Box: Jake Paul vs. Tyron Woodley 2 informace, datum a livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Jake Paul se utká s náhradníkem Tyronem Woodleym v odvetě už 18. prosince na Floridě. Podívejte se na kompletní info a návod ke sledování.

DATUM - KURZY - STREAM

Jake Paul se utká v odvetě s Tyronem Woodleym Foto: Profimedia

Box: Jake Paul vs. Tyron Woodley 2 informace, datum a livestream odvety

Boxerský odvetný zápas Jakea Paula s Tyronem Woodleym proběhne 18. prosince v Tampě v USA. Čeští fanoušci tak budou moci duel sledovat kvůli posunu času v noci ze soboty na neděli. Původně se měl Jake Paul utkat s Tommym Furym. Mladší bratr slavnějšího Tysona Furyho ovšem ze zdravotních důvodů odstoupil. Woodleymu byla proto nabídnuta odveta, kterou bývalý šampion UFC bez váhání přijal. Klikněte zde a vsaďte si na zápas Paul vs. Woodley u Fortuny.

Box - sleduj průběh zápasu zde

Jake Paul je kontroverzní youtuber, který má na svém kanálu více než 20 milionů sledujících. V posledních letech se ovšem věnuje také boxu a na kontě už má 4 vítězství 0 porážek. Dokázal porazit Bena Askrena a v posledním duelu také Tyrona Woodleyho. Woodley porážku nesl dost těžce a několikrát se dožadoval odvety. Po odstoupení Furyho proto zápas přijal i s minimálním časem na přípravu. Bojovat se bude v Amalie Aréně v Tampě, kde své zápasy v NHL hraje hokejový tým Tampa Bay Lightning.

PAUL VS. WOODLEY II - BOX
✏️Kdy: 18. 12. 2021 (v Česku 19. 12. od 03:00)
✏️Kde: Amalie Arena, Tampa, Florida, U.S.
✏️Karta: Zobrazit

Jake Paul dnes porazil Tyrona Woodleyho před časovým limitem

Jake Paul si do svých statistik připisuje další cennou výhru. Tyrona Woodleyho tentokrát v rámci narychlo sjednané odvety nekompromisně knokautoval v 6. kole pravou zadní. Poté, co šel bývalý šampion UFC Tyron Woodley bezvládně k zemi, musel rozhodčí zápas ihned ukončit.

Box: Jake Paul vs. Tyron Woodley 2 kurzy a analýza zápasu

Jake Paul v posledním zápase poměrně jednoznačně porazil Tyron Woodleyho na body. Americký youtuber má za sebou navíc kompletní přípravu. Woodley si o zápase dozvěděl jen dva týdny předem. S největší pravděpodobností uvidíme stejného vítěze, ale výrazně jednoznačnější průběh. Na tiket patří výhra Jake Paula, který si připíše už pátou výhru.

TIP Vítěz Jake Paul v kurzu 1,40 sipka Vsadit u Fortuny

Jake Paul zvítězí

Jake "The Problem Child" Paul Tyron "The Chosen One" Woodley
4 výhry / 0 porážek 0 výher / 1 porážka

Jake Paul vs. Tyron Woodley II - program a výsledky, fight card, zápasy v boxu

Na galavečeru boxu Paul vs. Woodley 2 s podtitulem "LEAVE NO DOUBT" uvidíme následující boxerské zápasy. Hlavním duelem fight card je samozřejmě odveta Tyrona Woodleyho s Jakem Paulem. Po skončení zde naleznete aktualizované výsledky.

JAKE PAUL VS. TYRON WOODLEY 2 - FIGHT CARD - BOX
Cruiserweight Jake Paul (KO) vs. Tyron Woodley
Women's lightweight Amanda Serrano (body) vs. Miriam Gutiérrez
Super middleweight Anthony Taylor vs. States Chris Avila (body)
Heavyweight Deron Williams vs. Frank Gore
Light welterweight Liam Paro (body) vs. Yomar Álamo

Jake Paul vs. Tyron Woodley 2 livestream zdarma online sledovat živě, cena PPV a přímý přenos v TV

Boxerský zápas Jake Paul vs. Tyron Woodley bude možné sledovat živě v livestreamu na internetu. Celou bitvu živě odvysílá platforma Showtime. Cena PPV ještě nebyla oznámena, nicméně dá se předpokládat, že se bude pohybovat opět kolem 60 dolarů. Livestreamy odvetného duelu Jake Paul vs. Tyron Woodley zdarma budou samozřejmě rovněž dostupné, nicméně u těchto přenosů je potřeba vždy počítat s horší kvalitou. Přímý přenos v českých sportovních televizích bohužel nebude.

Jake Paul vs. Tyron Woodley 2 sázka o 500 000 dolarů za knockout

Jake Paul původně vyhlásil odměnu 500 000 dolarů za jeho knockoutování v duelu s Tommym Furym. Tato sázka ovšem platí i pro náhradníka Woodleyho. Slavný youtuber tím chce vyvrátit spekulace, že svým soupeřům platí za to, aby ho neukončili.

1️⃣Kdy a kde se koná zápas Jake Paul vs. Tyron Woodley 2?

Odvetný boxerský fight mezi Jakem Paulem a Tyronem Woodleym proběhne 18. prosince v USA. Čeští a slovenští fanoušci budou moci duel sledovat kvůli posunu času v noci ze soboty na neděli. Pro kompletní informace se podívejte do tohoto článku.

2️⃣Kde bude možné sledovat box Jake Paul vs. Tyron Woodley 2?

Boxerský zápas Jakea Paula s Tyronem Woodleym bude možné vidět živě v livestreamu na internetu. Přímý přenos v TV k dispozici nebude. Pro kompletní návod na sledování streamu se podívejte do tohoto článku.

3️⃣Kdo je favoritem duelu Tyron Woodley vs. Jake Paul 2?

Kurzovým favoritem je podle bookmakerů Jake Paul, který Woodleyho v posledním zápase porazil na body. Aktuální kurzy najdete v tomto článku.

Hodnocení boxu Jake Paul - Tyron Woodley 2: 9,7/10

  • Datum konání: 18. prosince 2021
  • Nabídka sázek: Na box můžete sázet u všech českých sázkových kanceláří

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Youtuber Jake Paul - Zdroj ČTK, CoverImages, Seth Browarnik, InStar, Cover Imag

Jake Paul vs. Tyron Woodley: datum, informace a tip

Kontroverzní Youtuber Jake Paul má před sebou další boxerskou výzvu. ▶️ 29. srpna 2021 si to v ringu rozdá s bývalým UFC zápasníkem Tyronem...

Jake Paul boxerské zápasy hodně prožívá

Boxer a YouTuber Jake Paul - životopis, zápasy a statistiky

Americký youtuber, boxer a byznysmen Jake Paul je jednou z nejkontroverznějších postav bojových sportů současnosti.☝ Důvody si přečtěte v...