duel měl čekat tentokrát. Minimálně by se zápas mohl přehoupnout do své druhé poloviny, což by pro jasného outsidera Chisoru bylo dílčím vítězstvím.

TIP: Více než 6,5 kol v zápase, v kurzu 1,75 sipka Vsadit u Betana ZDE

Utkání by se mohlo protáhnout na 7 a více kol

Kdy a kde sledovat box Fury vs Chisora TV přímý přenos a online livestream

Za pohodlnou online registraci u Betana si přijdete na bonus „sázka zdarma“ 300 Kč, který můžete využít třeba právě pro tento duel. Sázkové kanceláře podobné boxerské eventy zpravidla do své nabídky livestreamů nezařazují. Možná v den konání narazíte na nějaký volně dostupný stream na internetu, který ale obvykle nemá příliš dobrou kvalitu obrazu.

Vysílací práva na duel Fury vs. Chisora 3 získala televizní stanice O2 TV Sport, která tak kromě nabitého programu MS ve fotbale nabídne divákům i tuto alternativu v podobě velkého boxerského svátku. Přímý přenos zde startuje v 19:00.

Sázková kancelář Betano nabízí zajímavé kurzy

Tyson Fury vs. Derek Chisora Fight card: program, výsledky

Na složení jednotlivých zápasů tohoto galavečera se můžete podívat zde. První titulová obhajoba pásu WBA čeká Daniela Duboise. Toho vyzve Jihoafričan Kevin Lerena, se kterým v roce 2019 změřil síly nejlepší český boxer Vasil Ducár.

BOX EVENT LONDÝN
Tyson Fury (TKO, 10. kolo) vs. Dereck Chisora
Daniel Dubois (TKO, 3. kolo) vs. Kevin Lerena
Yvan Mendy vs. Denis Berinchyk (body)
Hosea Burton (body) vs. Reinis Porozovs
Karol Itauma (TKO, 8. kolo) vs. Vladimir Belujsky
Isaac Lowe (body) vs. Sandeep Singh Bhatti
Royston Barney Smith (KO, 1. kolo) vs. Cruz Perez

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

*️⃣ Jak sledovat Fury zápas dnes živě s Chisorou?

Očekávaný zápas Fury vs. Chisora 3 můžete sledovat také živě online a v TV. Podrobné informace se dočtete uvnitř článku tady

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Šampion těžké váhy WBC Tyson Fury

Box - historie, pravidla a váhové kategorie

Box 🥊 je jedním z nejpopulárnějších bojových sportů na světě. Má spoustu fanoušků a točí se v něm obrovské peníze 💰. V tomto článku se...

David Kozma má před sebou další obhajobu titulu velterové váhy organizace Oktagon MMA

Oktagon 37: Kozma vs. Brito datum, tip, karta a kurzy

Na Ostravu se podruhé v tomto roce řítí kolos s názvem Oktagon MMA⚡. Galavečer s pořadovým číslem 37 nabídne hned dva titulové zápasy ✌ a...