Box: Patrick Teixeira vs. Brian Carlos Castano – datum a tip

V noci ze soboty na neděli si to o titul organizace WBO rozdají elitní boxeři Superwelterové divize, uřadující šampion Patrick Teixeira a dosud neporažený Brian Carlos Castano. Zajímavý sázkový tip najdeš v článku.

Šampion Superwelterové váhy WBO Patrick Teixeira Foto: Instagram/patrickteixeiraboxing

WBO World Super Welterweight Title: Teixeira vs. Castano 14. 2. 2021

Latinskoamerická rivalita a uprostřed ringu jedničky žebříčků svých zemí Brazilec Teixeira a Argentinec Castano. V neděli 14. 2. nad ránem (našeho času) budou létat jiskry a vítěz nesmírně atraktivního duelu připne světový titulový pás WBO, který teď drží zkušenější Teixeira. Zvládne obhajobu i tentokrát? Vsaď si na box s parádním bonusem ZDE za snadnou a rychlou registraci

Box - sleduj průběh zápasu zde

Patrick Teixeira (31-1-0) je brazilský boxer, kterému patří 9. příčka na světě Superwelterové váhy. Uvolněný světový pás organizace WBO vybojoval na konci roku 2019, když v parádním zápase porazil do té doby neporaženého Dominikánce Carlose Adamse. Jmenovec slavného MMA bojovníka Glovera Teixeiry má na svém kontě 22 vítězných ukončení před časovým limitem, a oproti Castanovi má odboxováno o polovinu více duelů.

Brian Carlos Castano (16-0-1) jde do zápasu v pozici světové "čtyřky" Superwelterové váhy a jako obrovský kurzový favorit. V kariéře zaznamenal 16 vítězství, z toho 12 knockoutů a pouze jednu remízu. „El Boxi“ měří pouze 171 cm, což oproti 182 cm Teixeiry bude znatelná nevýhoda. Svůj poslední zápas v boxu absolvoval, podobně jako Teixera, na konci roku 2019, když porazil v souboji o interkontinentální titul Wale Omotosa. Ten ale v duelu bojoval spíše sám se sebou a svým bolavým ramenem.

Životní bitva pro oba aktéry proběhne v prostorách známého Casina Fantasy Springs v Kalifornii a na řadu příjde jako hlavní předzápas karty.

TIP: Vítěz Patrick Teixeira, v kurzu 5,95 sipka Vsadit u Fortuny s bonusem za registraci

Vyzkoušejte výhru Patricka v parádním kurzu

Vzhledem k hodnotám sázkových kurzů se vyplatí přidat na tiket výhru zkušenějšího brazilského boxera.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Alexander Povetkin se utká v odvetě s Dillianem Whytem

Alexander Povetkin vs. Dillian Whyte 2 informace a kurzy

Alexander Povetkin 🥇 se v odvetném zápase utká s Dillianem Whytem. ✅ Podívejte se na nové datum, informace a vypsané kurzy na bitvu o ...

Neporažený boxer Floyd Mayweather vs. Youtuber Logan Paul

Floyd Mayweather vs. Logan Paul: informace a datum

Floyd Mayweather ⭐ se opět vrací do ringu. V exhibičním duelu se utká s youtuberem Loganem Paulem. ❤️ Podívejte se na informace v článku.