Box: Vasil Ducár vs. Chris Billam-Smith – livestream, tip

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Šance jako hrom! Česká boxerská jednička Vasil Ducár má zase jednou příležitost dát o sobě pořádně vědět i ve světě. V sobotu večer se ve Wembley aréně postaví domácí hvězdičce Chrisi Billam-Smithovi. Ve hře je kromě obrovské prestiže i titul WBA!

AKTUALIZOVÁNO: Ducár nakonec padl po boji na body. Ve 4. a 6. byl počítán a velmi dobrý závěr zápasu z jeho strany na vítězství nestačil.

DATUM, AKTUÁLNÍ INFOANALÝZA, SÁZKOVÝ TIPLIVESTREAM

Vasil se raduje z titulu ČUBP na konci roku 2020 Foto: Vasil Ducár

Chris Billam-Smith vs. Vasil Ducár – zápas o mezinárodní titul WBA: datum, informace

Nečekané, rychlé, ale o to vzrušující. „Ani na sekundu jsem neváhal a okamžitě to vzal“ říká o nabídnuté šanci boxer Vasil Ducár, pro kterého je nabídka organizace Matchroom boxing TOP promotéra Eddieho Hearna velkou odměnou. Ale hlavně výzvou předvést v sobotu okolo 21 hodiny nejlepší možný výkon a protěžovanou domácí hvězdu na jeho půdě porazit. Poveze si domů český bijec cenný titul WBA? Vsaď si na tento boxerský duel ZDE s bonusem za snadnou online registraci

Box - sleduj průběh zápasu zde

Česká jednička proti anglické trojce křížové váhy. Na žebříčku je sice domácí zápasník o několik příček výše, Vasil má ale odboxovány daleko těžší zápasy. Smithovi je předpovídána velká budoucnost. Ideální čas přistřihnout mu křídla v rozletu. Tady je přehled obou boxerů:

Matchroom boxing o mezinárodní titul WBA v křížové váze 20. 3. 2021
Jméno Vasil Ducár (CZE) Chris Billam-Smith (UK)
Věk 31 30
Bilance 93–1 111–0
Pozice na světovém žebříčeku 32. 19.
Výška 190 cm 191 cm
Počet odboxovaných kol celkem 78 49

Matchroom Boxing: World Boxing Association Continental Cruiser Title Ducár vs. Smith

Je to rychlá akce. Poté co dostal nabídku, oznámil Vasil svého příštího soupeře jen pár dní zápasem. Konkrétně to bylo 8 dní, během kterých se rozjel kolotoč vypisování nejrůznějších formulářů a oficialit. Vše navíc v této době výrazně komplikují restrikce okolo koronaviru.

Nicméně podařilo se a Vasil už absolvuje poslední přípravu se svými trenéry Michalem Vančurou a Karlem Kaiserem přímo na místě v Londýně. Tam je o ně od Matchroom Boxing, která má mimochodem ve svém repertoáru i světovou hvězdu Anthonyho Joshuu, skvěle postaráno.

„Se soupeřem se shodou okolností známe, protože jsme spolu absolvovali kemp v Lotyšsku. Má dobrý pohyb a budu se muset vypořádat s takovým jeho amatérským stylem. Vím, co od něj čekat. Je to tlačená hvězdička Anglie, které se buduje velké jméno a i proto není tohle oznámení zápasu krátce dopředu úplně náhodné. Vyšlapávají mu cestičku. To ale nevadí. Věřím, že jsem ve formě a připraven urvat vítězství a cenný titul pro sebe“ přibližuje soupeře i nezvykle krátkou dobu na přípravu Vasil Ducár

Lerena, Lofidi, Kadje, Egorov a teď Smith: další TOP zahraniční soupeř představuje velkou výzvu

Vždy dobře naladěný český boxer sdílel na svých sociálních sítích čím si krátí čas mezi tréninky. Stolní tenis, šipky, focení, rozhovory. Vasil se těsně před duelem rozhodně nenudí. Klíčová chvíle ale přijde v sobotu večer přímo v ringu.

Wembley Arena, 20. 3., cca 21:00 Vasil Ducár vs. Chris-Billam Smith

Na předzápasové tiskové konferenci navíc perfektně zužitkoval procvičování angličtiny online, jelikož jeho komunikace evidentně postoupila na vyšší level, za což ho pochválil i sám Eddie Hearn. Pro rodáka ze Znojma jsou to zkrátka další nesmírně cenné zkušenosti a možnost poměřit se se světovou špičkou

Vasil Ducár vs. Chris Billam-Smith: sázkový tip

Právě zkušenosti s těžkými zápasy a více odboxovaných kol by v tomto duelu mohly hovořit ve prospěch Vasila. V ringu navíc dokáže na soupeře vyvíjet soustavný tlak a soupeřovi jeho box pořádně znepříjemňovat. A právě to bude podle jeho slov recept, jak si dojít pro vítězství, které je ohodnoceno více než lákavým sázkovým kurzem.

TIP: Vítěz zápasu: Vasil Ducár, v kurzu 5,80 sipka Vsadit u Fortuny s bonusem za registraci

Kurz na Vasila Ducára má vysokou hodnotu

Box live: Jak a kde sledovat duel Vasil Ducár vs. Chris Billam-Smith živě? Live stream DAZN na internetu, Sky Sports TV

Galavečer ve Wembley s několikrát odloženým hlavním zápasem Okolie vs. Glowacki bude ohromně sledovanou události vysílanou do celého světa. Díky platformě DAZN je možné sledovat zápasy, včetně toho Vasila Ducára i u nás, za přijatelných 39 Kč ZDE.

Přenos poběží také na anglické stanici Sky Sports TV, případně se můžeš zkusit porozhlédnout po dostupných streamech na webu, a vyplatí se zkontrolovat i Fortuna TV.

Doplňme, že pořádající Matchroom Boxing má na Instagramu 1 milion sledujících a ve světě boxu se dá srovnat s MMA organizací UFC. Zkrátka to nejlepší. Skvělá vizitka pro českého borce a český box obecně. Na jeho anglického soupeře se podívej v tomto videu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vasil Ducár

Vasil Ducár: „Dlouhodobé plány musí vycházet z krátkodobých cílů“

Rozhovor s Vasilem Ducárem ✌ o jeho aktuální přípravě, duelu v Lucerně i roli táty a spoustě dalších tématech.

Vasil Ducár v přípravě

Box: šampion Ducár potvrdil další zápas. Koho vyzve?

Česká boxerská jednička Vasil Ducár ⭐ má před sebou další obrovskou výzvu dosavadní kariéry. Už 20. března se postaví ve Wembley domácímu...

Megazápas českého profi boxu uvidí pražská Lucerna 29.12.2020

Box: Vasil Ducár vs. Václav Pejsar - informace, kurzy

Kdo je českou boxerskou jedničkou křížové váhy?🥇 To se dozvíme 29. prosince na galavečeru v pražské Lucerně.✅ Proti sobě se v ringu postaví...