Box: Saul Alvarez vs. Gennady Golovkin 3 - analýza a livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Synot Tip

Ke vkladu až 10 000 Kč + 300,- zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Boxerský fenomén Canelo Álvarez se po nečekané porážce vrací zpět do ringu. Potřetí v kariéře se v ostře sledovaném zápase utká s Gennady Golovkinem. Rozbor, kurzový tip a návod na livestream, najdete v tomto článku.

Canelo vs. GGG - Zdroj Matt Davies,Zuma Press,Profimedia Foto: Matt Davies/Zuma Press/Profimedia

Canelo Alvarez vs. Gennady Golovkin: Box o světové tituly super střední váhy

Světový box má o víkendu na programu završení epické trilogie. Dva světoví šampioni a legendy tohoto sportu si to v noci ze soboty na neděli okolo 4:00 rozdají v T-Mobile Areně v Las Vegas o tituly super-střední váhy organizací IBF, WBC, WBO a WBA. Na tenhle zápas se těší celý svět!

U Betana si můžete přijít na pěkný sázkový bonus 300 Kč, proto se zaregistrujte pohodlně online ZDE a čerpejte zároveň 100% vstupní bonus k prvnímu vkladu až do výše 3000 Kč.

Box - sleduj průběh zápasu zde

Golovkin vs. Canelo kurzy, jak se sází, tip, bilance

Canelo Alvarez se se svým velkým rivalem Golovkinem poprvé utkal v roce 2017 a tehdy z toho byla velice sporná remíza, která poškodila kazažského boxera. O rok později se spolu utkali znovu a tentokrát slavil po velmi vyrovnaném průběhu vítězství na body právě Canelo. Mexická, ale i světová sportovní superstar, poté sbírala jeden titul za druhým až si v květnu letošního roku vylámal zuby na neporaženém Dmitri Bivolovi a přišel o pásy polotěžké váhy (body).

31letý Canelo je jedním z nejlepších boxerů všech dob, kromě Bivola prohrál pouze s legendárním Floydem Mayweatherem na body (2013). Kromě jeho talentu se ve světě boxu těší obrovskému respektu a renomé absolutního profesionála.

CANELO VS. GOLOVKIN 3
⏰ Kdy: Neděle 18. 9. (04:00 SEČ)
🥊 Kde: T-Mobile Arena, Las Vegas
▶ Livestream: Info zde
✏️ Bilance: Canelo 57-2-2 (39 KO)
Golovkin 42-1-1 (37 (KO)
⏳ Věk: 31 | 40
✔️ Výška: 173 cm | 179 cm
⚔️ Rozpětí paží: 179 cm | 178 cm

Gennady Golovkin, alias „triple G“ je ve světě boxu, podobně jako Canelo, obrovský pojem. Svou jedinou kariérní remízu a porážku si připsal právě se svým mexickým protivníkem. V této trilogii jde oběma o hodně. V neprospěch Golovkina hovoří měnší zápasové vytížení v posledních dvou letech a také pokročilejší věk. Golovkin naposledy porazil před limitem Japonce Ryotu Muratu, celkově ale v ringu strávil za poslední období podstatně méně času.

Ani jeden z boxerů nikdy neprohrál před limitem a na tom by se v tomto třetím vzájemném střetnutí nic měnit nemělo. Canelo ovšem i na staredownech vypadal odhodlanější a tipujeme, že ho poslední nečekaná porážka nakopne zpět na vítěznou vlnu.

TIP: Canelo vyhraje na body, v kurzu 2,15 sipka Vsadit u Betana ZDE

Canelo zvítězí na body

Kde sledovat zápas Canelo vs. Golovkin živě online? Livestream, PPV

V nabídce livestreamů na Betanu najdete mnoho sportovních streamů živě, proto určitě v den konání nezapomeňte tuto možnost zkontrolovat. Přímý přenos (oficiální PPV) poběží na platformě DAZN, kterou lze pořídit za částku 39 Kč/měsíc a zároveň ji kdykoliv zrušit. Možná se na internetu objeví i volně dostupné livestreamy zápasu Golovkin vs. Canelo zdarma, na tuto možnost se ale nelze příliš spoléhat.

Hodnocení zápasu CANELO vs. GGG: 9,8/10

  • Datum a místo konání: 18. září T-Mobile Arena, Las Vegas
  • Nabídka sázek: Utkání najdete v kurzových nabídkách sázkových kanceláří

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Šampion těžké váhy WBC Tyson Fury

Box - historie, pravidla a váhové kategorie

Box 🥊 je jedním z nejpopulárnějších bojových sportů na světě. Má spoustu fanoušků a točí se v něm obrovské peníze 💰. V tomto článku se...

Box, Tyson Fury - ČTK, AP, Isaac Brekken

Tyson Fury - box, zápasy statistiky a životopis

Boxer 🥊 Tyson Fury je dvojnásobným mistrem světa v těžké váze a na profesionální úrovni ještě neokusil hořkost porážky☝. Přečtěte si příběh...