Box: Jake Paul vs. Hasim Rahman Jr. - datum, livestream a kurzy

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Problémové dítě Jake Paul má před sebou další boxerskou výzvu. Tentokrát jeho schopnosti prověří ryzí boxer a syn slavného otce Hasim Rahman Junior. Podrobnosti najdete v článku.

AKTUALIZOVÁNO (31. 7. 2022): Zápas byl pro neprofesionální jednání ze strany Hasim Rahmana oficiálně zrušen. Důvodem je podle dostupných informací smluvní porušení váhového limitu.

AKTUÁLNÍ INFO A TIPONLINE LIVESTREAM

Jake Paul, tisková konference - Zdroj lev radin, Shutterstock.com Foto: lev radin/Shutterstock.com

Box: Jake Paul vs. Hasim Rahman Jr informace a preview

Úspěšného Youtubera a boxera Jakea Paula čeká v ringu pořádně těžká zkouška. 6. srpna (7. srpna okolo 4:00 našeho času) bude v Madison Square Garden v New Yorku čelit těžké váze Hasimu Rahmanovi. Ten si v dosavadním průběhu kariéry připsal 12 vítězství a jedinou porážku. V minulosti spolu měli oba kohouti dokonce osobní spor přímo během sparingu. Poradí si kontroverzní Paul s další překážkou? Vsaďte si na box s bonusem za online registraci ZDE

Box - sleduj průběh zápasu zde

Jake Paul zápas v Madison Square Garden za každou cenu chtěl. Furyho nahradil Rahman

Postava Jakea Paula rozděluje boxerský svět na dva tábory. Jedni mu nemohou přijít na jméno kvůli jeho prostořekému vyjadřování a bujarému stylu života, jiné si postupně získává svými výkony mezi šestnácti provazy. V každém případě přitahuje obrovskou pozornost, což je pro samotný box jen a jen dobře.

Jake Paul se v dosavadní kariéře pyšní bilancí 5 výher a žádné porážky. Poté, co dokázal knokautovat bývalého zápasníka UFC Bena Askrena, porazil hned dvakrát i šampiona elitní světové organizace Tyrona Woodleyho. Jeho smrtící pravý hák ve druhém zápase navíc před rokem ohromil celý svět. Pro Paula je v poslední době box jednoznačnou prioritou, kvůli které se přestěhoval do Portorika, aby se maximálně věnoval přípravě.

Původně se měl Jake Paul utkat s nevlastním bratrem Tysona Furyho, neporaženým Tommym Furym. Ze zápasu ale na poslední chvíli už po několikáté sešlo, protože Fury údajně neobdržel víza pro pobyt v USA. Paul si ale domluvil náhradního soupeře, který představuje podobně těžkou výzvu.

Jake Paul (USA) Hasim Rahman JR (USA)
5-0 (4x KO) 12-1 (6x KO)
25 let 31 let
185 cm 191 cm

Hasim Rahman Jr je 31letý americký boxer, který vstoupil do profi ringu v roce 2017 po více než 100 amatérských zápasech. Rahman má box v krvi, jeho otec držel v roce 2001 tituly WBC, IBF a IBO. Mnohem zkušenější Hasim Rahman bude v duelu s Paulem mnohem silnější a větší, jelikož standardně nastupuje v těžké váze. Tento zápas však proběhne v křížové váze a Rahman tedy bude muset poměrně výrazně shazovat, což by se ve druhé polovině zápasu mohlo na jeho fyzické kondici projevit.

TIP: Jake Paul zvítězí, v kurzu 1,50 sipka Vsadit u Fortuny ZDE

Jake Paul jde do zápasu v roli kurzového favorita

Jak sledovat box Hasim Rahman vs. Jake Paul živě online? PPV

Boxerské zápasy tohoto typu jde zpravidla sledovat živě na internetu pomocí placeného pay-per-view streamu. Tento galavečer půjde sledovat skrze pořádající Showtime boxing. Bližší informace k livestreamu najdete po jejich zveřejnění na tomto místě. Na poslední zápas a první porážku Hasima Rahmana v kariéře se podívejte zde.

Box Paul - Rahman Jr fight card: program, výsledky

V domovské aréně předního klubu hokejové NHL New Yorku Rangers půjde do akce i mnohonásobná šampionka Amanda Serrano. Nově se totiž Jake Paul stará o její matchmaking a PR. Další zápasy turnaje v Madison Square Garden budou teprve oznámeny. Už nyní je ale jasné, že půjde o velmi sledovanou sportovní akci.

Box Madison Square Garden
Cruseirweight Jake Paul vs. Hasim Rahman Jr.
WBC, WBO, IBO feather title fight Amanda Serrano vs. Brenda Karen Carabajal
Další zápasy budou oznámeny

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny


Hodnocení boxerského galavečeru v MSG: 9,3/10

  • Datum a místo: 6. srpna 2022, Madison Square Garden, New York
  • Nabídka sázek: Na zápas si můžete vsadit u Sázkové kanceláře Fortuna

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Youtuber Jake Paul - Zdroj ČTK, CoverImages, Seth Browarnik, InStar, Cover Imag

Bitva s Furym nebude. Jake Paul ukázal na nového soupeře

Kolem kontroverzního Jakea Paula je v posledních dnech pořádně rušno. Může za to termín i soupeř pro jeho nadcházející boxerský zápas. Z...

Šampion těžké váhy WBC Tyson Fury

Box - historie, pravidla a váhové kategorie

Box 🥊 je jedním z nejpopulárnějších bojových sportů na světě. Má spoustu fanoušků a točí se v něm obrovské peníze 💰. V tomto článku se...

Floyd Mayweather v exhibičním zápase s Donem Moorem

Další balík peněz pro Mayweathera. Kdo je jeho příští soupeř?

Neporažený americký boxer Floyd Mayweather ani v důchodu nemá nouzi o zajímavé kšefty. Tentokrát se v Japonsku utká s místní vycházející...