Box o titul WBC: Fabiana Bytyqi vs. Elizabeth Lopez Corzo - kurzy

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Nejlepší česká boxerka Fabiana Bytyqi má před sebou náročný úkol v podobě obhajoby světového pásu organizace WBC. V odvetném zápase se postaví Mexičance Elizabeth Lopez Corzo. Podrobnosti vám přinášíme v článku.

Fabiana Bytyqi má před sebou náročnou obhajobu titulu WBC Foto: Profimedia

Hodnocení turnaje TOHLE JE BOX 6: 8,5/10

  • Datum a místo konání: Sobota 15. dubna, 20:00, Sono Centrum, Brno
  • Kurzy: Na hlavní titulový zápas WBC si můžete vsadit u Fortuny

Tohle je box 6: Fabiana Bytyqi vs. Elizabeth Lopez Corzo 2 – datum

V sobotu bude v Brně k vidění parádní box světových rozměrů. Mistryně světa WBC Fabiana Bytyqi se na v pořadí již 6. galavečeru Tohle je box postaví Elizabeth Lopez Corzo. První vzájemný duel skončil remízou a odveta tak slibuje velké drama. Udrží česká šampionka svoji neporazitelnost a prestižní titul? Vsaďte si na box s bonusem za pohodlnou registraci ZDE

Box - sleduj průběh zápasu zde

Analýza a tip: Bytyqi box (titul atomové váhy WBC) - Sobota 15. 4. 2023

Fabiana Bytyqi ve své profesionální boxerské kariéře stále nepoznala hořkost porážky. V jejích statistikách svítí 19 výher a 2 remízy a celkově ji na světě patří 7. příčka v rámci atomové váhy (46,27 kg). Titul WBC vybojovala v roce 2018 a od té doby ho několikrát obhájila. Recept na ni nenašla ani zarputilá mexická soupeřka Elizabeth Lopez Corzo. Její výkon stačil v prvním měření sil na remízu. Teď se však obě sokyně potkají tváří v tvář znovu.

Svěřenkyně Lukáše Konečného bude mít tentokrát výhodu domácího prostředí, jelikož první zápas se uskutečnil v Kosovu. Právě odtud na první pohled zdánlivě křehká blondýnka pochází, jenže červencový duel ji zde nevyšel podle představ a spokojený s výkonem nebyl ani trenérský tým. Jméno Bytyqi je nejen v českém boxu velký pojem, teď má 27letá boxerka další šanci posunout se k větším zápasům a výzvám skrze zajímavou odvetu.

Elizabeth Lopez Corzo v prvním zápase hodně překvapila, když dokázala těžit ze svého nízkého těžiště a přesně trefovat soupeřku. Její styl a strategie se pravděpodobně v odvetě měnit nebudou. Co ji však znovu čeká je náročná aklimatizace na nezvyklé evropské podmínky. Daleko zkušenější i vyšší Bytyqi má za sebou vydařený kemp a v Brně by si tentokrát měla s Mexačankou poradit.

TIP: Fabiana Bytyqi zvítězí, v kurzu 1,42 sipka Vsadit u Fortuny ZDE

Bytyqi vs Corzo 2 tip

Jak sledovat Bytyqi živě (Brno Tohle je box): online livestream, vstupenky

Boxerský turnaj Tohle je box 6 v Brně půjde sledovat také živě online i v televizi. V přímém přenosu ho nabídne kanál ČT Sport hned po skončení hokejového utkání Česko – Německo (cca od 19:50).

K dispozici jsou na ticketportalu stále ještě vstupenky přímo na místo do brněnského Sono centra. Složení všech zápasů najdete tady. Na záběry z prvního utkání Bytyqi - Corzo se můžete podívat ve videu níže.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Mike Tyson na finále ženského turnaj WTA 1000 v Miami

Před očima legendy: Přihlížející Tyson vzdal hold české tenistce

Boxerský velikán Mike Tyson si o víkendu udělal čas a navštívil finále ženského tenisového turnaje v Miami. To si pro sebe po skvělém...

Tyson Fury podle všeho s Usykem v dubnu boxovat nebude

Usyk se s Furym v dubnu nestřetne. Za vším jsou údajně peníze

Bitva králů těžké váhy v boxu se podle zahraničních zdrojů odkládá. Hlavním důvodem mají být vleklé tahanice ohledně rozdělení finančních...