Box: Vasil Ducár vs. Jordan Thompson - datum, analýza a kurzy

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Nejlepší český boxer Vasil Ducár má před sebou těžkou zahraniční misi. V anglickém Sheffieldu se utká o evropský titul křížové váhy organizace IBF. Podrobnosti přinášíme v článku.

sipka AKTUALIZOVÁNO: Vasil Ducár navzdory výbornému výkonu a počítání soupeře v posledním kole, prohrál s Jordanem Thompsonem jednomyslně na body.

Vasil Ducár vyzve v Sheffieldu Jordona Thompsona Foto: Instagram/matchroomboxing

Hodnocení boxerského galavečeru: 8,7/10

  • Datum a místo konání: 6. srpna, od 19:00, Sheffield Arena, Velká Británie
  • Nabídka sázek: Pro aktuální kurzy sledujte nabídku Sázkových kanceláří

Box o titul IBF Vasil Ducár vs. Jordan Thompson - informace a sázkové kurzy

Před Vasilem Ducárem stojí další těžká zkouška mimo domácí ring. Česká boxerská jednička se v pátek 6. srpna postaví na horké anglické půdě neporaženému Jordanu Thompsonovi. Vítěz kromě prestiže a posunu v žebříčku připne evropský pás IBF. Podaří se Ducárovi konečně uspět i na mezinárodní scéně? Vsaďte si na box s bonusem za registraci ZDE

Box - sleduj průběh zápasu zde

Thompson vs. Ducár titul IBF (10x3min.) - preview a sázkový tip

Vasil Ducár v posledním období pravidelně střídá vítězství na domácí scéně se zahraničními neúspěchy. Aktuálně nejlepší český boxer napříč vahami v červnu ve Znojmě jasně přejel Marka Procházku a obhájil český titul v křížové váze.

Na velké zahraniční vítězství 32letý český šampion momentálně čeká už 4 roky. V roce 2018 se mu podařilo senzačně porazit Samuela Kadjeho a získat obrovsky ceněný titul WBF. Následně ale padl s Lerenou, Lofidim, Egorovem, Billamem-Smithem a Mikem Perezem. Ducár jde cestou velkých výzev a ve zmíněných zápasech předvádí obrovské srdce bojovníka.

Matchroom Boxing: Smith vs. O'Maison
Jméno Vasil Ducár (CZE) Jordan Thompson (GBR)
Věk 32 29
Bilance: 11-5-1 (10 KO) 13-0-0 (11 KO)
Pozice na světovém žebříčeku 53. 85.
Výška 190 cm 198 cm

V posledním velkém zápase s Mikem Perezem sice tahal od začátku za kratší konec provazu, přesto znovu potvrdil, že se může měřit s absolutní světovou špičkou. Od zápasu s Jordanem Thompsonem můžeme ze strany českého boxera znovu čekat velkou houževnatost a skvělou fyzickou kondici, což jsou zbraně, které pravidelně zdobí Ducárův box. Důležitou informací je také fakt, že už 30. září 2022 dojde k hodně očekávané odvetě s Václavem Pejsarem v rámci galavečeru Patron Boxing v Plzni.

Jordan Thompson je takřka dvoumetrový urostlý chasník, který v dosavadních 13 profesionálních zápasech nepoznal hořkost porážky a hned 11 soupeřů ukončil před časovým limitem. 29letý boxer bude mít v tomto zápase kromě fyzických parametrů výhodu domácího prostředí, což v boxu hraje poměrně významnou roli.

Thompson navíc pravidelně trénuje s Anthony Joshuou, oba totiž patří „do stáje“ matchroom boxing. Všechny tyto skutečnosti z něj dělají favorita zápasu, Vasil Ducár je ovšem odhodlaný vydat ze sebe vše a pokusit se domácího borce překvapit. Sázka na jeho vítězství je ohodnocena vysokým kurzem.

Zajímavou alternativou je sázka na počet odboxovaných kol. Vasil Ducár totiž pouze jednou prohrál ve své kariéře před časovým limitem. To se navíc odehrálo v posledním zápase, kdy i tak dokázal ve vysokém tempu vzdorovat Mikeu Perezovi 10 kol!

TIP: Více než 6,5 zhájených kol, v kurzu 1,85 sipka Vsadit u Fortuny

Vasil Ducár drtivou většinu svých zápasů odboxoval až do závěrečného gongu

Boxing event: Smith vs. O'Maison fight card (program a výsledky)

Vasil Ducár tentokrát nebude jediným českým zástupcem, jenž se na galavečeru představí. Své zápasy proti anglickým soupeřům tu budou mít i Michal Reissinger a Michael Dufek. Na program zápasů se podívejte v následující tabulce. Na tomto místě najdete i výsledky všech utkání.

PROGRAM A VÝSLEDKY
Dalton Smith (KO)
vs. Sam O'Maison
Erica Farias vs. Sandy Ryan (body)
Hopey Price (body) vs. Alexander Mejia
Jordan Thompson (body) vs. Vasil Ducár
Johnny Fisher (TKO) vs. Michal Reissinger
Campbell Hatton (body) vs. Michael Dufek
Nico Leivars remíza Angel Gabriel Chavez
Kieron Conway (TKO) vs. Aro Schwartz
Aqib Fiaz (body) vs. Jordan Ellison
Junaid Bostan (TKO) vs. J. Clavero

Kdy a kde sledovat box Ducár živě online? Livestream

Zápas Vasila Ducára s vysokou pravděpodobností nebude přenášet žádná tuzemská televize, a tak je jedinou možností nákup oficiálního PPV streamu na dazn.com. Tato varianta je ovšem placená. ($19.99/měsíc).

Doporučujeme také pravidelně sledovat nabídku livestreamů Sázkové kanceláře Fortuna. V případě dalších informací ohledně přímého přenosu najdete podrobnosti na tomto místě. Na poslední výkon Vasila Ducára mezi šestnácti provazy se podívejte v tomto videu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Jake Paul se zápasu zase nedočká

Proč se Jakeu Paulovi opět zrušil zápas? Důvod vás překvapí

Boxer Jake Paul je znovu bez soupeře. Tentokrát má ale zrušení zápasu daleko fatálnější následky, nejen po finanční stránce. Proč ale ke...