Box těžká váha: Joshua vs. Franklin analýza, kurzy, livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Synot Tip

Ke vkladu až 10 000 Kč + 300,- zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Bývalý světový šampion Anthony Joshua načíná novou éru své kariéry. Po několikáté změně trenéra a dvou porážkách v řadě se již tuto sobotu popasuje s nepříjemným americkým boxerem Jermainem Franklinem. Kde utkání sledovat a na co si vsadit? Poradíme vám v článku.

INFO A BILANCEANALÝZA A TIP
LIVESTREAM

Anthony Joshua vs Jermeine Franklin Foto: Profimedia

Hodnocení zápasu JOSHUA VS. FRANKLIN: 9,1/10

  • Datum a místo konání: Sobota 1. dubna, okolo 22:00, O2 Arena, Londýn
  • Nabídka sázek: Sázkové kanceláře vypsaly na tento duel mnoho kurzů

Anthony Joshua vs. Jermaine Franklin (12x3min.) O2 Arena, Londýn - datum

Britský boxer Anthony Joshua má před sebou obrovsky těžkou zkoušku. Bývalý dvojnásobný šampion těžké váhy se v sobotu 1. dubna utká s Jermainem Franklinem a všichni čekají jeho povinné vítězství.

Nesmírně populární tvář nejen ostrovního sportu má ale za sebou dvě těžké porážky od Oleksandra Usyka, které mimo jiné znamenaly ztrátu titulů a sebevědomí. Dokáže se „AJ“ s novým trenérem v zádech vrátit na vítěznou vlnu, nebo nás čeká aprílový šok? Vsaďte si na box s bonusem zdarma za registraci ZDE

Box - sleduj průběh zápasu zde

Nový úsvit. Takové přízvisko dostal boxerský zápas Joshua vs. Franklin. Jeden z nejznámějších boxerů současnosti Anthony Joshua se pokusí restartovat svoji kariéru, která utrpěla velké šrámy po dvojitém direktu od současného krále Oleksandra Usyka. V bitvě na domácí půdě s nažhaveným Jermainem Franklinem ho ale rozhodně nečeká nic jednoduchého!

⭐BILANCE ⭐
ANTHONY JOSHUA Heavyweight JERMAINE FRANKLIN
33 Věk 29
24 Zápasů 22
22 Výher 21
3 Porážek 1
22 KO 14
198 cm Výška 188 cm
208 cm Rozpětí 196 cm
1,09 Kurz na vítězství (Betano) 6,40
Ortodoxní Styl Ortodoxní
AJ Přezdívka 989 Assassin

Anthony Joshua vs. Jermaine Franklin analýza, sázky, tip

Anthony Joshua ještě v září 2021 držel světové pásy těžké váhy (IBF, IBO, WBO, WBA) a neohroženě kráčel za sjednocující bitvou s Tysonem Furym. Jenže pak přišel nečekaný náraz. Z křížové váhy přišel čeřit vody neporažený Ukrajinec Oleksandr Usyk a Joshuu ve vzájemných zápasech dvakrát jasně porazil na body.

Joshua za poslední rok a půl hned dvakrát vyměnil trenéra, což je v boxu málo vídaná věc. Aktuálně Brita připravuje uznávaný Derrick James, který dlouhodobě trénuje i světového šampiona velterové váhy Errola Spence Juniora. Rukopis Jamese je zřejmý; aktivní box a vytváření neustále tlaku na soupeře. Tedy přesně to, co v posledních zápasech Joshuovi chybělo.

Toto utkání bude velkou zkouškou Joshuovi psychiky. Domácí prostředí a především nutnost připsat si vítězství se mohou podepsat na jeho výkonu, především v první polovině zápasu. Co se však týče boxerských schopností a talentu je Joshua od Franklina na míle vzdálený.

Jermaine Franklin je podsaditý americký těžkotonážník, který v profi ringu poprvé ochutnal hořkost porážky až v posledním zápase s Dyllianem Whytem. Americká šestka těžké váhy padla po velmi dobrém výkonu na body, a to se ještě ozývaly hlasy o tom, že utkání mělo skončit spíše remízou, či dokonce vítězstvím Franklina.

„989 Assassin“ si z 21 výher připsal 14 knockoutů, úroveň soupeřů ale v žádném případě nedosahuje kvalit, se kterými se v ringu střetl Anthony Joshua. V roce 2019 se Franklin utkal s Čechem Pavlem Šourem, kterého porazil jednomyslně na body.

Největší výhodou Franklina je fakt, že v tomto utkání nemá absolutně co ztratit a už jen to, že dostává možnost se s Joshuou utkat je pro něj výhrou. Zároveň jde o nebezpečného soupeře, který i ve svých sebevědomých prohlášeních uvedl, že se chce tímto zápasem vyšvihnout mezi světovou elitu těžké váhy. Z vypsaných kurzových variant se nám nejvíce zamlouvá sázka na to, že Anthony Joshua rozhodne o své výhře ve druhé polovině zápasu.

TIP: Joshua vyhraje v 7-12. kole, v kurzu 2,50 sipka Vsadit u Betana ZDE

Joshua kurz

Kde a jak sledovat box Franklin vs. Joshua živě online? Livestream

Celý sobotní galavečer v Londýně půjde sledovat na streamovací platformě DAZN. Cena je různá podle toho, jaké předplatné si zvolíte. V případě měsíčního balíčku je cena 249 Kč. V rámci ročního předplatného je měsíční částka výhodnější.

Sledovat Box Franklin vs. Joshua free stream na internetu je také jednou z možností, v tomto případě je ale potřeba počítat s nepříliš dobrou kvalitou obrazu a množstvím reklam, pakliže se stream vůbec objeví.

New Dawn: Joshua vs. Franklin (Eddie Hearn (Matchroom Boxing)

Hlavním tahákem tohoto boxerského galavečeru je sice jednoznačně netitulový duel Joshua vs. Franklin, avšak k vidění bude i několik dalších zápasů. Milovníci klasického boxu si tedy rozhodně přijdou na své. Na složení zápasů a výsledky se podívejte v této tabulce.

BOX, LONDÝN (1.4.2023)
Anthony Joshua vs. Jermaine Franklin
Fabio Wardley vs. Michael Polite Coffie
Matteo Signani vs. Felix Cash
Austin Williams vs. River Wilson-Bent
Campbell Hatton vs. Louis Fielding
John Hedges vs. Daniel Bocianski
Jordan Flynn vs. Kane Baker
Ziyad Al Maayouf vs. Georgi Velichkov
Peter Kadiru vs. Alen Lauriolle
Juergen Uldedaj vs. Benoit Huber

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Boxer Anthony Joshua

Anthony Joshua - životopis a statistiky bývalého šampiona

Britský boxer Anthony Joshua🥊 je bývalým profesionálním mistrem světa v těžké váze a nedávným držitelem prestižních pásů ⭐ organizací IBF,...

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Boxerský galavečer The Ring v Brně

Box The Ring Brno: datum, program, výsledky, livestream

V sobotu se v Brně uskuteční další galavečer bojových sportů 🥊️, tentokrát pod Patron Boxing a Muay Thai Brno. Kompletní info najdete v...